Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

37χρονη μητέρα κρέμασε τα παιδιά της και κακοποίησε ερωτικά τον σκύλο της! (photo-video)

Φρικιαστικό και αρρωστημένο έγκλημα!

13 Φεβρουαρίου 2020 11:37
37χρονη μητέρα κρέμασε τα παιδιά της και κακοποίησε ερωτικά τον σκύλο της! (photo-video)

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έκανε μία 37χρονη μητέρα, η οποία κρέμασε τα παιδιά της και στη συνέχεια κακοποίησε ερωτικά τον σκύλο της! Ακόμη ένα φρικιαστικό έγκλημα μετά την 39χρονη μητέρα που σκότωσε το μωρό της και το πέταξε σε κάδο!

Η Λίζα Σνάιντερ, παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Reading της Πενσιλβάνια και δήλωσε την εξαφάνιση των δυο παιδιών της, του 8χρονου Κόνερ και της 4χρονης Μπρίνλεϊ.

Οι Αρχές κατάλαβαν αμέσως πως η γυναίκα λέει ψέματα με μια από τις ατάκες να είναι και αυτή που την πρόδωσε, όταν είπε στους αστυνομικούς ότι τα παιδιά την είχαν απειλήσει πως θα αυτοκτονήσουν!

Σύντομα η αστυνομία ανακάλυψε πως η 37χρονη είχε αναζητήσει στο Google φράσεις που παρέπεμπαν ξεκάθαρα σε δολοφονία, όπως «πόσο χρειάζεται να πεθάνεις από μονοξείδιο του άνθρακα», «πως να κρεμάσεις κάποιον» και διάφορα άλλα.

Τα παιδιά βρέθηκαν κρεμασμένα στο υπόγειο του σπιτιού, με την μητέρα τους να δηλώνει πως αυτοκτόνησαν όπως την απείλησαν, ωστόσο σύντομα ομολόγησε πως εκείνη τα σκότωσε και στην συνέχεια σχεδίαζε να αυτοκτονήσει.

Αυτό που προκάλεσε σοκ στους αστυνομικούς ήταν πως βρήκαν φωτογραφίες με την Σνάιντερ να κάνει έρωτα με τον σκύλο της οικογένειας, ένα πιτμπουλ, το οποίο χάρισε σε φίλους της.

32χρονη γυναίκα επιχείρησε να πνίξει την άρρωστη μητέρα της στο νοσοκομείο! (Video)

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο από τη Βραζιλία, που δείχνει μια 32χρονη γυναίκα να προσπαθεί να πνίξει την άρρωστη μητέρα της στο νοσοκομείο! Με το σοκαριστική αυτή είδηση να μας φέρνει στη μνήμα μας τον 49χρονο άνδρα που έκοψε το λαιμό της εγκύου γυναίκας του!

Η Λουτσιάνα Πόλα Φιγκουρέιδο, που συνελήφθη, εμφανίζεται να βάζει το χέρι της και να κλείνει το στόμα και τη μύτη της 68χρονης γυναίκας, που νοσηλεύεται στο Carlos Macieira Hospital, στην πόλη Σάο Λουίς.

Το βίντεο τράβηξε ασθενής, που βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο!

Όπως φαίνεται, η κόρη βαρέθηκε να φροντίζει τη μητέρα της, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο από τις 19 Ιανουαρίου, και αποφάσισε να τη σκοτώσει!

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη άμεσα και της έχει απαγγελθεί η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η μητέρα της, δε, που αντιμετωπίζει πνευμονική εμβολή, μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Το κίνητρο είναι ότι μάλλον η κόρη είχε κουραστεί να φροντίζει την ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας», ανέφερε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Κάρλος Αλεσάντρο, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Από την πλευρά της, η 32χρονη αρνήθηκε την κατηγορία ότι προσπάθησε να σκοτώσει τη μητέρας της, αλλά δεν έπεισε κανέναν.

49χρονος άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του και απήγαγε το παιδί του!

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στις ΗΠΑ με έναν 49χρονο πατέρα να σκοτώνει τη γυναίκα του και να απαγάγει το παιδί του! Ακόμη ένα άγριο έγκλημα μετά τον σύζυγο που δολοφόνησε την 27χρονη γυναίκα του!

Συγκεκριμένα, ο Άντριου Γκαμπαγιέρο ήταν 7 ημερών όταν ο πατέρας του, ο 49χρονος Ερνέστο Γκαμπαγιέρο, τον απήγαγε. Μετά από λίγο καιρό, η αστυνομία εντόπισε τις σορούς της γυναίκας του δράστη, της 60χρονης γιαγιάς του και της 84χρονης προγιαγιά της.

Η αστυνομία υποπτεύεται ότι πίσω από τις δολοφονίες των γυναικών βρίσκεται ο Ερνέστο, καθώς μία ημέρα αφού πήρε το παιδί, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό που προκάλεσε ο ίδιος, νότια τηςΤάμπα. Το μωρό, ωστόσο, δεν βρέθηκε κοντά στο όχημά του ή τη σορό του.

«Οι αστυνομικοί ακόμη κινούνται με τα στοιχεία που έχουν για την υπόθεση» είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας του Μαϊάμ ιΆνγχελ Ροντρίγκεζ και συμπληρώνει ότι «Έχουμε και τη βοήθεια του FBI, αλλά προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί κάποια πρόοδος».

Οι Αρχές ερευνούν τοποθεσίες όπου ο Καμπαγιέρο μπορεί να έχει μεταφέρει το μωρό, αφού έφυγε από το σπίτι όπου οι τρεις γυναίκες δολοφονήθηκαν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share