Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δολοφονία στην Κρήτη: Η μαρτυρία που ανατρέπει τους ισχυρισμούς του γυμναστή!

Νέα δεδομένα!

22 Ιανουαρίου 2020 09:59
Δολοφονία στην Κρήτη: Η μαρτυρία που ανατρέπει τους ισχυρισμούς του γυμναστή!

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο γυμναστής που κατηγορείται για τη δολοφονία του σπιτονοικοκύρη της εν διαστάσει συζύγου του στην Κρήτη.

Το κεντρικό δελτίο του Star έφερε στο φως μια μαρτυρία που ανατρέπει τον ισχυρισμό του δράστη ότι δε θυμάται τι έγινε τη βραδιά του φονικού λόγω αλκοόλ.

Οι γιοι του Κώστα Χατζάκη εξαγριώνονται στη θέα του γυμναστή που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον πατέρα τους την περασμένη Τετάρτη. Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στον ανακριτή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Του έβαλαν ακόμα και κουκούλα. Όταν έμαθαν ότι προφυλακίστηκε ξέσπασαν: «Θα λιώσεις στη φυλακή».

17χρονος εγγονός: «Θα μπορούσε να είχε σκοτώσει κι εμένα»

Σοκαρισμένος ο 17χρονος εγγονός του θύματος ευχαριστεί σήμερα τον Θεό που γλίτωσε. Θα μπορούσε να ήταν κι εκείνος νεκρός. Έσωσε τη γιαγιά του από το δολοφονικό αμόκ του δράστη.

«Με κοιτούσε στα μάτια κρατώντας το πιστόλι. Μπορούσε να με είχε πυροβολήσει εκείνη τη στιγμή»

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο γυμναστής

«Σας διαβεβαιώνω ότι ακόμα και σήμερα που απολογούμαι δεν μπορώ να ανακαλέσω στη μνήμη μου παρά τις προσπάθειές μου τίποτα από την ημέρα του συμβάντος. Οι συνθήκες υπό τις οποίες έπραξα αυτά που κατηγορούμαι καταδεικνύουν έναν άνθρωπο παντελώς αποκομμένο από την συνείδησή του, λόγω της μέθης του, έναν άνθρωπο που απλώς το σώμα του ήταν στη σκηνή του εγκλήματος κι όχι το μυαλό του»

Η μαρτυρία που ανατρέπει τους ισχυρισμούς του δράστη είναι ενός αστυνομικού που τον συνέλαβε

Τι ισχυρίζεται ο αστυνομικός

Όταν πήγαμε να τον συλλάβουμε κοιμόταν. Σε ερωτήσεις που του κάναμε δεν έδειξε κανένα ίχνος μεταμέλειας Αντιθέτως παραδέχτηκε τις πράξεις του και ανέφερε χαρακτηριστικά «Εσύ τι θα έκανες εάν σου γ….. τη γυναίκα ;»

Η κατάθεση της εν διαστάσει συζύγου του δράστη

Η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη περιέγραψε στις αρχές τον εφιάλτη που ζούσε για χρόνια στο πλευρό του γυμναστή. Την ώρα του εγκλήματος μέσα στο σπίτι ήταν και η ανήλικη κόρη τους. Το κορίτσι της είπε να κρυφτούν, όταν άκουσε τους πυροβολισμούς.

Τι ισχυρίζεται η εν διαστάσει σύζυγος γυμναστή

«Είναι αλκοολικός και δημιουργούσε πολλά προβλήματα σε εμένα ασκώντας κατά καιρούς βία πάνω μου. Την ημέρα του εγκλήματος κατέβηκα και είδα τη σύζυγο του θύματος η οποία μου είπε “ο άντρας σου τον σκότωσε ευτυχώς που δεν σκότωσε και τον εγγονό μου”. Υποπτευόμουν ότι είχε όπλο γιατί παλαιότερα τον είχε πιάσει η αστυνομία στο καζάνι του. Είμαι σε μεγάλο σοκ γιατί ένας άνθρωπος σκοτώθηκε χωρίς να φταίει σε τίποτα».

Μάρτυρες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε βίαιη συμπεριφορά και στο παρελθόν. Μετά την απολογία του προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Δολοφονία στην Κρήτη! Ανατριχιάζει ο γιος του θύματος: «Ρώτησε τον πατέρα μου για το ενοίκιο και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ»!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Μοίρες της Κρήτης, μετά την δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα, που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύζυγο της νοικάρισσάς του, ενώ πριν από λίγο συνελήφθη ο δράστης του στυγερού εγκλήματος!

Ο γιος του ηλικιωμένου άνδρα που έπεσε νεκρός μπροστά στα έκπληκτα μάτια της συζύγου του, η οποία επίσης τραυματίστηκε, μίλησε στο ekriti.gr.

"Ο πατέρας μου δεν τον ήξερε ούτε τον είχε ξαναδεί ποτέ του. Τον ρώτησε ο δράστης αν είναι αυτός που νοικιάζει και πόσο νοικιάζει το σπίτι στη γυναίκα. Ο πατέρας μου δεν του απάντησε για το ενοίκιο καθώς δεν τον αφορούσε. Τότε ο δράστης τον πυροβόλησε εν ψυχρώ τόσο εκείνον όσο και τη μητέρα μου. Πρέπει να τιμωρηθεί", δηλώνει ο γιος του θύματος Γιώργος Χατζάκης.

Ο 50χρονος δράστης πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου στις 9 το βράδυ, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, όπως λένε οι πληροφορίες. Το θύμα βγήκε στο μπαλκόνι για να δει ποιος κάνει φασαρία. Ο δράστης ζητούσε να μάθει γιατί ο ηλικιωμένος νοίκιασε το σπίτι στην εν διαστάσει σύζυγό του και μετά από λίγο τον πυροβόλησε εν ψυχρώ ενώ έστρεψε το πιστόλι και στην 65χρονη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share