Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λουτρό αίματος για αυτά τα 3 αδέρφια που μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου για τον πιο τραγικό λόγο!

Τι συνέβη;

22 Ιανουαρίου 2020 13:59
Λουτρό αίματος για αυτά τα 3 αδέρφια που μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου για τον πιο τραγικό λόγο!

Μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου αυτά τα αδέρφια από τους φίλους τους και ο λόγος είναι πραγματικά σοκαριστικός!

Τρεις άνδρες Sikh που μαχαιρώθηκαν στο ανατολικό Λονδίνο χθες έχουν αναγνωριστεί ως κατασκευαστές από την Ινδία που πέθαναν μετά από μια μεθυσμένη σειρά για απλήρωτη δουλειά που έγινε. Την ίδια ώρα, σοκάρουν οι εξελίξεις από το έγκλημα στην Βάρη!

Ο Singh, 26 ετών, Kumar, 22 και ο Singh, 34 ετών, μαχαιρώθηκαν και βρέθηκαν καλυμμένοι στο αίμα κοντά στο σταθμό Seven Kings την Κυριακή.

Κάποιος μαχαιρώθηκε στο λαιμό, στον ώμο και στο στήθος, ενώ άλλος ανακαλύφθηκε ότι είχε σπάσει στο κεφάλι με ένα σφυρί.

Οι μάρτυρες άκουσαν ένα από τα θύματα να φωνάζουν: «Μου σκότωσαν, με βοηθήστε!» καθώς φίλοι και συγγενείς έσπευσαν στην καταστροφική σκηνή.

Ένας ντόπιος επιχειρηματίας είπε ότι οι άνδρες βρήκαν το θάνατο, αφού μια μεγάλη ομάδα άνδρων χύθηκε από ένα κοντινό εστιατόριο, ουρλιάζοντας και φωνάζοντας σε ένα εξαγριωμένο μεθυσμένο επιχείρημα μεταξύ δύο ομάδων.

Είπε στην MailOnline ότι οι άντρες έπιναν ουίσκι όλο το απόγευμα και ότι είχε διαλυθεί ένα επιχείρημα σχετικά με την εργασία στην περιοχή.

Μιλώντας σήμερα στη σκηνή, η αστυνομία δήλωσε ότι πιστεύει ότι οι θάνατοι ήταν αποτέλεσμα αγώνα μεταξύ δύο ομάδων ανδρών του Sikh. Δύο άντρες, ηλικίας 29 και 39 ετών, συνελήφθησαν σήμερα υπό την υπόνοια δολοφονίας.

Οι αστυνομικοί στην εγκληματολογία ταιριάζουν στο Νότιο Πάρκο κοντά στη σκηνή όπου τρεις άνδρες μαχαιρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής

Το αίμα απεικονίστηκε ακόμα στο στόμα στα επτά βασιλιάδες σήμερα το πρωί
Ένα γραφικό δείχνει πού το τρομακτικό περιστατικό ξετυλίχθηκε στους Seven Kings, Ilford στο ανατολικό Λονδίνο
Σήμερα, ένα κοντινό πάρκο ήταν σφραγισμένο, ώστε οι ερευνητές να μπορούν να αναζητήσουν στοιχεία.

Περισσότεροι από δώδεκα αξιωματικοί εγκληματολογίας, με δύο σκυλιά, είδαν να χτενίζουν το South Park, Ilford, ακολουθώντας τις τρομακτικές δολοφονίες.

Ο αδελφός Vicbal Singh, ο αδελφός Jasbal, δήλωσε στο Evening Standard ότι έσπεσε στη σκηνή αφού του είπε ότι ο αδελφός του και ο καλύτερος φίλος του Harinder Kumar είχαν επιτεθεί.

