Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Νέα στοιχεία με την υπόθεση δολοφονίας του Κωστή Πολύζου: Η κατάθεση του ανθρώπου που τον είδε τελευταίο! (Video)

Στο εδώλιο και πάλι η μάνα και ο πατριός!

16 Ιανουαρίου 2020 14:51
Νέα στοιχεία με την υπόθεση δολοφονίας του Κωστή Πολύζου: Η κατάθεση του ανθρώπου που τον είδε τελευταίο! (Video)

Μνήμες από τη συγκλονιστική υπόθεση δολοφονίας του Κωστή Πολύζου ξύπνησαν χθες, αφού ξεκίνησε η εκδίκασή της σε δεύτερο βαθμό.

«Οι γονείς μου είναι αθώοι» - Η κατάθεση του αδελφού του

Σημαντική είναι η κατάθεση του αδελφού του Κωστή Πολύζου και βιολογικού παιδιού των κατηγορουμένων, καθώς είναι το τελευταίο άτομο που τον είδε ζωντανό.

Χθες περιέγραψε στο δικαστήριο, την τελευταία νύχτα που τον είδε. «Πήγα σε ψυχολόγο για να διαχειριστώ τον θάνατό του. Τον αδελφό μου τον είχα πάνω από όλα. Δε θα έλεγα ψέματα για να καλύψω τους γονείς μου. Αυτό για τα δάνεια μου φαίνεται γελοίο. Ο πατέρας μου ήταν πατέρας για τον Κωστή κι όχι πατριός. Ο Κωστής τον φώναζε “μπαμπά”. Κίνησαν γη και ουρανό για να τον βρουν. Είναι δύο αθώοι στη φυλακή και ο δολοφόνος είναι έξω».

«Οι γονείς μου είναι εγγυητές στα δάνεια»

Ο δικηγόρος των κατηγορουμένων, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τόνισε ότι υπάρχει μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία ο πατριός εθεάθη στην Αθήνα, την ημέρα της δολοφονίας και το πρωί της επόμενης. «Οικονομικό κίνητρο δεν μπορεί να υπάρχει, γιατί μάνα και πατριός ήταν εγγυητές στα δάνεια του Κωστή ενώ σε περίπτωση χρεών, αυτά μετατίθενται στους γονείς και τον αδελφό» σημείωσε ο κ.Λύτρας.

Όσον αφορά στο χωράφι, στο οποίο εντοπίστηκε η σορός του και αρχικά είχε ακουστεί ότι οι γονείς δεν το υπέδειξαν στους αστυνομικούς ως μέρος της περιουσίας τους, ο δικηγόρος είπε ότι ο πατριός υποστηρίζει ότι ανέφερε σε αστυνομικό της ΟΠΚΕ ότι στην κατοχή της οικογένειάς του είναι και αυτό το χωράφι.

Επιστήθιος φίλος του Κωστή κάνει λόγο για... ατύχημα που έγινε στο σπίτι

Η τοπική κοινωνία αλλά και επιστήθιος φίλος του Κωστή κάνει λόγο για ατύχημα που μπορεί να έγινε μέσα στο σπίτι, το οποίο ενδέχεται να ήθελαν στη συνέχεια να καλύψουν οι κατηγορούμενοι. Ερωτώμενος ο δικηγόρος από τη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού για το εν λόγω ζήτημα, είπε ότι ρώτησε και ο ίδιος τους γονείς, οι οποίοι απέκλεισαν τέτοιο ενδεχόμενο.

Ραγδαίες εξελίξεις με την δολοφονία του Κώστα Πολύζου: Οι μαρτυρίες των αστυνομικών και του κυνηγού που τον είχε εντοπίσει! (Video)

Ραγδαίες εξελίξεις με την δολοφονία του Κώστα Πολύζου, καθώς ξεκίνησε η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της δολοφονίας του, για την οποία έχουν καταδικαστεί σε ισόβια η μητέρα και ο πατριός του 23χρονου.

Με μεγάλη αγωνία αναμένονταν σήμερα οι καταθέσεις των αστυνομικών που διερεύνησαν την υπόθεση καθώς και ο κυνηγός που τον είχε εντοπίσει!

Δείτε το βίντεο:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share