Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Ο μπαμπάς χτύπησε τη μαμά και η μαμά κοιμήθηκε»: Συγκλονίζει η 7χρονη κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της!

Σοκ!

22 Ιανουαρίου 2020 11:47
«Ο μπαμπάς χτύπησε τη μαμά και η μαμά κοιμήθηκε»: Συγκλονίζει η 7χρονη κόρη  της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της!

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 42χρονου από τη Συρία, ο οποίος δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στα παιδιά του στην Πάφο, έχει εξαπολύσει η αστυνομία. Εξελίξεις έχουμε και με το έγκλημα στη Κρήτη με μια μαρτυρία να ανατρέπει τους ισχυρισμούς του γυμναστή!

Το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά που βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα του φονικού, ένα κοριτσάκι επτά ετών, ξύπνησε από τις φωνές της μητέρας του, η οποία προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια του συζύγου της.

Το κοριτσάκι μάλιστα φέρεται να πήγε στο δωμάτιο που κοιμόντουσαν τα άλλα δύο αδελφάκια του και να τους είπε: «ο μπαμπάς χτύπησε τη μαμά και η μαμά κοιμήθηκε».

Μετά τη δολοφονία, ο δράστης φέρεται να πήρε τα τρία παιδιά και να τα μετέφερε σε συγγενικό του πρόσωπο, όπου ήδη διέμεναν τα δύο μεγαλύτερα.

Όταν ο συγγενής του τον ρώτησε γιατί τα πήγε εκεί, ο 42χρονος δεν της απάντησε κάτι συγκεκριμένο, αλλά ότι ενδέχεται να λείψει από την Κύπρο.

Ειδικοί ψυχολόγοι παρακολουθούν στενά τα πέντε από τα επτά παιδιά της οικογένειας που βρίσκονται στην Κύπρο και τα οποία τέθηκαν υπό την επίβλεψη και προστασία του Γραφείου Ευημερίας.

Σύμφωνα με το philenews.com η αστυνομία έχει στα χέρια της νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ό συζυγοκτόνος ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει τη μητέρα των επτά παιδιών του. Μάλιστα δε δίστασε να της κόψει το νήμα της ζωής μπροστά στα μάτια της επτάχρονης κόρης τους.

Η αστυνομία της Πάφου εκτιμά πως το γεγονός ότι ο δράστης πήγε στο σπίτι, όπου διέμενε η σύζυγος και τα παιδιά τους το πρωί της Δευτέρας, παρά το γεγονός ότι είχε εκδοθεί διάταγμα που του απαγόρευε κάτι τέτοιο, δείχνει πως είχε οργανώσει το έγκλημά του.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά κατέθεσαν ότι ήταν βίαιος και κακοποιούσε τη σύζυγό του για το παραμικρό. Η 31χρονη τον είχε καταγγείλει πρόσφατα στην αστυνομία για κακοποίηση και ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα, οι κοινωνικές υπηρεσίες της Πάφου, είχαν προτείνει στη γυναίκα να μεταφερθεί με τα παιδιά της σε καταφύγιο κακοποιημένων γυναικών, κάτι που η ίδια φέρεται να είχε αρνηθεί.

Η γυναίκα διαισθανόταν τον κίνδυνο

Όπως αναφέρει το philenews.com, η 31χρονη διαισθανόταν ότι κάτι κακό θα της συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Συγγενικά της πρόσωπα είπαν πως πήγαινε συχνά στην αστυνομία για να μεταφέρει τους φόβους της για την ίδια και τα παιδιά της από τη συμπεριφορά του εν διαστάσει συζύγου της.

Για το λόγο αυτό μάλιστα συγγενικός της πρόσωπο φέρεται να ταξίδεψε από τη Συρία στην Πάφο, σε μια προσπάθεια να προστατεύσει την άτυχη γυναίκα και τα παιδιά της.

Ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να αποτρέψει τα δολοφονικά σχέδια του 42χρονου και την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Πάφο.

Έγκλημα στη Βάρη: Δεν σπάνε την σιωπή τους οι σύζυγοι των δύο θυμάτων!

Κλειστά κρατούν τα στόματά τους οι σύζυγοι των Σέρβων θυμάτων, μετά την δολοφονία εν ψυχρώ σε ταβέρνα στη Βάρη.

Οι δύο γυναίκες, δεν δίνουν στοιχεία για το ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία, ενώ υποστηρίζουν στους Έλληνες αξιωματικούς ότι δεν θυμούνται καν πού διαμένουν.

Μάλιστα, όπως είπαν, είχαν έρθει από τη Σερβία στην Ελλάδα για να περάσουν τις γιορτές μαζί με τους συζύγους τους αλλά και για να δουν τα παιδιά στους πατεράδες τους, σύμφωνα με το CNN Greece,

Και όπως επαναλάμβαναν στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. δεν ξέρουν την περιοχή και τη διεύθυνση, όπου έμεναν.

Επίσης, ανέφεραν ότι όλες οι μετακινήσεις τους γίνονταν με ταξί και μάλιστα διερχόμενα και όχι μέσω κάποιας εταιρείας.

Η μια από τις δύο γυναίκες είπε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε ότι ο άνδρας της ήταν φυγάς και οι δύο, όμως, δήλωσαν πλήρη άγνοια για τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες αλλά και για την εμπλοκή τους με οργανωμένα κυκλώματα στη Σερβία.

