Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πτώμα 22χρονης βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα! Φρικτό έγκλημα!

Σοκ!

12 Φεβρουαρίου 2020 16:30
Πτώμα 22χρονης βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα! Φρικτό έγκλημα!

Φρικτό έγκλημα έγινε στο Λας Βέγκας με το πτώμα μιας 22χρονης γυναίκας να μέσα σε βαλίτσα στο διαμέρισμα ενός 55χρονου.

Σοκ και φρίκη, όπως και στην περίπτωση 21χρονου που έκοψε το κεφάλι 17χρονης, προκαλεί το απίστευτο έγκλημα με τις λεπτομέρειες να είναι ανατριχιαστικές όπως στην περίπτωση του άνδρα που σκότωσε και διαμέλισε μια 25χρονη.

Η αστυνομία έφτασε στον εντοπισμό της νεκρής μετά από καταγγελίες μίας δεύτερης γυναίκας ότι απήχθη και βιάστηκε από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο οποίος αργότερα ταυτοποιήθηκε με τον 55χρονο Γκάρι Ουόκερ.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του υπόπτου, ειδοποιήθηκαν από κάποιον ότι ο 55χρονος είχε δολοφονήσει μία άλλη γυναίκα.

Λίγο μετά, ήρθαν αντιμέτωποι με τη σορό που ανήκε στην 22χρονη Μόργκαν Αμάια, η οποία, σύμφωνα με τις Αρχές, έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

Ένα κοντινό πρόσωπο της Αμάια είπε, σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Post, ότι η ΑΜάια ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά από τα οποία προσπαθούσε να ανεξαρτητοποιηθεί, ώστε να μπορέσει να πάρει την επιμέλεια της μόλις ενός έτους κόρη της.

Ακόμα, είπε, ότι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της είχαν γνωρίσει τον Ουόκερ και θεώρησαν ότι ήταν κάποιος φίλος που είχε προσφέρει στέγη στην άτυχη 22χρονη από την ημέρα που χώρισε με τον σύζυγό της.

42χρονος σκότωσε την 38χρονη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους!

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έγινε κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρα με τον 42χρονο Κένεθ να σκοτώνει την 38χρονη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους όταν του ζήτησε διαζύγιο! Επίσης, φρίκη προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο σκότωσε ένας 55χρονος πατέρας τα 2 παιδιά του με τους αστυνομικούς να λυγίζουν από την άγρια δολοφονία!

Σύμφωνα με τα πορίσματα του δικαστηρίου της Αλάσκα, ο Κένεθ και η Κρίστυ ξεκίνησαν έναν άγριο καυγά μπροστά στα παιδιά τους, κατά τη διάρκεια του οποίου εκείνη ζήτησε διαζύγιο. Η 38χρονη μητέρα ανακοίνωσε πως επρόκειτο να κατέβει στην επόμενη στάση και πως θα επέστρεφε στην πόληΓιούτα, όπου το ζευγάρι διέμενε.

Εκείνος απαίτησε από τα παιδιά να απομακρυνθούν από το δωμάτιο, όπως και έκαναν. Λίγα λεπτά αργότερα άκουσαν την μητέρα τους να ουρλιάζει και αμέσως έτρεξαν πίσω ζητώντας από τον πατέρα τους να τους ανοίξει την πόρτα. Όμως εκείνος αρνήθηκε.

Περνώντας από το μπαλκόνι ενός γειτονικού δωματίου στο δικό τους, είδαν τον Κένεθ να χτυπά βίαια την Κρίστυ η οποία κείτονταν στο πάτωμα.

Τα δύο αδέρφια της Κρίστι έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα. Γρήγορα έφτασε και ιατρική βοήθεια από το κρουαζιερόπλοιο και προσπάθησαν να επαναφέρουν την Κρίστυ στη ζωή. Τα τραύματά της όμως, ήταν θανάσιμα.

Σύμφωνα μάλιστα με έναν αυτόπτη μάρτυρα ο Κένεθ "δικαιολόγησε" την αποτρόπαια πράξη του λέγοντας πως η Kristy δεν σταματούσε να γελάει μαζί του.

Ο Κένεθ, σύμφωνα με τα στοιχεία του δικαστηρίου της Αλάσκα αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης, καθώς και πρόστιμο 250.000 δολαρίων.

Φρικιαστικό έγκλημα: 38χρονος σκότωσε την 37χρονη σύντροφό του, βίασε και στραγγάλισε την 15χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε! (Video)

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στην Ιρλανδία με έναν 38χρονο να σκοτώνει την 37χρονη σύντροφό του, να βιάζει και να στραγγαλίζει την 15χρονη κόρη της και στη συνέχεια να αυτοκτονεί. Ακόμη ένα άγριο έγκλημα μετά τον 49χρονο άνδρα να σκότωσε τη γυναίκα του και να απαγάγει το παιδί του!

Συγκεκριμένα, ο Ράσελ Στιλ, διατηρούσε σχέσεις με την 37χρονη Ζιζέλ Ερέρα από την Κολομβία. Η Ζιζέλ είχε μια 15χρονη κόρη, την Άλισον, η οποία φυσικά ζούσε μαζί με την μητέρα της και τον σύντροφό της.

Όμως καμία από τις δυο δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα μαρτυρούσε στα χέρια του, φαινομενικά μέχρι την «μαύρη ημέρα», πράου Ράσελ.

Ο Στιλ σκότωσε την Ζιζέλ στον ύπνο της και στην συνέχεια πήγε στην κρεβατοκάμαρα της νεαρής Άλισον. Αφού την βίασε, στην συνέχεια την στραγγάλισε. Τελευταίο θύμα του Στιλ ήταν ο ίδιος του ο εαυτός, καθώς κρεμάστηκε.

Τα τρία πτώματα ανακαλύφθηκαν από την Αστυνομία, όταν οι συνάδελφοι του Ράσελ ανησύχησαν επειδή δεν εμφανίστηκε στην δουλειά.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα έπαθαν σοκ με την αγριότητα των εγκλημάτων με τον ιατροδικαστή, να δηλώνει πως βρέθηκε μπροστά σε μια περίπτωση «ακραίας μανίας».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share