Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τοπαλούδη: Αντιμέτωποι για πρώτη φορά με τους δολοφόνους της κόρης τους οι γονείς της Ελένης!

Η πιο δύσκολη ώρα έφτασε!

13 Ιανουαρίου 2020 09:12
Τοπαλούδη: Αντιμέτωποι για πρώτη φορά με τους δολοφόνους της κόρης τους οι γονείς της Ελένης!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο τον Νοέμβριο του 2018! Συγκεκριμένα ξεκινά η δίκη για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Οι νεαροί προφυλακισθέντες της νεαρής, θα βρεθούν ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.
Η δίκη διεξάγεται στην Αθήνα κατόπιν αιτήματος του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου ο οποίος ζήτησε την μεταφορά της υπόθεσης επικαλούμενος λόγους ασφαλείας και διασάλευσης της δημόσιας τάξης αν η δίκη διεξαγόταν στην Ρόδο.

Πρώτο τετ α τετ της οικογένειας Τοπαλούδη με τους δολοφόνους

Σήμερα θα είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους δράστες της δολοφονίας του παιδιού της.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και δήλωσε ότι είναι δύσκολο για κάποιον να αντιληφθεί πώς αισθάνεται ένας γονιός που έχει χάσει το παιδί του με τέτοιον βίαιο τρόπο.

Ερωτηθείς για την πρώτη συνάντησή του με τους δράστες της δολοφονίας του παιδιού του ο Γιάννης Τοπαλούδης τόνισε ότι είναι «ανώφελο που θα συναντήσουμε τους δολοφόνους της κόρης μας, γιατί τους δίνουμε αξία».

Ισόβια ζήτησε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

«Το μόνο βλέμμα που αξίζουν είναι να τα κοιτάξουμε ως παράδειγμα προς αποφυγήν», τόνισε και ζήτησε εκ νέου την καταδίκη τους, «σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα», υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα αυστηροποίησής του για τέτοιου είδους εγκλήματα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας και θείος του θύματος, κ. Γκιούγκης, σημείωσε ότι «έφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης, οι γονείς της Ελένης έχουν καταστραφεί, τους ρήμαξαν τη ζωή αυτά τα δύο υποκείμενα».

Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Συγχώρεση μπορούν να ζητήσουν μόνο από τον Θεό»! (Video)

Αρχίζει τη Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η δίκη για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, με τον πατέρα της να ξεσπά λέγοντας ότι συγχώρεση μπορούν να ζητήσουν μόνο από τον Θεό! Με τους δύο κατηγορούμενους να έχουν επικαλεστεί ψυχολογικά!

Η δίκη θα ξεκινήσει με τις καταθέσεις των γονιών της φοιτήτριας. Αν και στην ανάκριση που κράτησε 9 μήνες κατέθεσαν δεκάδες άτομα, στη δίκη τελικά θα καταθέσουν μόνο 11 μάρτυρες, οι πιο σημαντικοί. Λιμενικοί, οι κάτοικοι που την εντόπισαν, μια φίλη της Ελένης και οι συγγενείς των κατηγορούμενων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

Μιλώντας στον ALPHA ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης, ξέσπασε εναντίον των δολοφόνων της κόρης του.

«Δεν έχω να τους πω τίποτα απολύτως. Αν δεν ήταν η Ελένη θα ήταν κάποιο άλλο κοριτσάκι. Δυστυχώς έτυχε να είναι η κόρη μας. Ήταν γνωστή η συμπεριφορά τους. Συγχώρεση μπορούν να ζητήσουν μόνο από τον Θεό. Μόνο εκείνος μπορεί να συγχωρέσει τέτοιο έγκλημα».

Στη συνέχεια, ο πατέρας της Ελένης τόνισε πως περιμένει από την ελληνική Δικαιοσύνη να πράξει τα αυτονόητα: «Περιμένω να πράξει τα αυτονόητα. Είναι τέτοια η αγριότητα και η φύση του εγκλήματος που δεν γίνονται και πολλά πολλά. Όταν λέμε ισόβια, για κάποιους τέτοιους δολοφόνους και βιαστές να είναι ισόβια. Ισόβια, γιατί σε ισόβια καταδίκασαν και εμάς σε θάνατο ψυχικό μέχρι να πεθάνουμε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share