Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη: 19χρονος γιος αστυνομικού-κτήνος βίασε και μαχαίρωσε 9 φορές τη 18χρονη! Την άφησε να πεθάνει γυμνή στο κρεβάτι της!

Αηδία!

17 Φεβρουαρίου 2020 18:34
Φρίκη: 19χρονος γιος αστυνομικού-κτήνος βίασε και μαχαίρωσε 9 φορές τη 18χρονη! Την άφησε να πεθάνει γυμνή στο κρεβάτι της!

Φρίκη, όπως η περίπτωση του 19χρονου που σκοτώθηκε στο δρόμο με επίθεση με μαχαίρι και ύστερα από άγριο καυγά στο δρόμο, προκαλεί στη Βρετανία ο τραγικός θάνατος μιας 18χρονης προπονήτριας, με τον γιο ενός συνταξιούχου αστυνομικού να τη βιάζει, να τη μαχαιρώνει 9 φορές στο λαιμό και την πλάτη της και, εν τέλει, να την αφήνει να πεθάνει στο κρεβάτι της γυμνή.

Εκεί ανακαλύφθηκε, άλλωστε, το σώμα της άτυχης Μέγκαν Νιούτον, στις 20 Απριλίου την περασμένη χρονιά στο διαμέρισμά της στο Στόουκ. Σήμερα (17/2), ο Τζόσεφ Τρέβορ κρίθηκε ως ένοχος από το δικαστήριο για δύο απόπειρες βιασμού και, φυσικά, τη δολοφονία της νεαρής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο δικαστήριο, η Μέγκαν κάλεσε τον Τρέβορ στο σπίτι της, μιας και ήταν παλιός της συμμαθητής, ενώ ο ίδιος ήταν σε τέτοια επήρεια από τα ναρκωτικά και το ποτό, που δεν μπορούσε να γυρίσει σπίτι του.

Δεν μπορούσε να γνωρίζει, όμως, τη συνέχεια και τίποτα, φυσικά, δεν προμήνυε στην αρχή κάτι τέτοιο. Ο νεαρός τη βίασε και τη στραγγάλισε, για να τη μαχαιρώσει 9 φορές, προτού την αφήσει στο κρεβάτι της νεκρή και γυμνή.

Ο συνήγορος του κατηγορητηρίου επεσήμανε, ότι η Μέγκαν δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει έρωτα με τον Τρέβορ, όταν τον καλούσε σπίτι της. Ο δράστης, μετά, περπάτησε μόνος του για 15 λεπτά, προτού σταματήσει σε μια γέφυρα, όπου μια ομάδα για την πρόληψη ψυχικής υγείας, μετά από κλήση οδηγού που τον πρόσεξε, διαπίστωσε πως δεν είχε κάτι μεμπτό.

Εκείνη την ώρα, βέβαια, δεν μπορούσαν να υποψιαστούν τι είχε κάνει, αλλά μετά από ανάκριση παραδέχθηκε το έγκλημα. Το ίδιο έκανε και στο δικαστήριο.

Η οικογένεια της Μέγκαν ακόμη δεν μπορεί αν ξεπεράσει τον χαμό της. «Οι καρδιές μας έχουν σπάσει. Ήταν το προνόμιο της ζωής μας, ήταν τόσο αξιολάτρευτη, την αγαπούσαμε. Είχε πλάνα για το μέλλον, ήταν τόσο ανεξάρτητη και ήξετε τι να κάνει με τη ζωή της, ενώ εμείς ήμασταν κοντά της σε κάθε βήμα. Αναπαύσου εν ειρήνη, άγγελέ μας», ανέφεραν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας της Στόουκ, είχαν διατηρήσει ενός λεπτού σιγή στον αγώνα με τον Νόριτς για την Premier League.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share