Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγρια δολοφονία: Μητέρα μαχαίρωσε 19 φορές το 7 μηνών μωρό της και πέταξε από το παράθυρο το 2χρονο παιδί της! (photos)

Φρίκη!

6 Ιανουαρίου 2020 17:34
Άγρια δολοφονία: Μητέρα μαχαίρωσε 19 φορές το 7 μηνών μωρό της και πέταξε από το παράθυρο το 2χρονο παιδί της! (photos)

Μια άγρια δολοφονία έγινε στο Σικάγο με μία 20χρονη μητέρα να μαχαιρώνει 19 φορές το 7 μηνών μωρό της και να πετά από το παράθυρο το 2χρονο παιδί της! Ακόμη ένα άγριο έγκλημα μετά την μητέρα που σκότωσε τα 3 παιδιά της!

H Aleah Newell δυο μέρες πριν την ασύλληπτη τραγωδία ζήτησε την βοήθεια της Πρόνοιας καθώς δεν μπορούσε να μεγαλώσει τα δυο παιδιά της, τον 7 μηνών Ameer και τον 2 ετών Johntavis. Η Πρόνοια όμως δεν πρόλαβε να δράσει και το φρικιαστικό έγκλημα συνέβη.

Η Aleah πρώτα οδήγησε τον Ameer στην μπανιέρα όπου τον μαχαίρωσε συνολικά 19 φορές, πριν τον κάψει με καυτό νερό. Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, η Aleah στράφηκε στον Johntavis. Ο παππούς της, στο διαμέρισμα του οποίου έγινε η τραγωδία, προσπάθησε να σώσει το παιδί, ωστόσο δέχτηκε και εκείνος επίθεση με μαχαίρι, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί ελαφριά.

Η Aleah στη συνέχεια πέταξε τον Johntavis από το παράθυρο του διαμερίσματος, το οποίο βρισκόταν στον 11ο όροφο. Η Aleah λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, βούτηξε και εκείνη από το παράθυρο, ωστόσο η τέντα σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου «έκοψε» την φόρα, με αποτέλεσμα να σωθεί. Η 20χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας της πασίγνωστη ηθοποιός!

Σάλο έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ, η σύλληψη της ηθοποιού Μόλι Φιτζέραλντ για τη δολοφονία της μητέρας της. Ακόμη ένα σοκ στον κινηματογραφικό κόσμο μετά την είδηση ότι εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο ηθοποιός με θανατηφόρα ασθένεια!

Η ηθοποιός Μόλι Φιτζέραλντ, η οποία συμμετείχε στην ταινία «Captain America: The First Avenger», συνελήφθη την Τρίτη, έντεκα μέρες μετά τη δολοφονία της μητέρας της, σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Κάνσας, στις 20 Δεκεμβρίου, δέχτηκε κλήση για ένοπλη ληστεία στο σπίτι της 68χρονης μητέρας της ηθοποιού, Πατρίτσια. Όταν έφτασαν εκεί τη βρήκαν νεκρή, καθώς είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι.

«Μια 38χρονη λευκή γυναίκα, γνωστή στο θύμα, ήταν παρούσα στο συμβάν και μεταφέρθηκε με μικροτραυματισμούς σε κοντινό νοσοκομείο» ανέφερε η αρχική δήλωση της αστυνομίας.

Αργότερα έγινε γνωστό ότι συνελήφθη η 38χρονη Μόλι Φιτζέραλαντ κατηγορούμενη για τη δολοφονία της μητέρας της, ενώ η εγγύηση ορίστηκε στα 500 χιλιάδες δολάρια.

Σοκ στον κινηματογραφικό κόσμο: Αυτοκτόνησαν δίδυμοι διάσημοι ηθοποιοί! (photo)

Σοκ στον κόσμο του κινηματογράφου καθώς δίδυμα αδέρφια ηθοποιοί αυτοκτόνησαν! Ακόμη τραγική είδηση μετά τον θάνατο πασίγνωστης ηθοποιού!

Τα πτώματα των δυο 32χρονων βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο του ενός, σε επαρχιακό δρόμο. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστη η αιτία που οδήγησε τους δυο νεαρούς άνδρες στην αυτοκτονία.

Ο Billy και ο Joe Smith αποφάσισαν να βάλουν τέλος στις ζωές τους. Τα δυο αδέρφια συμμετείχαν στην ταινία My Big Fat Gypsy Wedding.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share