Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κτηνωδία: Ζευγάρι υιοθέτησε σκύλο και στη συνέχεια τον σκότωσε, τον μαγείρεψε και τον έφαγε! (Video)

Φρίκη!

7 Φεβρουαρίου 2020 13:08
Κτηνωδία: Ζευγάρι υιοθέτησε σκύλο και στη συνέχεια τον σκότωσε, τον μαγείρεψε και τον έφαγε! (Video)

Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσουν την πράξη ενός ζευγαριού, αφού υιοθέτησε ένα σκύλο και στη συνέχεια τον σκότωσε, τον μαγείρεψε και τον έφαγε! Επίσης, φρίκη έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία στην οποία προέβη ο 56χρονος Κέβιν Χέιμσοθ όπου κατηγορείται ότι σκότωσε την 58χρονη γυναίκα του και τα δύο κατοικίδια του και στη συνέχεια ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι από τη Ρωσία υιοθέτησε ένα σκυλί, την Νίκα, το οποίο ζούσε σε ένα καταφύγιο ζώων.

Ο άνδρας και η γυναίκα πήγαν στο καταφύγιο και βλέποντας το σκυλί έπεισαν τους εργαζόμενους ότι το αγάπησαν μόλις το είδαν.

Το σκυλί είχε πάει κοντά τους με το που μπήκαν μέσα και υποτίθεται αναζητούσαν ένα κατοικίδιο για υιοθεσία.

Οι εθελοντές του καταφύγιου ζώων μερικές μέρες μετά την υιοθεσία, τους επισκέφθηκαν στο σπίτι τους ώστε να δουν πως είναι το σκυλί.

Μια από τους εθελοντές, είπε ότι μύρισε το μαγειρεμένο κρέας τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι τους στο Sakhalin, ένα νησί στην ανατολική ακτή της Ρωσίας.

«Όταν έφτασα, μύριζα τηγανητό κρέας», ενώ στην συνέχεια είδε μαλλιά και κομμάτια του σκύλου στην βεράντα, αναφέρει η Daily Mail. «Τα υπόλοιπα ήταν στη σόμπα», είπε.

Όταν η εθελόντρια κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά τους ρώτησε και αρχικά αρνήθηκαν ότι είχαν σφάξει τον σκύλο. Όμως κάλεσε την αστυνομία και αναγκάστηκαν να παραδεχθούν την πράξη τους.

Όσον αφορά τα στοιχεία τους, στην δημοσιότητα έχει δοθεί μόνο το μικρό όνομα της γυναίκας, η οποία λέγεται Γκαλίνα, ενώ το όνομα του άνδρα δεν δημοσιοποιήθηκε.

Η υπεύθυνη του καταφύγιου ζώων αδυνατεί να πιστέψει την πράξη του ζευγαριού αφού ανέφερε: «Ήρθαν και είπαν ότι αγάπησαν το σκυλί. Η γυναίκα μας έδωσε τα στοιχεία της για την υιοθεσία και το βράδυ το έφαγαν!».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο θράσος της γυναίκας: «Η Γκαλίνα παραδέχθηκε ότι το σκότωσαν και το έφαγαν και φαινόταν σαν να μην ντρέπεται καθόλου γι' αυτό. Μάλιστα μας είπε ότι κανείς δεν θα με βάλει φυλακή για ένα σκυλί!».

55χρονος πατέρας σκότωσε τα παιδιά του! Φρικτός ο τρόπος που τα δολοφόνησε! (photos)

Φρίκη προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο σκότωσε ένας 55χρονος πατέρας τα 2 παιδιά του με τους αστυνομικούς να λυγίζουν από την άγρια δολοφονία!

Ο Λαουρεντ τους γέμισε τα στόματα με αφρό-μπετόν, με αποτέλεσμα τα παιδιά να πεθάνουν από ασφυξία. Ακόμη, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στην Ιρλανδία με 38χρονο να σκοτώνει την 37χρονη σύντροφό του, να βιάζει και να στραγγαλίζει την 15χρονη κόρη της και να αυτοκτονεί

Το αρρωστημένο σχέδιό του όμως είχε και συνέχεια. Όταν η πρώην του, Μαριέτα, εμφανίστηκε, της είπε πως τα παιδιά κοιμόντουσαν, καθώς νωρίτερα τα είχε βάλει στα κρεβάτια τους ώστε να φανεί ως φυσιολογικός θάνατος.

Όταν εκείνη γύρισε την πλάτη, προσπάθησε να την δολοφονήσει, χτυπώντας την στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο. Η 27χρονη γυναίκα ωστόσο αντιστάθηκε καλώντας σε βοήθεια.

Οι γείτονες που έφτασαν εκεί την έσωσαν, ωστόσο διαπίστωσαν πως τα παιδιά είχαν σκοτωθεί.

49χρονος άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του και απήγαγε το παιδί του!

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στις ΗΠΑ με έναν 49χρονο πατέρα να σκοτώνει τη γυναίκα του και να απαγάγει το παιδί του! Ακόμη ένα άγριο έγκλημα μετά τον σύζυγο που δολοφόνησε την 27χρονη γυναίκα του!

Συγκεκριμένα, ο Άντριου Γκαμπαγιέρο ήταν 7 ημερών όταν ο πατέρας του, ο 49χρονος Ερνέστο Γκαμπαγιέρο, τον απήγαγε. Μετά από λίγο καιρό, η αστυνομία εντόπισε τις σορούς της γυναίκας του δράστη, της 60χρονης γιαγιάς του και της 84χρονης προγιαγιά της.

Η αστυνομία υποπτεύεται ότι πίσω από τις δολοφονίες των γυναικών βρίσκεται ο Ερνέστο, καθώς μία ημέρα αφού πήρε το παιδί, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό που προκάλεσε ο ίδιος, νότια τηςΤάμπα. Το μωρό, ωστόσο, δεν βρέθηκε κοντά στο όχημά του ή τη σορό του.

«Οι αστυνομικοί ακόμη κινούνται με τα στοιχεία που έχουν για την υπόθεση» είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας του Μαϊάμ ιΆνγχελ Ροντρίγκεζ και συμπληρώνει ότι «Έχουμε και τη βοήθεια του FBI, αλλά προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί κάποια πρόοδος».

Οι Αρχές ερευνούν τοποθεσίες όπου ο Καμπαγιέρο μπορεί να έχει μεταφέρει το μωρό, αφού έφυγε από το σπίτι όπου οι τρεις γυναίκες δολοφονήθηκαν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share