Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη: O άνθρωπος-κλειδί ανοίγει το στόμα του!

Όλες οι πληροφορίες!

21 Φεβρουαρίου 2020 13:26
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη: O άνθρωπος-κλειδί ανοίγει το στόμα του!

Νέες εξελίξεις αναμένεται να δρομολογήσει στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στην παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας, τον Ιανουάριο του 2018, η κατάθεση του πρώην συντρόφου της!

Ο γιατρός αναμένεται να εμφανιστεί στην πταισματοδίκη Μεσολογγίου την ερχόμενη Δευτέρα για να καταθέσει υπόμνημα - μηνυτήρια αναφορά που είχε υποβάλει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Ενώ, απειλές δέχεται η οικογένεια της άτυχης 44χρονης με φρικτά μηνύματα να λαμβάνει ο αδερφός της!

Στο εν λόγω υπόμνημα, ο γιατρός, ο οποίος βρέθηκε στην δίνη του κυκλώνα λόγω της ερωτικής σχέσης που διατηρούσε με την 44χρονη χήρα από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, αμφισβητεί πλήρως το περιεχόμενο του πιστοποιητικού που φέρεται ότι είχε εκδοθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου.

Σύμφωνα με αυτό, υπάρχει ποινική δικογραφία σε βάρος του με βαριές κατηγορίες. Ο ίδιος, όμως, χαρακτηρίζει το περιεχόμενο του «ψευδέστατο» και «ακραία συκοφαντικό».

Παράλληλα, εκφράζει μια σειρά από ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο συντάχθηκε το έγγραφο και αναπαράχθηκε, ενώ κάνει λόγο για άδικη στοχοποίησή του.

Με βάση τη μηνυτήρια αναφοράπου υπέβαλε ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη στον Άρειο Πάγο το Νοέμβριο του 2019, η Εισαγγελία σχημάτισε στη συνέχεια ποινική δικογραφία για αυταπάγγελτα αδικήματα κατά παντός υπευθύνου.

Η εξέλιξη αυτή κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς αναμένεται να ανοίξει έναν νέο κύκλο καταθέσεων γύρω από την πολύκροτη υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο γιατρός αναμένεται να ζητήσει να κληθούν ως μάρτυρες συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, ενεπλάκησαν σε μια «τρομερή σκευωρία» σε βάρος του.

Μεταξύ αυτών και ο ψαράς , ο οποίος είχε καταθέσει πως είχε δει την άτυχη γυναίκα μαζί με δυο άτομα στην λίμνη Τριχωνίδα, ο αστυνομικός ο οποίος ισχυρίστηκε ότι την είδε να διαπληκτίζεται με δυο άνδρες κοντά σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στη Νέα Μάκρη αλλά και ο κυνηγός, ο οποίος φέρεται επίσης να είδε την Λγούδη να μιλάει με τους δολοφόνους της.

Φρικιαστική δολοφονία: Έσφαξε την αδελφή της με 68 μαχαιριές! (photo-video)

Άτυχη γυναίκα βρέθηκε σφαγμένη στο κρεβάτι του σπιτιού της με 68 μαχαιριές, ενώ τα τέσσερα παιδιά της κοιμόντουσαν στις κρεβατοκάμαρές τους, χωρίς να καταλάβουν την φρικιαστική δολοφονία της μητέρας τους.

Οι Αρχές του Λούτον δεν άργησαν να βρουν τον ένοχο και αυτός δεν ήταν άλλος από την αδερφή της! Ακόμη ένα φρικιαστικό έγκλημα μετά τον 17χρονο που σκότωσε την 34χρονη μητέρα και τον μικρό αδερφό του!

Μάλιστα μήνες πριν το φρικιαστικό έγκλημα είχε επισκεφτεί έναν «μάγο» για να κάνει μάγια στην αδερφή της και να την εξοντώσει.

Όλα αυτά για τα μάτια ενός άντρα και συγκεκριμένα για τον σύζυγο της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση!

Η αδερφή της καταφέρει να καλύψει τα ίχνη της, με τις Αρχές να εξετάζουν αρχικά το ενδεχόμενο η άτυχη γυναίκα να έπεσε θύμα ληστείας που πήγε λάθος, ωστόσο η αγριότητα με την οποία έχασε την ζωή της, μαρτυρούσε προσωπικές διαφορές με τον δολοφόνο.

Οι Αρχές όταν ερεύνησαν τον υπολογιστή της αδερφή της και διαπίστωσαν πως είχε κάνει αναζητήσεις σχετικά με την μαύρη μαγεία, όπως αγορά δηλητηρίων!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share