Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

3 Μαρτίου 1999: 21 χρόνια μετά τη φρικιαστική δολοφονία βρέφους από την ίδια του τη μητέρα! Η ιστορία που θα σας σοκάρει! (Video)

Φρίκη!

27 Φεβρουαρίου 2020 13:50
3 Μαρτίου 1999: 21 χρόνια μετά τη φρικιαστική δολοφονία βρέφους από την ίδια του τη μητέρα! Η ιστορία που θα σας σοκάρει! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ημερολόγιο έγραφε 3 Μαρτίου 1999 και το έγκλημα παρέμενε ανεξιχνίαστο έκτοτε. Πριν από 21 ολόκληρα χρόνια, οι αστυνομικές αρχές της Βόρειας Καρολίνας στις ΗΠΑ είχαν βρει νεκρό σε σακούλα στα σκουπίδια ένα νεογέννητο βρέφος.

Δεν είχε γεννηθεί περισσότερο από 24 ώρες πριν, ωστόσο είχε δολοφονηθεί αγρίως, με χτύπημα στο κεφάλι από αμβλύ αντικείμενο. Επίσης, μπροστά στο πιο σοκαριστικό έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί στις Φιλιππίνες, καθώς μια 10χρονη με ειδικές ανάγκες βρέθηκε άγρια δολοφονημένη ενώ είχε βιαστεί.

Όμως χάρη στην πρόοδο που έχει συντελεστεί στη γενετική επιστήμη και στη γονιδιακή εγκληματολογία με τη χρήση DNA στα χρόνια που μεσολάβησαν από τη δολοφονία του βρέφους, οι αστυνομικές αρχές κατόρθωσαν να εντοπίσουν τη μητέρα του.

Έτσι οι αστυνομία ταυτοποίησε ως πιθανή μητέρα του νεογέννητου την 54χρονη σήμερα, Ντέμπορα Ριντλ Ο’ Κόνερ και τελικά την εντόπισαν σχεδόν 200 μίλια δυτικά από το σημείο που είχε βρεθεί πεταμένο το μωρό, πριν από 21 χρόνια.

Η Ο’ Κόνερ ομολόγησε πως εκείνη ήταν η μητέρα του παιδιού και συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και πρόκειται να δικαστεί για τη δολοφονία του νεογέννητου παιδιού της.

Δείτε το βίντεο:

58χρόνια από την στυγερή δολοφονία που συγκλόνισε την Ελλάδα!

58χρόνια έχουν περάσει από την στυγερή δολοφονία που συγκλόνισε την Ελλάδα όταν ένας 27χρονος σκότωσε την 24χρονη μνηστή του με δηλητηριασμένο λουκούμι επειδή ήθελε να παντρευτεί την αδερφή της!

Το θύμα ονομαζόταν Βάσω και ήταν 24 χρόνων. Ζούσε στο χωριό Σένιες Αχαΐας και ήταν αρραβωνιασμένη με τον 27χρονο Δημήτρη, ο οποίος ήταν μοναχοπαίδι και ζούσε με τους γονείς του στο χωριό Πέττα. Μια ημέρα ο Δημήτρης την επισκέφθηκε στο σπίτι μαζί με τον πατέρα του. Ήταν Κυριακή και θα έμεναν στο σπίτι της μέλλουσας νύφης τους μέχρι τη Δευτέρα. Ακόμα ένα φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε με μια γυναίκα να σφάζει την αδελφή της με 68 μαχαιριές!

Ο Δημήτρης είχε μαζί του ένα λουκούμι, το οποίο είχε δηλητηριάσει με παραθείο. Αφού έμειναν στο σπίτι της Βάσως μια ημέρα, το μεσημέρι ετοιμάζονταν για αναχώρηση. Τότε, ο Δημήτρης πλησίασε την 24χρονη και της έδωσε ένα λουκούμι, το οποίο τάχα της το έστελνε η μητέρα του. Η κοπέλα χάρηκε και το έφαγε λίγο αργότερα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες της ξαδερφής και της γιαγιάς της, παραλίγο να φάνε και εκείνες το λουκούμι, καθώς το ζήτησαν από την κοπέλα, η οποία τελικά το έφαγε μόνη της.

Αρχικά, ο δράστης προσπάθησε να ενοχοποιήσει τους γονείς του, όμως στο τέλος ομολόγησε την ειδεχθή πράξη του στις Αρχές.

Αναλυτικά η κατάθεσή του:

«Εγώ την εσκότωσα με το δηλητηριασμένο λουκούμι. Έφθασεν η ώρα του γάμου μας, αλλά δεν ήθελα να την παντρευτώ. Προς στιγμής εσκέφθηκα να φύγω για την Αθήνα, αλλά αντέδρασαν ο πατέρας και η μητέρα του. Δεν με άφησαν. Τότε απεφάσισα να σκοτώσω τη Βάσω. Επήρα ένα λουκούμι την περασμένη εβδομάδα και το έριξα σε μια σακούλα που περιείχε παραθείο. Το άφησα εκεί περισσότερο από μια ημέρα. Και μετά είπα στον πατέρα μου να πάμε στις Σένιες. Εφθάσαμε την Κυριακή και μας φιλοξένησε ο μέλλων πεθερός μου. Τη Δευτέρα το μεσημέρι λίγα λεπτά πριν αναχωρήσουμε για το χωριό μας έδωσα το λουκούμι στη Βάσω. Της είπα ότι το έστελνε η μητέρα μου και ότι το είχε δώσει στον πατέρα μου κι εκείνος το ξέχασε. Η Βάσω το πήρε και ευχαριστήθηκε. Ύστερα έμαθα -γιατί εμείς είχαμε φύγει στο μεταξύ- ότι το έφαγε κι επέθανε».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Ακρόπολις του 1962, ο δράστης ήταν αμετανόητος και δεν είχε τύψεις για το έγκλημα. Μάλιστα, όπως αναφερόταν στο δημοσίευμα που είχε τίτλο «Εδολοφόνησε την μνηστή του με ένα δηλητηριασμένο λουκούμι για να νυμφευθεί την αδερφή της», αγαπούσε την αδερφή της, γι’ αυτό δεν ήθελε να την παντρευτεί. Υπήρχαν υποψίες ότι οι δυο τους είχαν ερωτικές σχέσεις, όμως οι αρχές δεν επέμειναν να μάθουν τη μεταξύ τους σχέση.

Όπως προέκυψε από τις καταθέσεις, ο 27χρονος οργάνωσε και εκτέλεσε το έγκλημα δίχως συνεργούς ούτε ηθικούς αυτουργούς.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share