Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Κρήτη: Χρόνιο πρόβλημα με τον αλκοολισμό αντιμετώπιζε ο δράστης!

Τι ισχυρίστηκε λίγο μετά τη σύλληψή του;

16 Ιανουαρίου 2020 21:56
Έγκλημα στην Κρήτη: Χρόνιο πρόβλημα με τον αλκοολισμό αντιμετώπιζε ο δράστης!

Απίστευτο είναι το έγκλημα που σημειώθηκε στην Κρήτη, το βράδυ της Τετάρτης (15/01). Πληροφορίες θέλουν τον δράστη να είναι αλκοολικό.

Εννέα κάλυκες συνέλεξαν οι αστυνομικοί από τον τόπο της τραγωδίας. Τα ξημερώματα που οι αρχές τον συνέλαβαν, ισχυρίστηκε όταν τους είδε, ότι δεν θυμόταν τι είχε κάνει και τους ρώτησε για ποιον λόγο τον συλλαμβάνουν. Όταν έμαθε τι είχε κάνει το προηγούμενο βράδυ, ξέσπασε σε λυγμούς, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του star.

Τι ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος;

"Είμαι 51 ετών και δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου. Χθες το βράδυ ήπια ρακί. Κατανάλωσα πολύ μεγάλη ποσότητα. Δεν θυμάμαι τίποτα από εκεί και πέρα. Το πρωί μου είπαν τι είχα κάνει. Αν το ήξερα θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου. Ζητώ συγνώμη για το κακό που έκανα", είπε ο κατηγορούμενος.

Σύμφωνα, με τον δικηγόρο του δράστη, ο κατηγορούμενος εδώ και τέσσερα χρόνια παλεύει με τον αλκοολισμό, εξαιτίας πολλών οικογενειακών προβλημάτων. Μάλιστα, πιστεύει ότι τα έχει προκαλέσει ο ίδιος λόγω του εθισμού του.

Οι αρχές έχουν πάρει κατάθεση και από την εν διαστάσει σύζυγο του δράστη, με τον οποίο έχουν τρία παιδιά, και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δολοφονία στην Κρήτη! Ανατριχιάζει ο γιος του θύματος: «Ρώτησε τον πατέρα μου για το ενοίκιο και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ»!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Μοίρες της Κρήτης, μετά την δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα, που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύζυγο της νοικάρισσάς του, ενώ πριν από λίγο συνελήφθη ο δράστης του στυγερού εγκλήματος!

Ο γιος του ηλικιωμένου άνδρα που έπεσε νεκρός μπροστά στα έκπληκτα μάτια της συζύγου του, η οποία επίσης τραυματίστηκε, μίλησε στο ekriti.gr.

"Ο πατέρας μου δεν τον ήξερε ούτε τον είχε ξαναδεί ποτέ του. Τον ρώτησε ο δράστης αν είναι αυτός που νοικιάζει και πόσο νοικιάζει το σπίτι στη γυναίκα. Ο πατέρας μου δεν του απάντησε για το ενοίκιο καθώς δεν τον αφορούσε. Τότε ο δράστης τον πυροβόλησε εν ψυχρώ τόσο εκείνον όσο και τη μητέρα μου. Πρέπει να τιμωρηθεί", δηλώνει ο γιος του θύματος Γιώργος Χατζάκης.

Ο 50χρονος δράστης πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου στις 9 το βράδυ, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, όπως λένε οι πληροφορίες. Το θύμα βγήκε στο μπαλκόνι για να δει ποιος κάνει φασαρία. Ο δράστης ζητούσε να μάθει γιατί ο ηλικιωμένος νοίκιασε το σπίτι στην εν διαστάσει σύζυγό του και μετά από λίγο τον πυροβόλησε εν ψυχρώ ενώ έστρεψε το πιστόλι και στην 65χρονη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share