Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πυροβολισμοί στην Βάρη: Μαρτυρία για το μακελειό σε ταβέρνα με δύο νεκρούς!

Σοκάρουν οι μαρτυρίες!

19 Ιανουαρίου 2020 20:35
Πυροβολισμοί στην Βάρη: Μαρτυρία για το μακελειό σε ταβέρνα με δύο νεκρούς!

Σοκαριστικές πληροφορίες για την δολοφονία εν ψυχρώ δύο ανθρώπων στην ταβέρνα "Βοσκοπούλα" στα Βλάχικα περίπου στις 7 το απόγευμα της Κυριακής (19.1.2020) από πυρά τεσσάρων ένοπλων εισβολέων.

Αυτόπτης μάρτυρας του αιματηρού περιστατικού που το άκουσμά του προκαλεί τρόμο και πανικό, σοκάρει, περιγράφοντας τα όσα έζησε.

Ήταν γύρω στις 7 το απόγευμα της Κυριακής (19.1.2020) όταν στην αστυνομία σήμανε συναγερμός για αιματηρό περιστατικό και πυροβολισμούς στην ταβέρνα “Βοσκοπούλα” επί της λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου στα Βλάχικα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, τέσσερα άτομα – τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους – εισέβαλαν στο κατάστημα και άνοιξαν πυρ εναντίον παρέας θαμώνων. Από τις σφαίρες των δραστών τρεις άνθρωποι, υπήκοοι Μαυροβουνίου και Σλοβενίας, τραυματίστηκαν, οι δύο από αυτούς βαρύτατα και λίγο αργότερα, δυστυχώς, υπέκυψαν στα σοβαρότατα τραύματά τους στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου μεταφέρθηκαν.

Παράλληλα, οι διωκτικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων κακοποιών. Μάλιστα, στην Ασφάλεια Αττικής εξετάζουν δύο σενάρια: μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συμβόλαιο θανάτου.

Κλιμάκια της Ασφάλειας Αττικής ανέλαβαν αυτήν την πρωτοφανή για τα ελληνικά χρονικά υπόθεση, ενός μακελειού σε ταβέρνα, γεμάτης κόσμο, οικογενειών που έτρωγαν ανύποπτοι με τα παιδιά τους.

Συναγερμός στη Βάρη: Δύο νεκροί μετά από πυροβολισμούς! Τραυματίας και μια γυναίκα!

Υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμούς και τραυματίες το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή «Βλάχικα», στη Βάρη, και για δύο νεκρούς. Οι δύο άνδρες και η γυναίκα διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο ανδρών, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται με τραύματα στα πόδια.

Ο απόλυτος πανικός επικράτησε στη Βάρη όταν τέσσερις οπλισμένοι άνδρες εισέβαλαν στην ταβέρνα «Βοσκοπούλα» και άνοιξαν πυρ κατά των δύο ανδρών ενώ έτρωγαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το περιστατικό εκτυλίχθηκε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Συγκεκριμένα, τέσσερις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν μέσα στην ταβέρνα και πλησίασαν στο τραπέζι, όπου έτρωγαν τα θύματα. Αμέσως μετά άνοιξαν πυρ και σκότωσαν τους δύο άνδρες μπροστά στις οικογένειές τους.

Πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη σημειώθηκε αντίστοιχο περιστατικό, για ξεκαθάρισμα λογαριασμό, έξω από πολυσύχναστο κλαμπ!

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των ενόπλων.

Μακελειό στο Κολοράντο: Πυροβολισμοί σε πάρτι!

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ένα πάρτι σε συγκρότημα κατοικιών στο Κολοράντο όταν άγνωστος εισέβαλε και πυροβόλησε πέντε εκ των καλεσμένων. Ωστόσο, σημαντικό είναι να σημειώσουμε πως μόλις δυο ημέρες πριν συνέβη κάτι αντίστοιχο όταν ένας 12χρονος μαθητής στο Μεξικό άνοιξε πυρ εναντίον των συμμαθητών του!

Οι τραυματίες, τρεις έφηβοι και δύο ενήλικοι, έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο φέροντας βαριά τραύματα.

Η αστυνομία αναζητά τουλάχιστον ένα άτομο, ο οποίος μετά τους πυροβολισμούς τράπηκε σε φυγή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share