Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονήθηκε ραδιοφωνική παραγωγός!

Σοκ!

25 Φεβρουαρίου 2020 18:30
Δολοφονήθηκε ραδιοφωνική παραγωγός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραδιοφωνική παραγωγός δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της στη Σιουδάδ Χουάρες στο Μεξικό. Άλλη μια στυγερή δολοφονία μετά από αυτή που μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

Η 37χρονη που έχασε τη ζωή της από πυροβολισμό, ήταν γνωστή με το ψευδώνυμο Bárbara Greco και είχε μιλήσει ανοιχτά για τη βία κατά των γυναικών και των παιδιών στο Μεξικό.

Οι φίλοι και οι συνάδελφοί της αποκάλυψαν ότι το πραγματικό της όνομα ήταν Teresa Aracely Alcocer.

Φρικιαστική δολοφονία: Έσφαξε την αδελφή της με 68 μαχαιριές! (photo-video)

Άτυχη γυναίκα βρέθηκε σφαγμένη στο κρεβάτι του σπιτιού της με 68 μαχαιριές, ενώ τα τέσσερα παιδιά της κοιμόντουσαν στις κρεβατοκάμαρές τους, χωρίς να καταλάβουν την φρικιαστική δολοφονία της μητέρας τους.

Οι Αρχές του Λούτον δεν άργησαν να βρουν τον ένοχο και αυτός δεν ήταν άλλος από την αδερφή της! Ακόμη ένα φρικιαστικό έγκλημα μετά τον 17χρονο που σκότωσε την 34χρονη μητέρα και τον μικρό αδερφό του!

Μάλιστα μήνες πριν το φρικιαστικό έγκλημα είχε επισκεφτεί έναν «μάγο» για να κάνει μάγια στην αδερφή της και να την εξοντώσει.

Όλα αυτά για τα μάτια ενός άντρα και συγκεκριμένα για τον σύζυγο της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση!

Η αδερφή της καταφέρει να καλύψει τα ίχνη της, με τις Αρχές να εξετάζουν αρχικά το ενδεχόμενο η άτυχη γυναίκα να έπεσε θύμα ληστείας που πήγε λάθος, ωστόσο η αγριότητα με την οποία έχασε την ζωή της, μαρτυρούσε προσωπικές διαφορές με τον δολοφόνο.

Οι Αρχές όταν ερεύνησαν τον υπολογιστή της αδερφή της και διαπίστωσαν πως είχε κάνει αναζητήσεις σχετικά με την μαύρη μαγεία, όπως αγορά δηλητηρίων!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share