Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη! Κρυφή κάμερα κατέγραψε 19χρονο να μπαίνει στο δωμάτιο 18χρονης έφηβης πριν την μαχαιρώσει 9 φορές!

Αφού την στραγγάλισε!

18 Φεβρουαρίου 2020 15:56
Φρίκη! Κρυφή κάμερα κατέγραψε 19χρονο να μπαίνει στο δωμάτιο 18χρονης έφηβης πριν την μαχαιρώσει 9 φορές!

Η Chilling CCTV κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές της ζωής της Μέγκαν Νιούτον, καθώς άφησε τον δολοφόνο της στο σπίτι της λίγες μόνο ώρες πριν βιαστεί βίαια και δολοφονηθεί! Δείτε το σοκαριστικό βίντεο πριν την δολοφονία της στο Athensmagazine.gr

Το βίντεο δείχνει ότι την 18χρονη προπονήτρια ποδοσφαίρου με τον Ζόζεφ Τρέβορ, 19 ετών, πριν τον προσκαλέσει στο κρεβάτι της στο Fletcher Road στο Stoke-on-Trent. Παράλληλα έχουμε εξελίξεις και με την δολοφονία που έχει προκαλέσει μυστήριο στην Κρήτη, μιας και νέα στοιχεία έρχονται στην δημοσιότητα!

Προσφέρθηκε να αφήσει τον Τρέβορ, γιο ενός πρώην αστυνομικού, να κοιμηθεί στο σπίτι της αφού του είπε ότι ήταν πολύ μεθυσμένη και υπό την επήρεια ναρκωτικών για να πάει στο σπίτι του στους γονείς του.

Αυτό το τραγικό υλικό δείχνει ότι την ακολουθούσε στο σπίτι της στις 3:45 π.μ. στις 20 Απριλίου, πριν την βίασει, την στραγγαλίσει και την μαχαιρώσει 9 φορές!

Μετά τη «παρατεταμένη και βίαιη» δολοφονία, ο Τρέβορ εγκατέλειψε το κακοποιημένο γυμνό σώμα της στο κρεβάτι, εγκαταλείποντας το σπίτι 2 ώρες αργότερα!

Μπορεί να δει κανείς ήρεμα να πετάει το κλειδί της μπροστινής πόρτας σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Μια άλλη κάμερα CCTV κατέγραψε τον κρύο δολοφόνο Τρέβορ, να περπατάει στο δρόμο με αίμα στο δεξί του χέρι.

Ένα προηγούμενο κλιπ δείχνει ότι ο Τρέβορ και η κοπέλα μπήκαν σε ταξί, μετά από νυχτερινό κέντρο Kiln στο Newcastle-under-Lyme στις 19 Απριλίου.

Η κ. Νιούτον είχε μόλις τελειώσει τη βάρδια της σε ένα κατάστημα στις 10 μ.μ., πριν πάει στο σπίτι για να ετοιμαστεί για έξω, ώστε να γιορτάσει την έναρξη του Σαββατοκύριακου.

Ο Τρέβορ, που ήταν φίλος της στο σχολείο, φυλακίστηκε για όλη τη ζωή αφού παραδέχτηκε τις δύο κατηγορίες βιασμού και ένας από τους φόνους στο Stafford Crown Court.

Νωρίτερα το βράδυ, ο ημι-επαγγελματικός ποδοσφαιριστής είχε συληφθεί από την αστυνομία μετά από δόση κεταμίνης και πιθανώς κοκαΐνης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share