Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Γονείς έκρυβαν το πτώμα της 11χρονης κόρης τους στη σοφίτα για δύο χρόνια! (Video)

Αποτρόπαιο έγκλημα!

8 Φεβρουαρίου 2020 14:11
Φρίκη: Γονείς έκρυβαν το πτώμα της 11χρονης κόρης τους στη σοφίτα για δύο χρόνια! (Video)

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έγινε στις ΗΠΑ με γονείς να κρύβουν το πτώμα της κόρης του για δύο χρόνια στη σοφίτα και ταυτόχρονα να κατηγορούνται για κακοποίηση των τριών θετών παιδιών τους.

Το κουβάρι της τραγωδίας που ζούσαν τα παιδιά άρχισε να ξετυλίγεται όταν στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου η Πυροσβεστική έφτασε στην κατοικία της φρίκης, καθώς έβγαινε καπνός από αυτήν, όπου και βρήκαν ανθρώπινα οστά ανηλίκου. Ακόμη ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στην Ιρλανδία με έναν 38χρονο να σκοτώνει την 37χρονη σύντροφό του, να βιάζει και να στραγγαλίζει την 15χρονη κόρη της

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, λίγες ώρες πριν, η Υπηρεσία Ασφάλειας Παιδιού είχε απομακρύνει από το σπίτι έναν 9χρονο και μια 4χρονη, καθώς είχαν προηγηθεί καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών. Όπως αναφέρει η New York Post, οι γονείς παραδέχθηκαν ότι το πτώμα που βρέθηκε στη σοφίτα ανήκει στην 11χρονη κόρη τους.

Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί από το 2017, με τον θετό πατέρα της τότε να υποστηρίζει ότι το παιδί μετακόμισε στο εξωτερικό. Ωστόσο, όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια ο ίδιος υποστήριξε ότι η κοπέλα αρρώστησε τον Ιουλίο του ίδιου έτους αλλά δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να πεθάνει. Όπως σημείωσε, δεν ανέφεραν τον θάνατο στις Αρχές καθώς ο ιατροδικαστής θα εντόπιζε τα σημάδια της κακοποίησης στο άψυχο σώμα του κοριτσιού.

Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί από το 2017, με τον θετό πατέρα της τότε να υποστηρίζει ότι το παιδί μετακόμισε στο εξωτερικό. Ωστόσο, όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια ο ίδιος υποστήριξε ότι η κοπέλα αρρώστησε τον Ιουλίο του ίδιου έτους αλλά δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να πεθάνει. Όπως σημείωσε, δεν ανέφεραν τον θάνατο στις Αρχές καθώς ο ιατροδικαστής θα εντόπιζε τα σημάδια της κακοποίησης στο άψυχο σώμα του κοριτσιού.

Μάλιστα, ο θετός πατέρας των παιδιών δήλωσε πως η γυναίκα του ήταν εκείνη που κακοποιούσε τα παιδιά, χτυπώντας τα με καλώδια και σκουπόκυλα και πως εκείνος δεν την κατήγγειλε στις Αρχές επειδή την φοβόταν και ο ίδιος.

55χρονος πατέρας σκότωσε τα παιδιά του! Φρικτός ο τρόπος που τα δολοφόνησε! (photos)

Φρίκη προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο σκότωσε ένας 55χρονος πατέρας τα 2 παιδιά του με τους αστυνομικούς να λυγίζουν από την άγρια δολοφονία!

Ο Λαουρεντ τους γέμισε τα στόματα με αφρό-μπετόν, με αποτέλεσμα τα παιδιά να πεθάνουν από ασφυξία. Ακόμη, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στην Ιρλανδία με 38χρονο να σκοτώνει την 37χρονη σύντροφό του, να βιάζει και να στραγγαλίζει την 15χρονη κόρη της και να αυτοκτονεί

Το αρρωστημένο σχέδιό του όμως είχε και συνέχεια. Όταν η πρώην του, Μαριέτα, εμφανίστηκε, της είπε πως τα παιδιά κοιμόντουσαν, καθώς νωρίτερα τα είχε βάλει στα κρεβάτια τους ώστε να φανεί ως φυσιολογικός θάνατος.

Όταν εκείνη γύρισε την πλάτη, προσπάθησε να την δολοφονήσει, χτυπώντας την στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο. Η 27χρονη γυναίκα ωστόσο αντιστάθηκε καλώντας σε βοήθεια.

Οι γείτονες που έφτασαν εκεί την έσωσαν, ωστόσο διαπίστωσαν πως τα παιδιά είχαν σκοτωθεί.

49χρονος άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του και απήγαγε το παιδί του!

