Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Aποκαλυπτικές καταθέσεις για τη δολοφονία του 46χρονου δασκάλου Νίκου Μέντζου! «Τον αγαπούσα-Είμαι αθώα»! (Video)

Όλα όσα κατέθεσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του!

10 Φεβρουαρίου 2020 16:19
Aποκαλυπτικές καταθέσεις για τη δολοφονία του 46χρονου δασκάλου Νίκου Μέντζου! «Τον αγαπούσα-Είμαι αθώα»! (Video)

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου αναβιώνει η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του 46χρονου δασκάλου Νίκου Μέντζου. Σοκ προκαλεί το βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 41χρονου σε φανοποιείο στην Πάτρα!

Η γυναίκα του δασκάλου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του, υποστήριξε για ακόμη μια φορά πως είναι αθώα. Είπε ότι με τον άντρα της ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν. Όμως, όπως είπε, η οικογένειά του δεν την ήθελε, γιατί δεν ήταν δασκάλα. Τέλος, ανέφερε ότι ο άντρας της είχε εξωσυζυγική σχέση και πως τον συγχώρεσε γιατί τον αγαπούσε. Η γυναίκα αυτή όμως, τους ενοχλούσε...

«Αρνούμαι την κατηγορία. Με τον σύζυγό μου ερωτευτήκαμε και θέλαμε να παντρευτούμε. Από την πλευρά των γονιών του υπήρχαν αντιρρήσεις, επειδή δεν ήμουν δασκάλα. Θεωρούσαν ότι δεν ήμουν κατάλληλη για τον γιο τους. Εγώ έκανα προσπάθειες για να έρθουμε πιο κοντά. Η ζωή μας ήταν άριστη. Ήμασταν ευτυχισμένοι. Είχε όμως συνάψει μια παράλληλη σχέση και γι’ αυτό είχε πάρει και το δεύτερο κινητό. Εγώ τον αγαπούσα και είπα να δώσω μια ευκαιρία στον γάμο μας.

Τη γυναίκα αυτή την ήξερα ως τη μητέρα μιας μαθήτριας. Ο Νίκος έκανε τα πάντα για να μου δείξει ότι είχε τελειώσει και ότι είχε κάνει μεγάλο λάθος. Μου έλεγε ότι η γυναίκα εκείνη τον ενοχλούσε αλλά για εκείνον είχε τελειώσει οριστικά».

Όπως υποστήριξε η κατηγορούμενη στην απολογία της, η γυναίκα αυτή έπαιρνε τηλέφωνα και πήγαινε κάτω από το σπίτι τους. Το θύμα άλλαξε αριθμό και από τότε της έλεγε «να προσέχουμε, να κλειδώνουμε και να φυλαγόμαστε». Όπως είπε για τις οικονομικές παροχές σε αυτή τη γυναίκα, έμαθε μετά τον θάνατό του.

«H πυρκαγιά οφείλεται σε εμπησμό» υποστήριξε ο δικαστικός πραγματογνώμων, αποδίδοντας τον θάνατο του δασκάλου σε εγκληματική ενέργεια.

Τι κατέθεσε ο δικαστικός πραγματογνώμονας

Όλα όσα κατέθεσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του

Βίντεο-ντοκουμέντο! Η τελευταία διαδρομή της Ελένης Τοπαλούδη πριν από το θάνατό της!

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο ήρθε στο «φώς» της δημοσιότητας για το θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη, που δείχνει την τελευταία διαδρομή πριν από το μοιραίο, στο αυτοκίνητο των δραστών, τη στιγμή που σοκάρουν οι μαρτυρίες στη δίκη της.

Η δίκη για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη συνεχίζεται σε βαρύ κλίμα. Κατά τη χθεσινή διαδικασία οι δύο κατηγορούμενοι «έδειξαν» ο ένας τον άλλον εκείνον που στάθηκε στην άκρη του γκρεμού και πέταξε στην θάλασσα την Ελένη Τοπαλούδη.

Κι ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη, το Star έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της άτυχης φοιτήτριας από το μοιραίο σπίτι στους Πεύκους, στον γκρεμό όπου κατηγορούνται ότι την πέταξαν ο Ροδίτης και ο Αλβανός φίλος του.

Η Ελένη Τοπαλούδη κάθεται λιπόθυμη -όπως έχουν ισχυριστεί- στη θέση του συνοδηγού. Νωρίτερα οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να την είχαν χτυπήσει με μανία και να την είχαν απειλήσει με μαχαίρι. Στο video-ντοκουμέντο ο ένας από τους δύο κάθεται στην καρότσα και ο άλλος οδηγεί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share