Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Φρίκη: 19χρονος δολοφόνησε τη σύντροφό του, την έψησε στη σχάρα και την τάισε στα σκυλιά!

Σοκ!

4 Μαρτίου 2020 10:55
Φρίκη: 19χρονος δολοφόνησε τη σύντροφό του, την έψησε στη σχάρα και την τάισε στα σκυλιά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα φρικιαστικό έγκλημα είδε το φως της δημοσιότητας καθώς ένας 19χρονος από την Αργεντινή δολοφόνησε την 24χρονη σύντροφό του, στη συνέχεια τη διαμέλισε, την έψησε στη σχάρα και τέλος την τάισε στα αδέσποτα!

Είναι ξεκάθαρα ένα από τα πιο σοκαριστικά εγκλήματα που έχουν ακουστεί στα μέσα καθώς δείχνει την απόλυτη απάθεια από πλευράς θύτη, καμία μεταμέλεια και κανένα σεβασμό ως προς το θύμα. Παρ' όλα αυτά δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα τραγικό και αποτρόπαιο έγκλημα, δείτε εδώ την 16χρονη που έκαψε την οικογένειά της, σκηνοθέτησε τον θάνατό της και... κλέφτηκε με τον σύντροφό της!

Ο 19χρονος ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του, παρ' όλο που στην αρχή ισχυρίστηκε πως η κοπέλα είχε τραυματιστεί θανάσιμα πέφτοντας από τις σκάλες. Όταν όμως του ανακοίνωσαν πως ο ιατροδικαστής ανακάλυψε πως ο θάνατος της κοπέλας επήλθε από πνιγμό αναγκάστηκε να ομολογήσει λέγοντας πως το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η αθεράπευτη ζήλια του για την όμορφη σύντροφό του και οι υπόλοιπες φρικτές κινήσεις έγιναν με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Φρίκη! Σκότωσε 17χρονο και διαμέλισε το σώμα του!

Φρίκη προκαλεί ένα έγκλημα στην Ιρλανδία, με τον 17χρονο Κιν Μαλρέντι-Γουντς να σκοτώνεται και το σώμα του να βρίσκεται διαμελισμένο, ενώ αναμένεται να δικαστεί ένας άνδρας, που αντιμετωπίζει τις σχετικές κατηγορίες. Δείτε επίσης την περίπτωση του άνδρα που σκότωσε πεζό, τον διαμέλισε και πήγε σε μπαρ.

Ο κατηγορούμενος, πάντως, δεν ήταν ο μοναδικός ύποπτος της υπόθεσης, αφού και άλλος ένας είχε συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά την ανάκρισή του.

Ο Κιν είχε απαχθεί τον περασμένο Ιανουάριο στην Ντρόχεντα της Ιρλανδίας, μία πόλη κοντά στην πρωτεύουσα, το Δουβλίνο, για να οδηγηθεί μετά σε ένα εγκαταλελειμμένο μέρος, ώστε να βασανιστεί και να δολοφονηθεί.

Το κεφάλι του είχε υποστεί απίστευτα χτυπήματα, το σώμα του διαμελήθηκε και μια τσάντα αθλητική είχε μερικά από τα μέρη του σώματός του, χωρίς τελικά να βρεθούν όλα.

Ο λόγος του θανάτου του έχει σχέση με τις δολοφονίες μεταξύ ατόμων που ανήκουν σε συμμορίες, με τον Γουντς να αποτελεί μάλλον θύμα του... συμμοριτοπολέμου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share