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στις ΗΠΑ με έναν 49χρονο πατέρα να σκοτώνει τη γυναίκα του και να απαγάγει το παιδί του! Ακόμη ένα άγριο έγκλημα μετά τον σύζυγο που δολοφόνησε την 27χρονη γυναίκα του!

Συγκεκριμένα, ο Άντριου Γκαμπαγιέρο ήταν 7 ημερών όταν ο πατέρας του, ο 49χρονος Ερνέστο Γκαμπαγιέρο, τον απήγαγε. Μετά από λίγο καιρό, η αστυνομία εντόπισε τις σορούς της γυναίκας του δράστη, της 60χρονης γιαγιάς του και της 84χρονης προγιαγιά της.

Η αστυνομία υποπτεύεται ότι πίσω από τις δολοφονίες των γυναικών βρίσκεται ο Ερνέστο, καθώς μία ημέρα αφού πήρε το παιδί, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό που προκάλεσε ο ίδιος, νότια τηςΤάμπα. Το μωρό, ωστόσο, δεν βρέθηκε κοντά στο όχημά του ή τη σορό του.

«Οι αστυνομικοί ακόμη κινούνται με τα στοιχεία που έχουν για την υπόθεση» είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας του Μαϊάμ ιΆνγχελ Ροντρίγκεζ και συμπληρώνει ότι «Έχουμε και τη βοήθεια του FBI, αλλά προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί κάποια πρόοδος».

Οι Αρχές ερευνούν τοποθεσίες όπου ο Καμπαγιέρο μπορεί να έχει μεταφέρει το μωρό, αφού έφυγε από το σπίτι όπου οι τρεις γυναίκες δολοφονήθηκαν.

Φρίκη: Πατέρας σκότωσε τα 5 παιδιά του! (Video)

Φρίκη στην Καλιφόρνια με έναν πατέρα να κατηγορείται ότι σκότωσε τα 5 παιδιά του! Ακόμη ένα άγριο έγκλημα , μετά τον 16χρονο που έσφαξε την μητέρα του και τα δίδυμα αδέρφια του, πριν πάει σχολείο!

Συγκεκριμένα, ο Ο 57χρονος Πολ Πέρεζ, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης σε φυλακή στο Bakersfield για άλλα αδικήματα, συνελήφθη όταν οι αστυνομικοί συνέδεσαν ένα πτώμα από το 2007 με τα τέσσερα νεκρά αδέλφια του.

«Είμαι περήφανος για τις προσπάθειες που έγιναν, αλλά κανείς μας δεν είναι σήμερα χαρούμενος. Στα 40 χρόνια μου στο Σώμα, δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια υπόθεση χειρότερη από αυτή» δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Γιολο Τομ Πέρεζ.

«Δεν μπορεί να υπάρξει θύμα πιο ευάλωτο και πιο αθώο από ένα μικρό παιδί και δυστυχώς αυτή η υπόθεση περιλαμβάνει πέντε».

Όπως γράφει η New York Post, η υπόθεση ξεκίνησε το 2007, όταν ένα μωρό βρέθηκε νεκρό από ψαρά σε κανάλι ανατολικά του Woodland. Τα απομεινάρια του μωρού, σε αποσύνθεση πλέον, ήταν κλεισμένα μέσα σε σε σφραγισμένο δοχείο.

Οι αστυνομικοί συνέθεσαν το γενετικό προφίλ του μωρού και ανέβασαν τα στοιχεία στη βάση DNA του FBI. Για χρόνια δεν είχε βρεθεί κανένα άλλο στοιχείο που να ταιριάζει, και η υπόθεση είχε παγώσει.

Οι αρχές προσπαθούσαν εντατικά να ανακαλύψουν ποιο ήταν το μωρό.

Χρησιμοποιώντας νέες τεχνικές DNA, οι αστυνομικοί κατάφερνα τελικά να πάρουν μία απάντηση τον Οκτώβριο του 2019, όταν ανακάλυψαν πως το παιδί ήταν ο Νικο Λι Πέρεζ, γεννημένος τον Νοέμβριο του 1996.

Με το στοιχείο αυτό, η Αστυνομία ανακάλυψε πως ο Νίκο είχε και αδέλφια- και όλα τους θεωρούνταν επίσης νεκρά.

Ήταν οι Κάτο Άλλεν Πέρεζ, με χρονολογία γέννησης το 1992, Μικα Αλένα Πέρεζ, με χρονολογία γέννησης το 1995, ακόμα ένας Νικο Λι Πέρεζ, γεννημένος το 1997 και η Κάτο Κρόου Πέρεζ, με χρονολογία γέννησης το 2001.

