Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

24χρονος μεθυσμένος οδηγός σκότωσε πεζό, τον διαμέλισε και πήγε να πιει σε μπαρ!

Φρίκη!

19 Φεβρουαρίου 2020 12:02
24χρονος μεθυσμένος οδηγός σκότωσε πεζό, τον διαμέλισε και πήγε να πιει σε μπαρ!

Ένας 24χρονος μεθυσμένος οδηγός σκότωσε πεζό, τον διαμέλισε και κατέληξε στο να πίνει σε μπαρ!

Συγκεκριμένα ο Πολ Τζόσεφ Γκαρσία οδηγούσε στους δρόμους του Τέξας μεθυσμένος όταν παρέσυρε έναν άνδρα που έσπρωχνε ένα καροτσάκι με ψώνια, κόβοντας το νήμα της ζωής του. Ένα φρικιαστικό έγκλημα εκτυλίχθηκε στη Νότια Καρολίνα με τον 17χρονο Λεβί Νόργουντ να σκοτώνει την 34χρονη μητέρα του και τον μικρό του αδερφό του.

Ο οδηγός κατέβηκε από το όχημά του, πήρε το παραμορφωμένο πτώμα, το έβαλε στη θέση του συνοδηγού και οδήγησε για περίπου ένα χιλιόμετρο, καταλήγοντας σε ένα μπαρ.

Ο πεζός έπεσε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ κάποια μέλη του σώματός του κόπηκαν. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον μεθυσμένο να παρκάρει το αμάξι του και να μπαίνει σε ένα μπαρ. Κίνησε τις υποψίες των θαμώνων καθώς δεν φορούσε παπούτσια και όπως ήταν αναμενόμενο δεν του σέρβιραν αλκοόλ και κάλεσαν την Αστυνομία.

Πάνω στο σώμα του Γκαρσία βρέθηκε γενετικό υλικό που ταιριάζει με αυτό του θύματος που ήταν στη θέση του συνοδηγού. Το τεστ έδειξε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία όπως αναφέρει η New York Post.

37χρονη μητέρα κρέμασε τα παιδιά της και κακοποίησε ερωτικά τον σκύλο της! (photo-video)

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έκανε μία 37χρονη μητέρα, η οποία κρέμασε τα παιδιά της και στη συνέχεια κακοποίησε ερωτικά τον σκύλο της! Ακόμη ένα φρικιαστικό έγκλημα μετά την 39χρονη μητέρα που σκότωσε το μωρό της και το πέταξε σε κάδο!

Η Λίζα Σνάιντερ, παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Reading της Πενσιλβάνια και δήλωσε την εξαφάνιση των δυο παιδιών της, του 8χρονου Κόνερ και της 4χρονης Μπρίνλεϊ.

Οι Αρχές κατάλαβαν αμέσως πως η γυναίκα λέει ψέματα με μια από τις ατάκες να είναι και αυτή που την πρόδωσε, όταν είπε στους αστυνομικούς ότι τα παιδιά την είχαν απειλήσει πως θα αυτοκτονήσουν!

Σύντομα η αστυνομία ανακάλυψε πως η 37χρονη είχε αναζητήσει στο Google φράσεις που παρέπεμπαν ξεκάθαρα σε δολοφονία, όπως «πόσο χρειάζεται να πεθάνεις από μονοξείδιο του άνθρακα», «πως να κρεμάσεις κάποιον» και διάφορα άλλα.

Τα παιδιά βρέθηκαν κρεμασμένα στο υπόγειο του σπιτιού, με την μητέρα τους να δηλώνει πως αυτοκτόνησαν όπως την απείλησαν, ωστόσο σύντομα ομολόγησε πως εκείνη τα σκότωσε και στην συνέχεια σχεδίαζε να αυτοκτονήσει.

Αυτό που προκάλεσε σοκ στους αστυνομικούς ήταν πως βρήκαν φωτογραφίες με την Σνάιντερ να κάνει έρωτα με τον σκύλο της οικογένειας, ένα πιτμπουλ, το οποίο χάρισε σε φίλους της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share