Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με τον ντελιβερά που σκότωσε τον εργοδότη του στη Θεσσαλονίκη!

Όλες οι πληροφορίες!

24 Φεβρουαρίου 2020 07:57
Ραγδαίες εξελίξεις με τον ντελιβερά που σκότωσε τον εργοδότη του στη Θεσσαλονίκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην αστυνομία παραδόθηκε ο ντελιβεράς, ο οποίος μαζί με τα τρία αδέλφια του δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον πρώην εργοδότη του στη Θεσσαλονίκη και κατόπιν τράπηκαν σε φυγή.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 32χρονος ντελιβεράς παραδόθηκε στην αστυνομία, ενώ συνελήφθησαν άλλα δύο αδέλφια του. Το ένα μάλιστα από αυτά είναι ανήλικος, 17 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε στην Αθήνα, όπου και διαμένει μόνιμα. Αναζητείται ακόμα ένα ακόμα άτομο.

28χρονη δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον σύζυγό της! (Video)

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στην Ταϊλάνδη με μια 28χρονη γυναίκα να δολοφονείται εν ψυχρώ από τον σύζυγό της, ο οποίος μάλιστα παραμένει ασύλληπτος.

Το φονικό σημειώθηκε σε οδοντιατρική κλινική στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Μπανγκόνγκ. Φρίκη προκαλεί ένα βίντεο με μια κρυφή κάμερα να καταγράφει 19χρονο να μπαίνει στο δωμάτιο 18χρονης έφηβης πριν την μαχαιρώσει 9 φορές!

Στο βίντεο φαίνεται ο κουστουμαρισμένος δολοφόνος να μπαίνει στην κλινική και να κατευθύνεται προς την 28χρονη Κουντάι Τσατάι, η οποία εργαζόταν ως γραμματέας στην κλινική. Ξαφνικά ο άνδρας βγάζει ένα όπλο και εκτελεί την άτυχη 28χρονη!

Από τα πυρά τραυματίστηκε και άλλος ένας άνθρωπος που νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι «το φονικό συνέβη λόγω της παραληρηματικής ζήλειας του ένοπλου προς την πρώην σύζυγό του».

55χρονος πατέρας σκότωσε τα παιδιά του! Φρικτός ο τρόπος που τα δολοφόνησε! (photos)

Φρίκη προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο σκότωσε ένας 55χρονος πατέρας τα 2 παιδιά του με τους αστυνομικούς να λυγίζουν από την άγρια δολοφονία!

Ο Λαουρεντ τους γέμισε τα στόματα με αφρό-μπετόν, με αποτέλεσμα τα παιδιά να πεθάνουν από ασφυξία. Ακόμη, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στην Ιρλανδία με 38χρονο να σκοτώνει την 37χρονη σύντροφό του, να βιάζει και να στραγγαλίζει την 15χρονη κόρη της και να αυτοκτονεί

Το αρρωστημένο σχέδιό του όμως είχε και συνέχεια. Όταν η πρώην του, Μαριέτα, εμφανίστηκε, της είπε πως τα παιδιά κοιμόντουσαν, καθώς νωρίτερα τα είχε βάλει στα κρεβάτια τους ώστε να φανεί ως φυσιολογικός θάνατος.

Όταν εκείνη γύρισε την πλάτη, προσπάθησε να την δολοφονήσει, χτυπώντας την στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο. Η 27χρονη γυναίκα ωστόσο αντιστάθηκε καλώντας σε βοήθεια.

Οι γείτονες που έφτασαν εκεί την έσωσαν, ωστόσο διαπίστωσαν πως τα παιδιά είχαν σκοτωθεί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share