Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έδιωχνε την γυναίκα του απ΄το σπίτι και βίαζε την 3 εβδομάδων κόρη του. Το χειρότερο όμως είναι το τέλος που της έδωσε

Φρίκη και αποτροπιασμός!

28 Φεβρουαρίου 2020 10:31
Έδιωχνε την γυναίκα του απ΄το σπίτι και βίαζε την 3 εβδομάδων κόρη του. Το χειρότερο όμως είναι το τέλος που της έδωσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι η ερώτηση της μέρας. Πιστεύετε πως ένας πατέρας που κακοποίησε σεξουαλικά και σκότωσε την τριών εβδομάδων κόρη του θα πρέπει να καταδικαστεί σε θάνατο ή να πάρει ισόβια;

Ο Ματιέ Γουάρνερ, 30, έχει καταδικαστεί με 50 χρόνια φυλάκιση για τις πράξεις του. Τον Ιανουάριο, ο Ματιέ είχε αναφέρει την εξαφάνιση της κόρης του, Ελό. Ακόμα μια ιστορία φρίκης όπως η αντίστοιχη με το βρέφος που βιάστηκε από 30χρονο ξάδελφό του!


Ήταν μόνος του με την κόρη του και είπε πως κάποιος την είχε πάρει. Το πρόβλημα με την ιστορία του ήταν πως οι γείτονες τον είχαν δει να μεταφέρει μία ύποπτη σακούλα έξω από το σπίτι του πριν αναφέρει την εξαφάνιση.

Ο Ματιέ υπέκυψε στην ανάκριση και πήγε την αστυνομία στο μέρος όπου είχε αφήσει την Ελό.


Κατηγορήθηκε με θανατηφόρα επίθεση σε παιδί, δολοφονία, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και βασανισμό.

Τελικά ομολόγησε για την δολοφονία και καταδικάστηκε σε 50 χρόνια φυλάκιση.


Πολλοί είπαν πως η ποινή που του αξίζει είναι η θανατική. Η Ελό δεν είχε προλάβει να ζήσει την ζωή της.


Της την έκλεψε ο άντρας που θα έπρεπε να την προστατεύει και να την αγαπάει. Δεν υπάρχει δικαιολογία για όσα έκανε.

Φρίκη: Άνδρας βίασε και σκότωσε 10χρονη με ειδικές ανάγκες!

Μπροστά στο πιο σοκαριστικό έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί στις Φιλιππίνες, καθώς μια 10χρονη με ειδικές ανάγκες βρέθηκε άγρια δολοφονημένη ενώ είχε βιαστεί.

Συγκεκριμένα, το πτώμα της Κάισι βρέθηκε πεταμένο σε ένα χαντάκι ενώ πριν χάσει την ζωή του το άτυχο κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμού. Ο δολοφόνος στην συνέχεια της έλιωσε το κεφάλι με μια πέτρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για την δολοφονία της Κάισι με τις μαρτυρίες των κατοίκων να στρέφουν τις έρευνες προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ονόματι «Papa Jun», ο οποίος ήταν μαζί με το άτυχο κορίτσι πριν αυτό εξαφανιστεί. Επίσης, τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος 4 μηνών, το οποίο βιάστηκε από τον 30χρονο ξάδερφό του, με τον ίδιο να ομολογεί ότι «ήθελε να παίξει»!

«Είδαμε πως υπάρχουν ίχνη βιασμού. Δεν έχουμε να αποκαλύψουμε κάποια άλλη πληροφορία, οι έρευνες συνεχίζονται», ανέφερε η Αουρέλια, υπεύθυνη για τις έρευνες.

Από την άλλη, κραυγή για βοήθεια σε όποιον γνωρίζει κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην σύλληψη του δολοφόνου, απεύθυνε η μητέρα της 10χρονης, Μέλοντι.

Φρικιαστικό έγκλημα: 38χρονος σκότωσε την 37χρονη σύντροφό του, βίασε και στραγγάλισε την 15χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε! (Video)

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στην Ιρλανδία με έναν 38χρονο να σκοτώνει την 37χρονη σύντροφό του, να βιάζει και να στραγγαλίζει την 15χρονη κόρη της και στη συνέχεια να αυτοκτονεί. Ακόμη ένα άγριο έγκλημα μετά τον 49χρονο άνδρα να σκότωσε τη γυναίκα του και να απαγάγει το παιδί του!

Συγκεκριμένα, ο Ράσελ Στιλ, διατηρούσε σχέσεις με την 37χρονη Ζιζέλ Ερέρα από την Κολομβία. Η Ζιζέλ είχε μια 15χρονη κόρη, την Άλισον, η οποία φυσικά ζούσε μαζί με την μητέρα της και τον σύντροφό της.

Όμως καμία από τις δυο δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα μαρτυρούσε στα χέρια του, φαινομενικά μέχρι την «μαύρη ημέρα», πράου Ράσελ.

Ο Στιλ σκότωσε την Ζιζέλ στον ύπνο της και στην συνέχεια πήγε στην κρεβατοκάμαρα της νεαρής Άλισον. Αφού την βίασε, στην συνέχεια την στραγγάλισε. Τελευταίο θύμα του Στιλ ήταν ο ίδιος του ο εαυτός, καθώς κρεμάστηκε.

Τα τρία πτώματα ανακαλύφθηκαν από την Αστυνομία, όταν οι συνάδελφοι του Ράσελ ανησύχησαν επειδή δεν εμφανίστηκε στην δουλειά.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα έπαθαν σοκ με την αγριότητα των εγκλημάτων με τον ιατροδικαστή, να δηλώνει πως βρέθηκε μπροστά σε μια περίπτωση «ακραίας μανίας».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share