Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη! Έκοψε το λαιμό της εγκύου γυναίκας του την ώρα της ερωτικής πράξης!

Αηδιαστικό!

5 Φεβρουαρίου 2020 17:46
Φρίκη! Έκοψε το λαιμό της εγκύου γυναίκας του την ώρα της ερωτικής πράξης!

Φρικτό θάνατο, όπως και η γυναίκα 49χρονου άνδρα, βρήκε μια 22χρονη στη Βραζιλία, η οποία μάλιστα ήταν έγκυος, με τον 21χρονο σύζυγό της να της κόβει το λαιμό, τη στιγμή που βρίσκονταν σε ερωτική συνεύρεση, με την ίδια να κυοφορεί το 3ο τους παιδί.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο άνδρας ισχυρίστηκε στις Αρχές της Βραζιλίας ότι έκοψε με λεπίδα τον λαιμό της συζύγου του καθώς έγινε έξαλλος επειδή περίμενε το τρίτο τους παιδί. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη τεσσάρων ετών και έναν γιο δύο ετών.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο 21χρονος ανέφερε ότι σκότωσε τη σύζυγό του γιατί δεν ήθελε να αποκτήσει άλλο παιδί καθώς δεν του άρεσε να τη μοιράζεται μαζί τους και δεν άντεχε τα οικονομικά βάρη που «σήκωνε».

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι μετά το έγκλημα αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του καθώς όταν τον βρήκαν μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Βάρζεα Πολίστα στο Σάο Πάολο έφερε τραύματα στον λαιμό και τους καρπούς του πιθανόν από αιχμηρό αντικείμενο.

Οι ανακριτές μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο G1 ανέφεραν ότι χρειάστηκαν περισσότερες από έξι εβδομάδες ανακρίσεων για να παραδεχτεί ότι διέπραξε το έγκλημα.

Μητέρα δολοφόνησε τα δύο μωρά της γιατί παρενέβαιναν στην ερωτική της ζωή και η γιαγιά τους αυτοκτόνησε από τύψεις!

Η μητέρα της γυναίκας που δολοφόνησε εν ψυχρώ τις δύο μικρές κόρες της βρέθηκε νεκρή στο σπίτι, αφού υπέφερε από το έγκλημα της κόρης της. Διαβάστε την στιγερή δολοφονία στο Athensmagazine.gr!

Το σώμα του Σάρον Πόρτον, 48 ετών, ανακαλύφθηκε στο Willenhall, κοντά στο Walsall στην Βρετανία, το απόγευμα της Κυριακής από την αστυνομία.

Η κόρη της, Λούις Πόρτον, φυλακίστηκε ισόβια το περασμένο έτος για τη βίαιη δολοφονία των δύο εγγονιών της Σκάρλετ Βαουγκάν, 17 μηνών, και του 3χρονου Λέξι Ντράπερ. Μάλιστα έχουμε εξελίξεις και με ένα άλλο συγκλονιστικό έγκλημα, μιας και μετά από 23 χρόνια εκτελέστηκε και ο άνδρας που δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του και τον σύντροφο της!

Η οικογένεια της κ. Πόρτον πιστεύει ότι δολοφονήθηκε, επειδή βασανίστηκε από τα εγκλήματα της κόρης της. Η Πόρτον δολοφόνησε τα δύο κορίτσια της επειδή παρενέβαιναν στη σ****η της ζωή.

Η αστυνομία του West Midlands δήλωσε: «Η αστυνομία κλήθηκε μετά από τον εντοπισμό ενός σώματος γυναίκας σε μια διεύθυνση στο Willenhall γύρω στις 12.45 μ.μ. την Κυριακή.

«Ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και η δικαιοσύνη του νόμου έχει ενημερωθεί».

Η ανιψιά της επιβεβαίωσε την τραγική είδηση: Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι η θεία μου Σάρον αισθάνθηκε προφανώς την ανάγκη να αφαιρέσει τη ζωή της.

«Η Σάρον δεν ήταν κακός άνθρωπος, πάλευε με δαίμονες μέσα της αλλά δεν άξιζε να φύγει έτσι.

«Διαλύθηκε εσωτερικά και αναστατώθηκε από την κόρη της Λούις και από αυτό που έκανε. Δεν μπορούσε να χειριστεί το γεγονός ότι η κόρη της είχε δολοφονήσει τα δύο εγγόνια της και αισθάνθηκε ότι είναι δύσκολο να ζήσει με την ταλαιπωρία και τη λεκτική βία από τους ανθρώπους που την ήξεραν ».

Πρόσθεσε ότι ήταν τώρα αναπαύθηκε εν ειρήνη με τα «εγγόνια της».

Η διακστής κ. Τζάσταις Γιπ χαρακτήρισε τις πράξεις της ως «σατανικές» και «υπολογισμένες», λέγοντάς της: «Αυτά ήταν μικρά παιδιά που ήταν απλά ευάλωτα και έπρεπε να μπορούσαν να στηριχθούν στη μητέρα τους για να τα προστατευτούν και να τα φυλαχτούν.

"Αντ 'αυτού, αφαιρέσατε τις νεανικές τους ζωές."

Η δικαστής πρόσθεσε: «Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, "πήρατε" τη ζωή από κάθε κόρη σας, καλώντας μόνο τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όταν ήξερες ότι ήταν νεκροί.

«Είμαι βέβαιη ότι κατά τη στιγμή των θανάτων, σκοπεύατε να σκοτώσετε κάθε μία από τις κόρες σας. Γιατί το κάνατε, μόνο εσείς θα ξέρετε. "

Η Πόρτον, που περιγράφει τον εαυτό της ως «μοντέλο», δέχθηκε 41 αιτήσεις φίλων σε μια εφαρμογή την ημέρα μετά το θάνατο της Λέξι.

Περιγράφηκε ως «ήρεμη και χωρίς συναισθήματα» μετά το θάνατο της Σκάρλετ και καθυστέρησε να καλέσει ένα ασθενοφόρο, γεμίζοντας ακόμα και με βενζίνη καθώς το μικρό παιδί έμεινε νεκρό και πεθαμένο στο αυτοκίνητό της.

Όταν η Λέξι ήταν άρρωστη στο νοσοκομείο, λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα πριν πεθάνει, η Πόρτον τράβηξε φωτογραφίες ημίγυμνες στην τουαλέτα και κανονίζει να κάνει ερωτικές πράξεις για χρήματα με έναν άνδρα που γνώρισε μέσω μιας ιστοσελίδας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share