Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έπιασαν τον ληστή με τη σύριγγα! Αυτό ήταν το μεγάλο του λάθος!

Είχε κάνει 18 ληστείες!

24 Ιανουαρίου 2020 14:05
Έπιασαν τον ληστή με τη σύριγγα! Αυτό ήταν το μεγάλο του λάθος!

Τον ληστή με τη σύριγγα έπιασε η Αστυνομία στην Ομόνοια, πραγματοποιώντας τη σύλληψή του μετά από μια ακόμη κλοπή που έκανε σε μίνι μάρκετ, αφού πρώτα είχε κάνει σοβαρό λάθος.

Ο δράστης ηλικίας 29 ετών με καταγωγή από την Γεωργία, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., όταν έγινε αντιληπτός από τον υπεύθυνο του καταστήματος, τον απείλησε με μια σύριγγα, όπως συνήθιζε να κάνει σε ανάλογες περιπτώσεις, χωρίς να προχωρά σε εγκλήματα, όπως έγινε στην Φθιώτιδα.

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης τη στιγμή που επιχειρούσε να απομακρυνθεί.

Όπως προέκυψε, ο 29χρονος εισέρχονταν σε καταστήματα σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της Αττικής και αφαιρούσε προϊόντα τα οποία μέσα στο μπουφάν του ή σε σακούλες που κουβαλούσε.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν 18 ληστείες και 51 κλοπές από σούπερ μάρκετ.

16χρονος έσφαξε την μητέρα του και τα αδέρφια του! (photos-video)

Ακόμη ένα άγριο έγκλημα έγινε στις ΗΠΑ, με έναν 16χρονο να σφάζει την μητέρα του και τα δίδυμα αδέρφια του, πριν πάει σχολείο!

O Λάντον σηκώθηκε νωρίτερα από τα υπόλοιπα μέλη και αφού πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, έσφαξε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του στον ύπνο τους. Στη συνέχεια έφτιαξε την τσάντα του, πήρε το πρωινό του και πήγε στο σχολείο σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Οι Αρχές, μετά από τηλεφώνημα συγγενικού προσώπου, έφτασαν στο σπίτι και βρήκαν το λουτρό αίματος. Στην συνέχεια ξεκίνησαν το κυνήγι για την σύλληψη του 16χρονου σφαγέα, με την υποσημείωση ότι ίσως είναι οπλισμένος και επικίνδυνος.

Το παιδί συνελήφθη σε κατάστημα, κοντά στο σπίτι του, ενώ είναι άγνωστο γιατί σκότωσε όλους τους συγγενείς του.

Οικογενειακή τραγωδία: 29χρονη καρκινοπαθής μητέρα στραγγάλισε την κόρη της και «βούτηξε» στο κενό!

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σοκάρει καθώς 29χρονη καρκινοπαθής μητέρα στραγγάλισε την ίδια της την κόρη, πριν βουτήξει στο κενό. Επίσης, ένα φρικτό έγκλημα είχε γίνει στη Ρωσία με ένα 3χρονο αγγελούδι να πεθαίνει από ασιτία με την μητέρα του να διασκεδάζει σε πάρτι!

Η Maria Russkikh, εδώ και περίπου ένα χρόνο δίνει την μάχη με την επάρατη νόσο. Κοντά της πάντα η κόρη της και ο σύζυγός της. Ο καρκίνος της Maria ήταν θανάσιμος, κάτι το οποίο γνώριζε η νεαρή γυναίκα.

Όμως η Maria δεν μπορούσε να συνεχίσει να ζει «με τους φρικτούς πονοκεφάλους», όπως ανέφερε στο σημείωμα που βρέθηκε στο διαμέρισμα της, στην πόλη Novosibirsk στην βορειοδυτική Σιβηρία.

Σε κατάσταση αμόκ, η Maria στραγγάλισε την 9χρονη κόρη της και στη συνέχεια αποφάσισε να δώσει τέλος και στην δική της ζωή, πηδώντας από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν.

Όμως η 29χρονη δεν σκοτώθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια.

«Ήταν σχεδόν γυμνή. Τα πόδια της και τα χέρια της ήταν γεμάτα αίματα, αλλά δεν είχε καμία πληγή στο σώμα της. Την ρώτησα τι έγινε αλλά εκείνη δεν απαντούσε», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Το ασθενοφόρο μετέφερε την Russkikh στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ενώ οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο διαμέρισμά της, βρήκαν το άψυχο σώμα της 9χρονης κόρης της στον καναπέ του σπιτιού.

Στο τραπέζι βρέθηκε και ένα σημείωμα αυτοκτονίας, το οποίο ανέφερε: «Δεν μπορώ να ζήσω άλλο με αυτούς τους αβάσταχτους πονοκεφάλους. Συγχωρέστε με».

Ο σύζυγος της Maria βρισκόταν στην εργασία του ενώ η γυναίκα συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

42χρονη μητέρα μαχαίρωσε την 17χρονη κόρη της! Σοκ στην Κόρινθο!

Σοκ επικρατεί στην Κόρινθο με μία 42χρονη μητέρα να μαχαιρώνει την 17χρονη κόρη της! Ενώ στην Πάτρα στις αρχές του μήνα γιος είχε μαχαιρώσει τον πατέρα του!

Συγκεκριμένα, η 42χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την κόρη της για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, έπληξε την 17χρονη με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στην κοιλιακή χώρα.

Η 42χρονη μητέρα που είναι διαζευγμένη και ζούσε με την κόρη της, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και οι προστριβές με την κόρη της ήταν συχνές.

Η 17χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ το μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 ναρκωτικά δισκία. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share