Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Λαύριο: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του!

Σοκαριστικό!

29 Ιανουαρίου 2020 21:15
Έγκλημα στο Λαύριο: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του!

Μια άγρια δολοφονία σημειώθηκε στη δομή φιλοξενίας του Λαυρίου, όπου ένας Κούρδος πρόσφυγας φέρεται να μαχαίρωσε τη σύζυγό του.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας βαριά τραυματισμένη, όπου όμως απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ακόμα μια δολοφονία που σύγκλονιζει, μετά από αυτή στην Κρήτη!

Στο σημείο βρίσκονται ήδη αστυνομικές δυνάμεις.

Αδιανόητο! Αγόρι 9 χρόνων μαχαίρωσε πολλαπλά την 5χρονη αδελφή του!

Ένα τρομερό έγκλημα διέπραξε ένας 9χρονος στην Φλόριντα, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας εναντίον της αδελφής του, επειδή τη μαχαίρωσε πολλαπλά, την ίδια μέρα που αστυνομικός πυροβόλησε άοπλο και ακινητοποιμένο άνδρα.

Όλα συνέβησαν μέσα σε μόλις 10 λεπτά, κατά τα οποία η μητέρα είχε βγει για λίγο από το σπίτι για να πάρει την αλληλογραφία και να αγοράσει γλυκά για τα δύο παιδιά της, με το δικαστή να ζητά αξιολόγηση της ψυχικής του κατάστασης από ψυχίατρο.

Σύμφωνα με την ίδια, όταν επέστρεψε σπίτι και πήγε να δει τι κάνουν, είδε τον γιο της να μαχαιρώνει τη μικρή του αδερφή μέσα στο δωμάτιό του.

Η συγκλονισμένη μητέρα αποκάλυψε στην κατάθεσή της ότι το 9χρονο αγόρι όσο μαχαίρωνε την 5χρονη φώναζε «Να πεθάνεις, να πεθάνεις».

Τότε, εκείνη του άρπαξε το μαχαίρι, πήρε στην αγκαλιά την κόρη της και έτρεξε προς το μπάνιο. Το αγόρι βγήκε τρέχοντας έξω από το διαμέρισμα, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε από τις Αρχές σε κοντινή απόσταση και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με αστυνομικό που κλήθηκε στο σημείο, υπήρχαν αίματα από το δωμάτιο του αγοριού ως το διάδρομο του διαμερίσματος, ενώ το παιδί φαίνεται πως χρησιμοποίησε ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο.

«Ήθελα να τη σκοτώσω»

Ο ανήλικος δράστης ανέφερε στους αστυνομικούς ότι όταν έφυγε η μητέρα τους, πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι και το έκρυψε πίσω από την πλάτη του. Τότε, πλησίασε την αδερφούλα του -η οποία είχε κάτσει στο πάτωμα και τον περίμενε για να του δείξει κάτι-, την άρπαξε από τον λαιμό και άρχισε να τη μαχαιρώνει.

Όταν ρωτήθηκε από τις Αρχές γιατί το έκανε, ο 9χρονος τους αποκάλυψε ότι ήθελε να τη σκοτώσει καθώς «η σκέψη υπήρχε στο κεφάλι του εδώ και δύο μέρες».

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως προσπάθησε να το ξεχάσει, αλλά μάταια.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το κορίτσι έφερε πολλαπλά τραύματα από το μαχαίρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, δεν έχουν νεότερα για την κατάσταση της υγείας της.

Φρίκη: Πατέρας σκότωσε τα 5 παιδιά του! (Video)

Φρίκη στην Καλιφόρνια με έναν πατέρα να κατηγορείται ότι σκότωσε τα 5 παιδιά του! Ακόμη ένα άγριο έγκλημα , μετά τον 16χρονο που έσφαξε την μητέρα του και τα δίδυμα αδέρφια του, πριν πάει σχολείο!

Συγκεκριμένα, ο Ο 57χρονος Πολ Πέρεζ, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης σε φυλακή στο Bakersfield για άλλα αδικήματα, συνελήφθη όταν οι αστυνομικοί συνέδεσαν ένα πτώμα από το 2007 με τα τέσσερα νεκρά αδέλφια του.

«Είμαι περήφανος για τις προσπάθειες που έγιναν, αλλά κανείς μας δεν είναι σήμερα χαρούμενος. Στα 40 χρόνια μου στο Σώμα, δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια υπόθεση χειρότερη από αυτή» δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Γιολο Τομ Πέρεζ.

«Δεν μπορεί να υπάρξει θύμα πιο ευάλωτο και πιο αθώο από ένα μικρό παιδί και δυστυχώς αυτή η υπόθεση περιλαμβάνει πέντε».

Όπως γράφει η New York Post, η υπόθεση ξεκίνησε το 2007, όταν ένα μωρό βρέθηκε νεκρό από ψαρά σε κανάλι ανατολικά του Woodland. Τα απομεινάρια του μωρού, σε αποσύνθεση πλέον, ήταν κλεισμένα μέσα σε σε σφραγισμένο δοχείο.

Οι αστυνομικοί συνέθεσαν το γενετικό προφίλ του μωρού και ανέβασαν τα στοιχεία στη βάση DNA του FBI. Για χρόνια δεν είχε βρεθεί κανένα άλλο στοιχείο που να ταιριάζει, και η υπόθεση είχε παγώσει.

Οι αρχές προσπαθούσαν εντατικά να ανακαλύψουν ποιο ήταν το μωρό.

Χρησιμοποιώντας νέες τεχνικές DNA, οι αστυνομικοί κατάφερνα τελικά να πάρουν μία απάντηση τον Οκτώβριο του 2019, όταν ανακάλυψαν πως το παιδί ήταν ο Νικο Λι Πέρεζ, γεννημένος τον Νοέμβριο του 1996.

Με το στοιχείο αυτό, η Αστυνομία ανακάλυψε πως ο Νίκο είχε και αδέλφια- και όλα τους θεωρούνταν επίσης νεκρά.

Ήταν οι Κάτο Άλλεν Πέρεζ, με χρονολογία γέννησης το 1992, Μικα Αλένα Πέρεζ, με χρονολογία γέννησης το 1995, ακόμα ένας Νικο Λι Πέρεζ, γεννημένος το 1997 και η Κάτο Κρόου Πέρεζ, με χρονολογία γέννησης το 2001.

Τα πτώματα των τριών τελευταίων παιδιών δεν έχουν εντοπιστεί αλλά η Αστυνομία ήξερε ήδη πως η Κάτο ήταν νεκρή.

«Τα συμπεράσματα που βγάζουμε εδώ σήμερα σου ραγίζουν την καρδιά. Δεν υπάρχει θέση στην κοινωνία μας για τέτοια φρικτά εγκλήματα με θύματα παιδιών» δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας της Καλιφόρνια Xavier Becerra.

Οι αρχές είναι ακόμα στη διαδικασία να «χτίσουν» την υπόθεση εναντίον του Πολ Πέρεζ, ο οποίος αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πιστεύεται πως ο άνδρας περίμενε την κατάλληλη στιγμή και σκότωνε τα παιδιά του με βασανιστήρια. Τα μέσα όμως, και το κίνητρό του, παραμένουν άγνωστα.

Εάν καταδικαστεί, ο Πέρεζ είναι πιθανό να βρεθεί αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share