Μιλώντας στο χαρτί, είπε: «Υπήρχε αίμα παντού. Φώναξα «Ξυπνήστε, ξυπνήστε» αλλά δεν ήταν καλό. Τον είχα χάσει. Ήταν ένας μεγάλος αδελφός και ένας δημοφιλής τύπος χωρίς εχθρούς. Είμαι κατεστραμμένος ».

«Έχω χάσει όχι μόνο τον αδερφό μου αλλά τον καλύτερο φίλο στον οποίο έζησα. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Ήμασταν τόσο κοντά, η καρδιά μου είναι σπασμένη ».

Ο Narinder Singh, που απεικονίζεται, ήταν μεταξύ των θυμάτων που ανακαλύφθηκαν στους Επτά βασιλιάδες, στο ανατολικό Λονδίνο. Σοκ επικρατεί και στην Κόρινθο με μία 42χρονη μητέρα να μαχαιρώνει την 17χρονη κόρη της! Ενώ στην Πάτρα στις αρχές του μήνα γιος είχε μαχαιρώσει τον πατέρα του!

Μια εγκληματολογική σκηνή φαίνεται στο Salisbury Road, Seven Kings, Ilford, ανατολικό Λονδίνο, σήμερα, όπου ένα από τα θύματα πιστεύεται ότι βρέθηκε σε μια δεξαμενή αίματος

Η αστυνομία στη σκηνή στο ανατολικό Λονδίνο σήμερα το πρωί, όπου πέθαναν τρεις άνθρωποι μετά από να τους μαχαιρώσουν

Ένας αστυνομικός στο σκηνικό στην οδό Elmstead Road, επτά βασιλιάδες σήμερα μετά τις δολοφονίες

Οι εγκληματολογικοί αστυνομικοί απεικονίζουν σήμερα την αποξήρανση του κόμβου Salisbury και Elmstead Road
Ο ξάδερφος του κ. Kumar του έδωσε φόρο τιμής σε μια συναισθηματική δήλωση.

Είπε στην MailOnline: «Έχουμε καλέσει συγγενείς στην Ινδία για να τους πούμε τι συνέβη. Ο Harinder ήταν ένας υπέροχος, διασκεδαστικός τύπος που ήταν καλύτεροι φίλοι με τον Narinder, ο οποίος σκοτώθηκε επίσης.

«Και οι δύο εργάστηκαν ως οικοδόμοι και ήταν μόνο στη χώρα για περίπου τρία χρόνια. Η Κυριακή ήταν μια μέρα του Harinder μία εβδομάδα. Ήξερε όλους τους άλλους ανθρώπους που ήταν εκεί όταν σκοτώθηκε. Όλοι εργάστηκαν και κοινωνικοποιήθηκαν μαζί.

«Είχαν πίνουν, όπως κάνουν κανονικά την Κυριακή. Έχω ακούσει ότι πήραν στη σειρά για τα χρήματα.

"Κάποια από την οικογένεια πήρε μια κλήση την Κυριακή το βράδυ λέγοντας Harinder είχε επιτεθεί.

«Έσπευσαν εκεί, αλλά δεν μπορούσαν να φτάσουν κοντά καθώς η αστυνομία είχε σφραγίσει την περιοχή. Φώναζαν και φώναζαν το όνομά του, αλλά η αστυνομία τους κρατούσε πίσω. Το καρδιακό του αυτό που όλοι περνάμε ».

Σήμερα, το κοντινό πάρκο ήταν σφραγισμένο, ώστε οι ερευνητές να μπορούν να αναζητήσουν στοιχεία

Περισσότεροι από δώδεκα αξιωματικοί της εγκληματολογίας, με δύο σκυλιά, είδαν να χτενίζουν το South Park, Ilford, ακολουθώντας τις τρομακτικές δολοφονίες

Οι εγκληματολογικοί αστυνομικοί απεικονίζονται κοσκίνισμα μέσα από το περιεχόμενο μιας αποχέτευσης κοντά στη σκηνή

