Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το ξέσπασμα του πατέρα της Φαίης: "Δεν πιστεύω ότι μετάνιωσε ειλικρινά..."

Νέες εξελίξεις!

21 Φεβρουαρίου 2020 16:42
Το ξέσπασμα του πατέρα της Φαίης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έσπασαν τα ισόβια του 32χρονου, που είχε δολοφονήσει την Φαίη πριν από επτά χρόνια στη Νέα Μάκρη. Η δολοφονία είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, και η μείωση της ποινής του έκανε τον πατέρα της να ξεσπάσει.

Η ποινή του μειώθηκε στα 20 χρόνια. Οι δικαστές του αναγνώρισαν το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και αυτό γιατί ο κατηγορούμενος μετέφερε τη βαριά τραυματισμένη Φαίη στο νοσοκομείο αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό της. Μάλιστα έχουν περάσει 58 χρόνια από μια ακόμα στιγερή δολοφονία που συγκλόνισε την Ελλάδα και μπορείτε να διαβάσετε εδώ το χρονικό.

Την ίδια στιγμή, η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου άσκησε αναίρεση κατά της απόφασης του Εφετείου σχετικά με την αναγνώριση του ελαφρυντικού του κατηγορουμένου.

«Δεν πιστεύω ότι μετάνιωσε ειλικρινά. Το έκανε από φόβο γιατί σκεφτόταν πώς θα τη γλιτώσει» είπε ο πατέρας της άτυχης Φαίης. «Είμαι έτοιμος να τον αντιμετωπίσω για τη μνήμη της κόρης μου» συνέχισε.

Όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», νιώθει την έλλειψη της Φαίης και θυμάται τα πάντα από εκείνη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν 6 Απριλίου του 2013 όταν ο 25χρονος επέστρεψε τη Φαίη στο σπίτι της μετά από νυχτερινή έξοδο και την ενημέρωσε τηλεφωνικά πως θα συνέχιζε την βραδιά με φίλους του.

Υποπτευόμενη η Φαίη πως ο 25χρονος θα έβγαινε με την αδερφή της, του απαγόρευσε να βγει μόνος του. Εκείνος νευρίασε και μετά από απανωτά τηλεφωνήματα, το ζευγάρι συναντήθηκε έξω από το σπίτι της Φαίης για να λύσουν τη διαφορά. Εκείνος εκνευρίστηκε και τη χτύπησε επανειλημμένα με γροθιές στο κεφάλι και κλωτσιές στο σώμα, ρίχνοντας την αναίσθητη στο έδαφος.

Ερωτικό τρίγωνο Νέας Μάκρης ο επίλογος: Η Φαίη στο χώμα, η αδελφή της ελεύθερη και ο Στεφανάκης 20 χρόνια φυλακή και όχι ισόβια!

Στη συνέχεια μαζί με ένα γνωστό τους άτομο και έναν φίλο του, την μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό. Εκεί, ο 25χρονος ενημέρωσε την αδερφή της Φαίης, η οποία ζήτησε από τον γνωστό τους να πει ψέματα, ότι δηλαδή βρήκε τυχαία την αδερφή της πεσμένη στην άκρη του δρόμου. Τα ίδια είπε στον πατέρα τους μόλις τον ενημέρωσε αλλά και ενόρκως στην αστυνομία.

Η αδερφή της Φαίης καταδικάστηκε σε πέντε έτη φυλάκισης για ψευδορκία μάρτυρα και υπόθαλψη εγκληματία.

Πώς ξεκίνησε το ερωτικό τρίγωνο

Όπως αποδείχτηκε αργότερα, ο 25χρονος και η 32χρονη αδερφή της Φαίης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2012. Λίγο αργότερα ξεκίνησε η ερωτική σχέση τους, επειδή όμως η αδερφή της Φαίης ήταν παντρεμένη, η σχέση αυτή δεν κοινοποιήθηκε σε κανέναν.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2012, ο 25χρονος γνωρίστηκε με την Φαίη μέσω της αδερφής της, και έτσι ξεκίνησε και η δική τους ερωτική σχέση, που έγινε γνωστή σε όλους.

Στις αρχές του Ιανουαρίου του 2013, η 32χρονη χώρισε με τον σύζυγό της και ζήτησε από την Φαίη να συγκατοικήσουν για παρέα και για συντροφιά. Αμέσως η Φαίη αντιλήφθηκε ότι οι δυο τους δεν ήταν απλώς φίλοι. Και οι δυο της παραδέχτηκαν ότι είχαν ερωτική σχέση. Η Φαίη και ο 25χρονος χώρισαν για λίγο αλλά στη συνέχεια τα ξαναβρήκαν, με την υπόσχεση ο κατηγορούμενος να διακόψει οποιαδήποτε σχέση με την αδερφή της.

Η επανασύνδεση τους είχε ως αποτέλεσμα να διαρραγούν οι σχέσεις των δύο αδερφών και να διακοπεί η συγκατοίκηση τους. Έκτοτε, η 32χρονη επιδόθηκε σε μια αδιάκοπη ερωτική πολιορκία του 25χρονου, τηλεφωνώντας του συνεχώς και βάζοντας του λόγια για την αδερφή της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share