Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Στέκομαι δίπλα στο παιδί μου»: Το μήνυμα της μητέρας του Έλληνα κατηγορούμενου για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη! (Video)

Όλα όσα είπε!

29 Ιανουαρίου 2020 08:08
«Στέκομαι δίπλα στο παιδί μου»: Το μήνυμα της μητέρας του Έλληνα κατηγορούμενου για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη! (Video)

Για πρώτη φορά η μητέρα του Έλληνα κατηγορούμενου μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στέλνει το δικό της μήνυμα στη μητέρα της άτυχης κοπέλας, μένοντας όμως στο πλευρό του γιου της. Ενώ, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη κατέθεσε την Τρίτη ο ιατροδικαστής Ρόδου.

«Οι στιγμές για την οικογένειά μου είναι εξαιρετικά δύσκολες όχι τώρα που γίνεται η δίκη αλλά εδώ και 14 μήνες. Ως μητέρα στέκομαι δίπλα στο παιδί μου… Ως μητέρα νιώθω τον πόνο της μητέρας της Ελένης. Τα λόγια δεν έχουν σημασία.. Σημασία έχει μόνο η αλήθεια και ελπίζουμε να αποκαλυφθεί στη δίκη. Μακάρι να μην βρισκόμασταν ποτέ σε αυτή τη θέση. Κανένας από εμάς» είπε η μητέρα του κατηγορούμενου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Εν τω μεταξύ, ένταση επικράτησε και σήμερα στη δίκη. Η μητέρα της Ελένης βγήκε εκτός εαυτού, στη θέα των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό και τη δολοφονία του παιδιού της. Υποβασταζόμενη, οι οικείοι της οδήγησαν έξω από τη δικαστική αίθουσα την Κούλα Τοπαλούδη.

Στο δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί γυναίκες που φώναζαν συνθήματα. Η μεταφορά των δύο κατηγορούμενων έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Τους φόρεσαν ακόμα και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή.

«Έζησε όλη τη φρίκη, όλο το βασανισμό, τσίριζε, φώναζε»: Ξέσπασε η μάνα της Ελένης Τοπαλούδη! (Video)

Λίγη ώρα μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, η μάνα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε μπροστά στην κάμερα. Με τον Έλληνα που κατηγορείται για το φόνο της να προκαλεί υψώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο!

«Όταν τους είδα τρελάθηκα. Τρελάθηκαν τα μυαλά μου. Αισθάνθηκα τη φρίκη! Να δεις μπροστά σου τους δολοφόνους του παιδιού σου, είναι ότι χειρότερο μπορεί να ζήσει μια μάνα. Βλέπεις ότι βασανίστηκε από αυτά τα δύο άτομα το παιδί σου. Έζησε όλη τη φρίκη, όλο το βασανισμό, όλη τη μορφή βίας, όλο τον πόνο… Να τσιρίζει, να φωνάζει! Πώς να νιώσω φρίκη, δεν μπορώ να αυτό το συναίσθημα. Θηρίο έγινα. Ήταν πιο δύσκολο απ’ ότι φανταζόμουν», δήλωσε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας στο Star.

Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας μίλησε και για τη γιαγιά του Ροδίτη, η οποία έμενε πάνω από το σπίτι στο οποίο φαίνεται ότι βασανίστηκε η Ελένη και δήλωσε σίγουρη ότι έχει ακούσει κάτι από το μοιραίο βράδυ.

«Λέτε για τη γιαγιά που ήταν από κάτω.. Πώς είναι δυνατό να μένει από κάτω και να μην έχει ακούσει τίποτα; Άκουσε και δεν έκανε τίποτα. Ας αναλογιστεί και ας πει την αλήθεια αυτή η γυναίκα», δήλωσε για την γιαγιά του κατηγορούμενου.

Η Κούλα Αρμουτίδου αποκάλυψε και την συνάντηση που είχε έξω από τη δικαστική αίθουσα με τον πατέρα και τη γιαγιά του Ροδίτη.

«Θυμωμένα τους είπα να χαίρονται το δολοφόνο που έχετε και τον φονιά. Μόνο η γιαγιά είπε ότι είναι αθώος. Είναι αθώος, μου λέει, ο εγγονός της, είναι αθώος… Δεν ομολογούν, κιόλας, δεν παραδέχονται, δεν ντρέπονται. Και οι δύο το έκαναν», πρόσθεσε.