Ένα αστυνομικό κορδόνι απεικονίζεται σε επτά βασιλιάδες με ένα σκυλάκι που ψάχνει για σφαίρες σκοπιμότητας

Η αστυνομία απεικονίζεται περνώντας από κάδους για αποδείξεις μετά την τριπλή δολοφονία στους Επτά βασιλιάδες

Το αστυνομικό καλώδιο απεικονίζεται από το άλλο άκρο του δρόμου στους Seven Kings, Ilford σήμερα
Ο Sukhjinder Banga, ηλεκτρολόγος, είπε για τον μεγαλύτερο θύμα Baljit Singh: «Ήταν πολύ γνωστός εδώ και ήταν στη Βρετανία εδώ και αρκετά χρόνια.

«Έχω κάνει μερικές δουλειές μαζί του στο παρελθόν, αλλά δεν τον γνώρισα τόσο καλά. Δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι το πλήρες όνομά του, ήταν απλά γνωστός ως Bally Singh.

«Κάποια από την οικογένειά του μου είπε ότι είχε σκοτωθεί με τους άλλους δύο, που επίσης ήξερα λίγο.

«Θέλουν να πάρουν το σώμα τους πίσω στην Ινδία, καθώς οι γονείς του είναι ακόμα εκεί. Εργάστηκε ως οικοδόμος και αυτά τα μπλοκ μπαίνουν πάντα σε μάχες για τα χρήματα, δεν είναι κάτι καινούργιο.

Ο Daljit, γνωστός στην κοινότητα Ilford, δήλωσε ότι οι κ. Singh, ο κ. Kumar και ο κ. Singh ήταν μεταξύ των 10 ανδρών που πέρασαν το απόγευμα της Κυριακής σε ένα εστιατόριο που βρίσκεται κοντά στη σκηνή.

Η επίθεση έλαβε χώρα έξω από την επιχείρηση με διπλά τζάμια.

Είπε: «Το επιχείρημα ήταν πέρα ​​από τα χρήματα για την απλήρωτη εργασία. Αυτό συμβαίνει πολύ εδώ, επειδή έχουμε πολλούς μετανάστες από την Ινδία που εργάζονται ως οικοδόμοι.

«Άρχισαν να διαμαρτύρονται μέσα στο εστιατόριο και ήταν πολύ μεθυσμένοι. Είχαν πίνοντας ουίσκι για αρκετές ώρες. Η σειρά ήταν όλη κάποια από την ομάδα θυμωμένος στους άλλους για το γεγονός ότι δεν είχαν πληρώσει για μια δουλειά.

Η αστυνομία εκδίδει εικόνα CCTV στο κυνήγι για το «γέλιο knifeman» που ... Η αστυνομία λαμβάνει ισχυρές αντι-καταπατητικές δυνάμεις με παραβάτες ...

«Το επιχείρημα συνεχίστηκε όταν βγήκαν από το εστιατόριο. Θα μπορούσατε να ακούσετε πολλές κραυγές και φωνές και στη συνέχεια όλη η κόλαση έσπασε χαλαρά με έναν από τους άνδρες να τραβούν ένα μαχαίρι και να επιτίθενται στους άλλους.

Ο τοπικός κάτοικος Sandhu πρόσθεσε: «Χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά για να φτάσει η αστυνομία και περίπου 30 λεπτά για τα ασθενοφόρα.

«Αποκόμισαν τα ρούχα των ανδρών και προσπάθησαν να τα σώσουν, τα οποία συνέχισαν για πολύ καιρό».

Τα τρομακτικά βίντεο που μοιράζονται στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν ότι ένα από τα θύματα βρίσκεται σε μια πισίνα αίματος στους πρόποδες μιας σκάλας κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Seven Kings.

Το φρικτό κλιπ, το οποίο η MailOnline αποφάσισε να μην δημοσιεύσει, δείχνει έναν άνθρωπο που δεν κινείται, με αίμα στο πεζοδρόμιο και στο δρόμο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share