Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Δεν θέλω να πω τι έγινε μπροστά στη μάνα»: Συγκλονίζει ο λιμενικός που εξιχνίασε το έγκλημα της Ελένης Τοπαλούδη!

Σοκ!

13 Ιανουαρίου 2020 17:59
«Δεν θέλω να πω τι έγινε μπροστά στη μάνα»: Συγκλονίζει ο λιμενικός που εξιχνίασε το έγκλημα της Ελένης Τοπαλούδη!

Συγκλονίζει ο λιμενικός που εξιχνίασε το έγκλημα της Ελένης Τοπαλούδη με τη φράση: «Δεν θέλω να πω τι έγινε μπροστά στη μάνα»! Ανατριχιαστικές ήταν οι καταθέσεις των γονιών της Ελένη Τοπαλούδη στη δίκη για τη δολοφονία της, ενώ νωρίτερα κατέθεσαν και οι δύο κατηγορούμενοι!

Ο κ. Ζόβας ταυτοποίησε την σορό από το τατουάζ που είχε η αδικοχαμένη φοιτήτρια στο πόδι της, απευθυνόμενος σε ιδιοκτήτες μαγαζιών για τατουάζ και αμέσως άρχισε να συλλέγει υλικό καμερών καθώς τα χτυπήματα που έφερε η 21χρονη δεν άφηναν καμία αμφιβολία ότι είχε ενώπιον του ένα έγκλημα.

Από τους δρόμους έξω και γύρω από το σπίτι που έμενε η Ελένη Τοπαλούδη ο μάρτυρας συνέλλεξε υλικό που τον οδήγησε στον νεαρό, αλβανικής καταγωγής, κατηγορούμενο. Από την μαρτυρία του νεαρού οδηγήθηκε στον δεύτερο κατηγορούμενο αλλά και στον τόπο του βασανισμού και βιασμού της Ελένης και ακολούθως στο σημείο που μετά την κατακρήμνιση της εξαντλημένης και βαριά χτυπημένης φοιτήτριας, πέταξαν όλα τα στοιχεία του εγκλήματος.

Αναφερόμενος στο διαμέρισμα που η φοιτήτρια βασανίστηκε και βιάστηκε ο λιμενικός είπε αρχικά πως «αν είναι η μητέρα μέσα στην αίθουσα δεν θα ήθελα να πω τι έγινε μέσα σε εκείνο το σπίτι». Στην συνέχεια και καθώς η μητέρα της φοιτήτριας δεν βρισκόταν στην αίθουσα, ο μάρτυρας είπε πως η κοπέλα πάλεψε σκληρά για την ζωή της. «Την χτυπούσαν και οι δύο πιστεύω .. Είχε παντού αίματα ... Είχαν καθαρίσει το χώρο αλλά μετά τον έλεγχο με το ειδικό φως προέκυψε πως ήταν γεμάτο αίματα». Είπε επίσης πως θεωρεί ότι αν η γιαγιά του Έλληνα κατηγορούμενου είχε φυσιολογική ακοή θα πρέπει να άκουγε στον κάτω όροφο τις φωνές της φοιτήτριας.

Ο μάρτυρας κατέθεσε πως οι κατηγορούμενοι πέταξαν στη θάλασσα την Ελένη «με πρόθεση να την εξαφανίσουν... είχαν αποφασίσει από κοινού να την ρίξουν στο γκρεμό, γιατί τους είχε πει ότι θα τους καταγγείλει... Την χτύπησαν πολύ άσχημα και δεν κατάφεραν να την σκοτώσουν. Έτσι την πήγαν στον γκρεμό. Της είπαν πως θα την πάνε στο νοσοκομείο. Είχαν αποφασίσει ότι θα την τελειώσουν. Το να πετάξεις στη θάλασσα κάποιον θέλει δυο».

Η αποστροφή του λιμενικού προκάλεσε την αντίδραση του αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενου ο οποίος είπε «Το αρνούμαι κατηγορηματικά». Λίγο νωρίτερα ο Ροδίτης συγκατηγορούμενος του είχε πει «Λυπάμαι για την Ελένη... Δεν έγινε τίποτα με την Ελένη...»

Ο μάρτυρας που δέχθηκε τα συγχαρητήρια της εισαγγελέως Έδρας, της προέδρου και της Πολιτικής Αγωγής για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση θα συνεχίσει την κατάθεση του στις 28 Ιανουαρίου.

Η μάνα της Ελένης Τοπαλούδη «κατέρρευσε» στην αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα! (photos)

Η μάνα της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, με το που είδε τη Μάγδα Φύσσα να την πλησιάζει, κατέρρευσε στην αγκαλιά της με το συγκλονιστικό ντοκουμέντο να αποτυπώνεται στον φωτογραφικό φακό. Νωρίτερα ξέσπασε η χαροκαμένη μάνα κατά των κατηγορουμένων για τη δολοφονία και τον βιασμό του παιδιού της!

Η δίκη της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας άρχισε σήμερα και οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι, ο 21χρονος Ροδίτης κι ο συνομήλικός του Αλβανός, κάθονται στο εδώλιο.

Η δίκη έχει αριθμό 1 στο πινάκιο και έχουν κληθεί να καταθέσουν περίπου δέκα μάρτυρες. Εκτιμάται πως θα απαιτηθεί άλλη μία ή και περισσότερες δικάσιμοι, πριν το δικαστήριο να εκδώσει την απόφαση του. Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα εντός και εκτός της αίθουσας για τον φόβο επεισοδίων.

Οργή και πόνος του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Μας έχουν καταδικάσει σε ισόβιο ψυχικό θάνατο»! (Video)

Ξεκίνησε η δίκη για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο, με τον πατέρας της με οργή και πόνο να συγκλονίζει λέγοντας ότι «Μας έχουν καταδικάσει σε ισόβιο ψυχικό θάνατο»! Νωρίτερα ξέσπασε και η χαροκαμένη μάνα κατά των κατηγορουμένων για τη δολοφονία και τον βιασμό του παιδιού της!

Είναι, μάλιστα, η πρώτη φορά που η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους φερόμενους ως δράστες της δολοφονίας του παιδιού της.

«Σήμερα θα αντικρίσουμε κατάματα για πρώτη φορά τους βιαστές και δολοφόνους της κόρης μας» είπε ο πατέρας του θύματος, Γιάννης Τοπαλούδης, στον ΑΝΤ1. Συμπλήρωσε, επίσης, ότι: «Είναι ανώφελο που θα συναντήσουμε τους δολοφόνους της κόρης μας, γιατί τους δίνουμε αξία».

«Το μόνο βλέμμα που αξίζουν είναι να τα κοιτάξουμε ως παράδειγμα προς αποφυγήν», τόνισε και ζήτησε εκ νέου την καταδίκη τους, σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα αυστηροποίησής του για τέτοιου είδους εγκλήματα: «Πρέπει να γίνει πιο αυστηρός ο ποινικός κώδικας για τους βιαστές. Μας έχουν καταδικάσει σε ισόβιο ψυχικό θάνατο».

Ο δικηγόρος της οικογένειας και θείος του θύματος σημείωσε ότι «έφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης» συμπληρώνοντας πως «οι γονείς της έχουν καταστραφεί, τους ρήμαξαν τη ζωή αυτά τα δύο υποκείμενα».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share