Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

42χρονη σκότωσε τον φίλο της κλείνοντας τον σε βαλίτσα! (Video)

Φρίκη!

26 Φεβρουαρίου 2020 14:33
42χρονη σκότωσε τον φίλο της κλείνοντας τον σε βαλίτσα! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 42χρονη Σάρα Μπόουν από τη Φλόριντα σκότωσε τον φίλο της κλείνοντας τον σε μια βαλίτσα. Ακόμη ένα φρικιαστικό έγκλημα μετά την 39χρονη μητέρα που σκότωσε το μωρό της και το πέταξε σε κάδο!

Η 42χρονη είπε ότι τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της Χόρχε Τόρεζ είχαν όρεξη να παίξουν κρυφτό, ενώ κατανάλωναν αλκοόλ. Έτσι εκείνη τον έκλεισε σε μια βαλίτσα και πήγε ατάραχη για ύπνο. Η γυναίκα ξύπνησε όταν χτύπησε το κινητό της και πήγε να τσεκάρει σε τι κατάσταση βρισκόταν ο αγαπημένος της. Όταν άνοιξε τη βαλίτσα τον βρήκε αναίσθητο. Κάλεσε την Αστυνομία, όμως ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς το θύμα είχε ένα χτύπημα στο χείλος του και μια μελανιά στο μάτι του. Στα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό της Sarah φαίνεται εκείνη να κοροϊδεύει τον Jorge ενώ της λέει ότι δεν μπορεί να ανασάνει. «Αυτό παθαίνω και εγώ όταν με πνίγεις. Έτσι νιώθω όταν με απατάς» φαίνεται να λέει η γυναίκα.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται η βαλίτσα μέσα από την οποία προσπαθεί να βγει το θύμα, ενώ σε τρίτο η βαλίτσα φαίνεται να έχει μετακινηθεί αναφέρει η New York Post. H Boone συνελήφθη καθώς όπως είπε η Αστυνομία υπήρχαν ανακρίβειες σε όσα κατέθεσε και όσα έδειχναν τα βίντεο.

17χρονος σκότωσε την 34χρονη μητέρα και τον μικρό αδερφό του! Οι σοκαριστικές αναρτήσεις στο Facebook! (photos-video)

Ένα φρικιαστικό έγκλημα εκτυλίχθηκε στη Νότια Καρολίνα με τον 17χρονο Λεβί Νόργουντ να σκοτώνει την 34χρονη μητέρα του και τον μικρό του αδερφό του Ακόμη ένα φρικιαστικό έγκλημα μετά την 39χρονη μητέρα που σκότωσε το μωρό της και το πέταξε σε κάδο!

Σύμφωνα με το ABC News ο Λέβι φέρεται να πυροβόλησε μητέρα και αδερφό στο πάνω μέρος του σώματός τους. Σύμφωνα με τις αρχές, ο Λέβι φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε επίσης τον πατέρα του με ένα πιστόλι. Παρά τα τραύματά του, ο Τζόσουα κατάφερε να διαφύγει, καλώντας σε βοήθεια και αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Οι αρχές αρχικά πίστευαν πως ο ανήλικος δράστης είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι, αλλά όταν έφτασαν στο σημείο, είχε φύγει.

Ένα στοιχείο που συγκλονίζει είναι ότι στο Facebook, η φωτογραφία εξωφύλλου του 17χρονου δείχνει την αμερικανική σημαία με ένα όπλο, ένα στρατιωτικό καπέλο και μπότες με την φράση «Πατρίδα των ελεύθερων. Λόγω των γενναίων», ενώ οι περισσότερες αναρτήσεις του αποδεικνύουν το ενδιαφέρον του για τους βετεράνους στρατιώτες.

Οι πιο πρόσφατες ορατές αναρτήσεις του είναι από το 2016 και ένα παιχνίδι του Facebook, ενώ εκείνη την χρονιά είχε δημοσιεύσει επίσης το τρέιλερ της ταινίας «Purge», Λίγο αργότερα είχε γράψει την φράση «Μισώ τα μωρά», χωρίς να δώσει άλλες εξηγήσεις.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share