Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Ο ένας της κράταγε τα χέρια και ο άλλος την χτύπαγε με το σίδερο»: Ανατριχιαστική περιγραφή για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη!

Σοκάρει!

31 Ιανουαρίου 2020 14:41
«Ο ένας της κράταγε τα χέρια και ο άλλος την χτύπαγε με το σίδερο»: Ανατριχιαστική περιγραφή για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη!

Συνεχίζονται οι σοκαριστικές περιγραφές για τον θάνατο και την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, με τον Λιμενικό Χρ. Μαλάμη να προέβη σήμερα σε μία εξ' αυτών με την κατάθεσή του Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας! Ενώ, η τραγική μάνα της άτυχης φοιτήτριας από τη Ρόδο προέβη σε νέο ξέσπασμα!

Καταθέτωντας στην πολύκροτη δίκη, ο μάρτυρας μετέφερε στο δικαστήριο όλα όσα του είπε ο κατηγορούμενος Ροδίτης για το σκηνικό του φόνου, όντας κρατούμενος και τρεις ημέρες μετά την κατάθεσή του στην ανακρίτρια.

Αρχίζοντας την κατάθεσή του κ. Μαλάμης, ανέφερε: «Μου είπε (ο κατηγορούμενος Ροδίτης) ότι πήγαν και οι τρεις (ο ίδιος, ο συγκατηγορούμενος του και η Ελένη Τοπαλούδη) στο εξοχικό του Ροδίτη».

Εκεί σύμφωνα με το μάρτυρα, οι κατηγορούμενοι έκαναν σεξ με το θύμα και οι δυο. «Τότε η Ελένη» συνέχισε ο μάρτυρας μεταφέροντας πάντα, κατά τα λεγόμενά του όσα του όσα του είπε ο Έλληνας κατηγορούμενος «η Ελένη είπε ότι ο Ροδίτης είναι καλύτερος από τον 20χρονο αλλοδαπό. Στο σημείο αυτό ο αλλοδαπός τράβηξε ένα κροσε στην Ελένη και εκείνη λιποθύμησε».

Στη συνέχεια, η φοιτήτρια «ανέκτησε τις αισθησεις της και τους είπε ότι θα τους πάει στην αστυνομία» Τότε, σύμφωνα με τον κ. Μαλάμη «ο αλλοδαπός κατηγορούμενος πήρε ένα σίδερο και χτύπησε την κοπέλα στο κεφάλι».

Συνεχίζοντας την κατάθεσή του ο μάρτυρας ανέφερε: «Μετα μου ειπε (σ.σ. ο κατηγρούμενος Ροδίτης) ότι επρεπε να το τελειωσουν. Η κοπέλα ήταν ακόμη ζωντανή. Η Ελένη τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνοι την πέταξαν στα βράχια. Ήξερα ότι είχε μια αδελφή και επειδή έχω και εγώ, τον ρωτησα: "Γιατί το κάνατε αυτό;". Μου είπε "ήταν μεγάλη βλακεία, ο Θεός θα μας τιμωρήσει».

Απαντωντας, δε, σε ερωτήσεις της υπεράσπισης, ο μάρτυρας ανέφερε πως ο ένας κατηγορούμενος της κρατούσε τα χέρια και ο άλλος χτυπούσε την αδικοχαμένη κοπέλα με το σίδερο. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, οι δυο κατηγορούμενοι «λέγανε την ίδια ιστορία με διαφορετικό πρωταγωνιστή», ρίχνοντας ο ένας τις ευθύνες στον άλλο».

Περιγράφωντας την συμπεριφορά του 21χρονου Ροδίτη στους λιμενικούς, ο κ. Μαλάμης κατέθεσε πως ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος ήταν επιθετικός. Χαρακτηριστικά ο μάρτυτας ανέφερε πως ο 21χρονος «χτυπούσε τις πόρτες, μας έλεγε "γ@@@@", και ότι αν δεν είχε χειροπέδες θα μας έδειχνε, κ.ά». Αντίθετα, σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο αλλοδαπός κατηγορούμενος ήταν «εντελώς ψυχρός».

«Στέκομαι δίπλα στο παιδί μου»: Το μήνυμα της μητέρας του Έλληνα κατηγορούμενου για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη! (Video)

Για πρώτη φορά η μητέρα του Έλληνα κατηγορούμενου μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στέλνει το δικό της μήνυμα στη μητέρα της άτυχης κοπέλας, μένοντας όμως στο πλευρό του γιου της. Ενώ, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη κατέθεσε την Τρίτη ο ιατροδικαστής Ρόδου.

«Οι στιγμές για την οικογένειά μου είναι εξαιρετικά δύσκολες όχι τώρα που γίνεται η δίκη αλλά εδώ και 14 μήνες. Ως μητέρα στέκομαι δίπλα στο παιδί μου… Ως μητέρα νιώθω τον πόνο της μητέρας της Ελένης. Τα λόγια δεν έχουν σημασία.. Σημασία έχει μόνο η αλήθεια και ελπίζουμε να αποκαλυφθεί στη δίκη. Μακάρι να μην βρισκόμασταν ποτέ σε αυτή τη θέση. Κανένας από εμάς» είπε η μητέρα του κατηγορούμενου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Εν τω μεταξύ, ένταση επικράτησε και σήμερα στη δίκη. Η μητέρα της Ελένης βγήκε εκτός εαυτού, στη θέα των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό και τη δολοφονία του παιδιού της. Υποβασταζόμενη, οι οικείοι της οδήγησαν έξω από τη δικαστική αίθουσα την Κούλα Τοπαλούδη.

Στο δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί γυναίκες που φώναζαν συνθήματα. Η μεταφορά των δύο κατηγορούμενων έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Τους φόρεσαν ακόμα και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share