Πάνω στα δύο θύματα, οι αστυνομικοί εντόπισαν μια πιστωτική κάρτα, καθώς επίσης και πολλά κλειδιά αλλά και χαρτονόμισμα των 500 ευρώ.

«Σοκάρουν» οι λεπτομέρειες για τη Βάρη! «Η μαφία του Μαυροβουνίου εκτελεί μπροστά σε παιδιά για παραδειγματισμό»!

Τον τρόμο «σκόρπισε» η αγριότητα, με την οποία εκτελέστηκαν δύο άνδρες σε ταβέρνα στη Βάρη. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν είναι νέο για τη μαφία του Μαυροβουνίου, όπως εξάγεται από αστυνομικές πηγές, με τις λεπτομέρειες να «σοκάρουν» για εκτελέσεις μπροστά σε παιδιά για παραδειγματισμό, όπως έγινε στην περίπτωση των δύο ανδρών που ανήκαν στην φατρία «Σκαλιάρι».

Οι Αρχές αναφέρουν, χαρακτηριστικά, ότι γνωρίζουν και για άλλα τέτοια ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Η σύνδεσή τους πραγματοποιείται με τη μαφία του Μαυροβουνίου, σε μια σειρά γεγονότων πρωτοφανή για τα δεδομένα της χώρας μας.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν. Έχουν σκοτώσει πολλές φορές –όχι στην Ελλάδα- μπροστά σε παιδιά για "παραδειγματισμό". Με τον τρόπο αυτό η μαφία επιχειρεί να δείξει το πόσο άγρια μπορεί να εκδικηθεί αυτούς που βάζει στο στόχαστρο. Επιχειρούν να "παραδειγματίσουν" τους επόμενους που μπορεί να θελήσουν να βρεθούν απέναντί τους. Για εμάς στην Ελλάδα είναι κάτι πρωτοφανές, με μόνη εξαίρεση μία δολοφονία ανθρώπου της νύχτας στα Γλυκά Νερά, μπροστά στο παιδί του θύματος που πήγαινε εκείνη την ώρα στο σχολείο».

Την ώρα της χθεσινής επίθεσης στο τραπέζι των δύο ανδρών βρίσκονταν δύο παιδιά και δύο γυναίκες. Η μία από αυτές τραυματίστηκε από εξοστρακισμό σφαίρας στο πόδι και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων μαφιόζικων ομάδων με έδρα την πόλη του Κότορ του Μαυροβουνίου, «βλέπουν» τα σερβικά ΜΜΕ πίσω από τη διπλή εκτέλεση στην κοσμική ταβέρνα της Βάρης. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Novosti» του Βελιγραδίου, τα δύο θύματα ήταν μέλη της μαφιόζικης φατρίας «Σκάλιαρι», η οποία βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο από το 2014 με τη μαφιόζικη φατρία «Καβάτσκι». Αφορμή η... εξαφάνιση ενός φορτίου 200 κιλών κοκαΐνης στη Βαλένθια της Ισπανίας, που είχε ως αποτέλεσμα της διάσπαση της φημισμένης μαφίας του Κότορ σε δύο ομάδες. Έκτοτε ξεκίνησε ένας ανελέητος πόλεμος, περισσότερα από 30 συμβόλαια θανάτου.

Δύο τέτοια (σ.σ. συμβόλαια θανάτου) φαίνεται πως εκτελέστηκαν το νωρίς βράδυ της Κυριακής στην κοσμική ταβέρνα στα Βλάχικα της Βάρης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι σήμερα οι εκτελέσεις γίνονταν είτε στο Μαυροβούνιο, είτε στη Σερβία, ωστόσο, φαίνεται πως ο μαφιόζικος πόλεμος «απλώθηκε» κι έφτασε μέχρι τη χώρα μας.

Τα σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν πως νεκροί από τις σφαίρες των τεσσάρων εκτελεστών έπεσαν οι Ί. Ν. και Σ. Σ.. Ιδίως ο Ι.Ν. θεωρούνται «βαρύ χαρτί» για τη μαφιόζικη ομάδα «Σκάλιαρι», ενώ από το 2016 εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για απόπειρα δολοφονίας. Μάλιστα, ο Ι.Ν. φέρεται να είχε αναλάβει τα ηνία της φατρίας.

Σύμφωνα πάντα με τα σερβικά ΜΜΕ, ο Ι.Ν. ήταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στο Μαυροβούνιο, χάρη στη διακίνηση ναρκωτικών. Φέρεται να είχε στην κατοχή του πάνω από 10 πολυτελή διαμερίσματα στην παραλιακή ζώνη της χώρας, καθώς και πολυτελή αυτοκίνητα –με ιδιαίτερη αδυναμία στα BMW. Όσον αφορά στον Σ.Σ., φέρεται να είναι ο ηγέτης εγκληματικής οργάνωσης στην πόλη Ποντγκόριτσα –παρακλάδι της μαφιόζικης φατρίας «Σκάλιαρι»- ενώ πρόσφατα ο ίδιος και άλλα 5 μέλη της συμμορίας τους, είχαν καταδικαστεί σε 41 χρόνια φυλάκιση από τη Δικαιοσύνη του Μαυροβουνίου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share