Τα πτώματα των τριών τελευταίων παιδιών δεν έχουν εντοπιστεί αλλά η Αστυνομία ήξερε ήδη πως η Κάτο ήταν νεκρή.

«Τα συμπεράσματα που βγάζουμε εδώ σήμερα σου ραγίζουν την καρδιά. Δεν υπάρχει θέση στην κοινωνία μας για τέτοια φρικτά εγκλήματα με θύματα παιδιών» δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας της Καλιφόρνια Xavier Becerra.

Οι αρχές είναι ακόμα στη διαδικασία να «χτίσουν» την υπόθεση εναντίον του Πολ Πέρεζ, ο οποίος αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πιστεύεται πως ο άνδρας περίμενε την κατάλληλη στιγμή και σκότωνε τα παιδιά του με βασανιστήρια. Τα μέσα όμως, και το κίνητρό του, παραμένουν άγνωστα.

Εάν καταδικαστεί, ο Πέρεζ είναι πιθανό να βρεθεί αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή.

22χρονη μητέρα έπνιξε τα τρία της παιδιά! (photo-video)

Προκαλεί φρίκη η ιστορία που έγινε γνωστή τις προηγούμενες ώρες στο Φίνιξ των Ηνωμένων Πολιτειών, κατά την οποία μια 22χρονη μητέρα κατηγορείται πως έπνιξε τα τρία μικρά παιδιά της και τα άφησε στον καναπέ του σπιτιού τους με τέτοια στάση σώματος, που έμοιαζαν να κοιμούνται. Σοκ επικρατεί και στην Κόρινθο με μία 42χρονη μητέρα να μαχαιρώνει την 17χρονη κόρη της! Ενώ στην Πάτρα στις αρχές του μήνα γιος είχε μαχαιρώσει τον πατέρα του!

Η Ρέιτσελ Χένρι, η οποία συνελήφθη και μεταφέρθηκε στη φυλακή της κομητείας Μαρικόπα, φέρετςι να παραδέχτηκε πως ήταν εκείνη που έβλαψε τα ίδια της τα παιδιά, σύμφωνα με τον στρατηγό της αστυνομίας του Φίνιξ.

Από τα αρχεία του δικαστηρίου, έγινε γνωστή η παρουσία του 30χρονου πατέρα και της 49χρονης θείας της Henry στο σπίτι, οι οποίοι κλήθηκαν για καταθέσεις. Αρχικά, η αστυνομία είχε υποστηρίξει πως η αιτία του θανάτου των τριών παιδιών δεν είχε προσδιοριστεί, καθώς δεν έφεραν κάποιο τραύμα, ωστόσο σε έκθεση που κατέθεσε στο δικαστήριο, ανέφερε πως η 22χρονη μητέρα παραδέχτηκε πως έπνιξε τα παιδιά της (δυο κορίτσια επτά μηνών κι ενός έτους αντίστοιχα και ένα αγόρι τριών ετών), ξεκινώντας από τη μεγαλύτερη κόρη.

Σύμφωνα με την έκθεση, η παιδοκτόνος ανέφερε πως έφραξε τις μύτες και τα στόματα των παιδιών μέχρι να σταματήσουν να αναπνέουν, ενώ πρόσθεσε πως όταν έπνιγε το ενός έτους κοριτσάκι, ο τρίχρονος γιός της, της ζητούσε να σταματήσει και τη χτυπούσε, χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα. Ακολούθησαν παρόμοιες ενέργειες με το τρίχρονο αγόρι και με το επτά μηνών κορίτσι, ενώ η γυναίκα ανέφερε πως τραγουδούσε στα παιδιά, κατά τη διάρκεια των αποτρόπαιων ενεργειών της. Όταν αντιλήφθηκε πως και τα τρία παιδιά ήταν νεκρά, τα άφησε στον καναπέ του σπιτού και «φαίνονταν σαν να κοιμούνται», χωρίς να αναφέρει κάτι στους άλλους ενήλικες που βρίσκονταν στο σπίτι.

Η αστυνομία τόνισε πως δέχτηκε κλήση έκτακτης ανάγκης το βράδυ της Δευτέρας από συγγενή της 22χρονης που βρισκόταν στο σπσίτι και βρήκε νεκρά τα τρία παιδιά. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα κίνητρα της δολοφονίας των παιδιών, ωστόσο ένας από τους ενήλικες που βρίσκονταν στο σπίτι, δήλωσε πως η Henry «είχε εθισμό στη μεθαμφεταμίνη και είχε περίεργη συμπεριφορά τις προηγούμενες μέρες».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share