«Δεν θέλω να πω τι έγινε μπροστά στη μάνα»: Συγκλονίζει ο λιμενικός που εξιχνίασε το έγκλημα της Ελένης Τοπαλούδη!

Συγκλονίζει ο λιμενικός που εξιχνίασε το έγκλημα της Ελένης Τοπαλούδη με τη φράση: «Δεν θέλω να πω τι έγινε μπροστά στη μάνα»! Ανατριχιαστικές ήταν οι καταθέσεις των γονιών της Ελένη Τοπαλούδη στη δίκη για τη δολοφονία της, ενώ νωρίτερα κατέθεσαν και οι δύο κατηγορούμενοι!

Ο κ. Ζόβας ταυτοποίησε την σορό από το τατουάζ που είχε η αδικοχαμένη φοιτήτρια στο πόδι της, απευθυνόμενος σε ιδιοκτήτες μαγαζιών για τατουάζ και αμέσως άρχισε να συλλέγει υλικό καμερών καθώς τα χτυπήματα που έφερε η 21χρονη δεν άφηναν καμία αμφιβολία ότι είχε ενώπιον του ένα έγκλημα.

Από τους δρόμους έξω και γύρω από το σπίτι που έμενε η Ελένη Τοπαλούδη ο μάρτυρας συνέλλεξε υλικό που τον οδήγησε στον νεαρό, αλβανικής καταγωγής, κατηγορούμενο. Από την μαρτυρία του νεαρού οδηγήθηκε στον δεύτερο κατηγορούμενο αλλά και στον τόπο του βασανισμού και βιασμού της Ελένης και ακολούθως στο σημείο που μετά την κατακρήμνιση της εξαντλημένης και βαριά χτυπημένης φοιτήτριας, πέταξαν όλα τα στοιχεία του εγκλήματος.

Αναφερόμενος στο διαμέρισμα που η φοιτήτρια βασανίστηκε και βιάστηκε ο λιμενικός είπε αρχικά πως «αν είναι η μητέρα μέσα στην αίθουσα δεν θα ήθελα να πω τι έγινε μέσα σε εκείνο το σπίτι». Στην συνέχεια και καθώς η μητέρα της φοιτήτριας δεν βρισκόταν στην αίθουσα, ο μάρτυρας είπε πως η κοπέλα πάλεψε σκληρά για την ζωή της. «Την χτυπούσαν και οι δύο πιστεύω .. Είχε παντού αίματα ... Είχαν καθαρίσει το χώρο αλλά μετά τον έλεγχο με το ειδικό φως προέκυψε πως ήταν γεμάτο αίματα». Είπε επίσης πως θεωρεί ότι αν η γιαγιά του Έλληνα κατηγορούμενου είχε φυσιολογική ακοή θα πρέπει να άκουγε στον κάτω όροφο τις φωνές της φοιτήτριας.

Ο μάρτυρας κατέθεσε πως οι κατηγορούμενοι πέταξαν στη θάλασσα την Ελένη «με πρόθεση να την εξαφανίσουν... είχαν αποφασίσει από κοινού να την ρίξουν στο γκρεμό, γιατί τους είχε πει ότι θα τους καταγγείλει... Την χτύπησαν πολύ άσχημα και δεν κατάφεραν να την σκοτώσουν. Έτσι την πήγαν στον γκρεμό. Της είπαν πως θα την πάνε στο νοσοκομείο. Είχαν αποφασίσει ότι θα την τελειώσουν. Το να πετάξεις στη θάλασσα κάποιον θέλει δυο».

Η αποστροφή του λιμενικού προκάλεσε την αντίδραση του αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενου ο οποίος είπε «Το αρνούμαι κατηγορηματικά». Λίγο νωρίτερα ο Ροδίτης συγκατηγορούμενος του είχε πει «Λυπάμαι για την Ελένη... Δεν έγινε τίποτα με την Ελένη...»

Ο μάρτυρας που δέχθηκε τα συγχαρητήρια της εισαγγελέως Έδρας, της προέδρου και της Πολιτικής Αγωγής για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση θα συνεχίσει την κατάθεση του στις 28 Ιανουαρίου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share