Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η μάνα της Ελένης Τοπαλούδη «κατέρρευσε» στην αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα! (photos)

Εικόνες που συγκλονίζουν!

13 Ιανουαρίου 2020 12:07
Η μάνα της Ελένης Τοπαλούδη «κατέρρευσε» στην αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα! (photos)

Η μάνα της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, με το που είδε τη Μάγδα Φύσσα να την πλησιάζει, κατέρρευσε στην αγκαλιά της με το συγκλονιστικό ντοκουμέντο να αποτυπώνεται στον φωτογραφικό φακό. Νωρίτερα ξέσπασε η χαροκαμένη μάνα κατά των κατηγορουμένων για τη δολοφονία και τον βιασμό του παιδιού της!

Η δίκη της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας άρχισε σήμερα και οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι, ο 21χρονος Ροδίτης κι ο συνομήλικός του Αλβανός, κάθονται στο εδώλιο.

Η δίκη έχει αριθμό 1 στο πινάκιο και έχουν κληθεί να καταθέσουν περίπου δέκα μάρτυρες. Εκτιμάται πως θα απαιτηθεί άλλη μία ή και περισσότερες δικάσιμοι, πριν το δικαστήριο να εκδώσει την απόφαση του. Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα εντός και εκτός της αίθουσας για τον φόβο επεισοδίων.

Οργή και πόνος του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Μας έχουν καταδικάσει σε ισόβιο ψυχικό θάνατο»! (Video)

Ξεκίνησε η δίκη για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο, με τον πατέρας της με οργή και πόνο να συγκλονίζει λέγοντας ότι «Μας έχουν καταδικάσει σε ισόβιο ψυχικό θάνατο»! Νωρίτερα ξέσπασε και η χαροκαμένη μάνα κατά των κατηγορουμένων για τη δολοφονία και τον βιασμό του παιδιού της!

Είναι, μάλιστα, η πρώτη φορά που η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους φερόμενους ως δράστες της δολοφονίας του παιδιού της.

«Σήμερα θα αντικρίσουμε κατάματα για πρώτη φορά τους βιαστές και δολοφόνους της κόρης μας» είπε ο πατέρας του θύματος, Γιάννης Τοπαλούδης, στον ΑΝΤ1. Συμπλήρωσε, επίσης, ότι: «Είναι ανώφελο που θα συναντήσουμε τους δολοφόνους της κόρης μας, γιατί τους δίνουμε αξία».

«Το μόνο βλέμμα που αξίζουν είναι να τα κοιτάξουμε ως παράδειγμα προς αποφυγήν», τόνισε και ζήτησε εκ νέου την καταδίκη τους, σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα αυστηροποίησής του για τέτοιου είδους εγκλήματα: «Πρέπει να γίνει πιο αυστηρός ο ποινικός κώδικας για τους βιαστές. Μας έχουν καταδικάσει σε ισόβιο ψυχικό θάνατο».

Ο δικηγόρος της οικογένειας και θείος του θύματος σημείωσε ότι «έφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης» συμπληρώνοντας πως «οι γονείς της έχουν καταστραφεί, τους ρήμαξαν τη ζωή αυτά τα δύο υποκείμενα».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share