Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Η 27χρονη είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη και σκότωσε το βρέφος!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις! Τι περιμένουμε από την νεκροψία;

13 Φεβρουαρίου 2020 10:21
Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Η 27χρονη είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη και σκότωσε το βρέφος!

Απίστευτη τραγωδία στην Πάτρα με το νεκρό βρέφος που βρέθηκε σε παραλία το πρωί της Τετάρτης!

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί η 27χρονη κοπέλα με καταγωγή από την Πάτρα άφησε το νεογέννητο μωρό της στην πλαζ στα Βραχνέικα να πεθάνει.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η 27χρονη κοπέλα, η οποία κρατείται στο λιμεναρχείο Πατρών και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, πήγε μόνη της την Τρίτη το πρωί στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και γέννησε το παιδί της με καισαρική τομή.

Στις 3:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όμως, άγνωστο γιατί, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Γιάννη Αποστολόπουλο, πήρε το παιδί αφού το σκέπασε με μια κουβέρτα και έφυγε από το μαιευτήριο.

Αρχικά περιπλανιόταν πολλές ώρες μόνη με το παιδί στην αγκαλιά στην πόλη της Πάτρας, ώσπου τελικά έφτασε στην πλαζ στην περιοχή Βραχνέικα. Εκεί άφησε το νεογέννητο μόνο και αβοήθητο στην παραλία και έφυγε.

Ακόμα και ο ίδιος ο δικηγόρος της 27χρονης κομμώτριας δεν ξέρει το γιατί έκανε αυτήν κίνηση καθώς η νεαρή μητέρα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μιλάει με κανέναν.

«Η εντολέας μου είναι κλασσική περίπτωση επιλόχειας κατάθλιψης. Δεν είχε γνωστοποιήσει σε κανέναν, δηλαδή ούτε σε συγγενείς, ούτε σε φίλους, ούτε και στον βιολογικό πατέρα, την ύπαρξη της εγκυμοσύνης, αλλά και του τοκετού. Πήγε μόνη της και γέννησε με καισαρική τομή» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Αποστολόπουλος.

Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών και σήμερα, κατά πληροφορίες, θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται, τέλος, και προκαταρκτική εξέταση, ώστε να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έφυγε η μητέρα από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, χωρίς να έχει πάρει εξιτήριο.

«Ήμουν σε απόγνωση»: Τα πρώτα λόγια της 27χρονης μητέρας του νεκρού βρέφους στην Πάτρα! (Video)

Νέα στοιχεία για την τραγωδία που συγκλόνισε την Πάτρα με την 27χρονη μητέρα να φεύγει από το νοσοκομείο και να αφήνει τελικά το βρέφος της στην παραλία στην Αγυιά,

Στο Λιμεναρχείο της Πάτρας κρατείται η 27χρονη μητέρα, η οποία εγκατέλειψε το μωρό της σε παραλία, με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρό το μεσημέρι της Τετάρτης από περαστικούς.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς, γέννησε πριν από δύο ημέρες με καισαρική.

«Το βράδυ της Τρίτης πήρα το μωρό και έφυγα από το νοσοκομείο χωρίς να μου δώσουν εξιτήριο οι γιατροί. Περιπλανήθηκα για ώρες στην παραλία. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν σε απόγνωση. Τελικά αποφάσισα να το αφήσω στην άκρη της παραλίας» είπε η 27χρονη.

Στη συνέχεια, πήγε στο σπίτι όπου ζει με τη μητέρα της, ώσπου την εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Ο συνήγορος της γυναίκας, Γιάννης Αποστολόπουλος, ήρθε σε επικοινωνία με την 27χρονη μητέρα, η οποία «είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση»​​​​​.

Όπως είπε η ίδια στον συνήγορό της, γέννησε μόνη της, χωρίς την παρουσία κάποιου συγγενικού προσώπου, καθώς δεν γνώριζε κανείς ότι η κοπέλα ήταν έγκυος.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της ο οποίος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του STAR, η κοπέλα φέρεται να προέβη σε αυτή την ενέργεια εξαιτίας της ντροπής που ένιωθε.

Ο βιολογικός πατέρας δεν εμφανίστηκε πουθενά, ενώ συγγενείς και φίλοι δεν γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της.

Eν τω μεταξύ σύμφωνα με το dete.gr o δικηγόρος της 27χρονης μητέρας Γιάννης Αποστολόπουλος συνάντησε την γυναίκα που σήμερα το πρωί πετάξε τo μωρό της στην περιοχή της πλαζ και μίλησε μαζί της ενώ κρατείται στο λιμεναρχείο Πατρών.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε για την εγκυμοσύνη της γυναίκας δεν φρόντισε κανείς το παραμικρό ούτε οι γονείς της αλλά ούτε και ο σύντροφός της.

Πήγε μόνη της στη μαιευτική κλινική στο νοσοκομειο "Ο Άγιος Ανδρέας" χθες, γέννησε το μωρό με καισαρική τομή και στις 3:25 σήμερα τα ξημερώματα πήρε το μωρό και έφυγε από το νοσοκομείο. Άρχισε να περιπλανιέται στην Πάτρα, έφτασε μέχρι και τα Βραχνέικα, επέστρεψε στη περιοχή της πλαζ και χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το γιατί, άφησε το μωρό στην άκρη και έφυγε.

Η γυναίκα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει το τι έχει κάνει και σύμφωνα με τον δικηγόρο δεν περίμενε καν να έχει αυτή τη τραγική εξέλιξη η ενέργεια της.

Ο κ.Άποστολόπουλος ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου, ενώ όπως είπε ακόμα και ο ίδιος δεν μπορεί εύκολα να μιλήσει μαζί της για να μάθει λεπτομερειες για το συμβάν καθώς η ίδια δείχνει να θέλει να σταματήσει κάθε κουβέντα τη στιγμή που περιγράφει το πώς αφήνει το βρέφος στην παραλία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share