Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Κρήτη: Τα τελευταία λόγια της γυναίκας πριν ο σύζυγός της τη σκοτώσει! (Video)

Τι του είπε και τον θόλωσαν το μυαλό;

31 Δεκεμβρίου 2019 09:53
Έγκλημα στην Κρήτη: Τα τελευταία λόγια της γυναίκας πριν ο σύζυγός της τη σκοτώσει! (Video)

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για το έγκλημα στην Κρήτη, όπου ο σύζυγος σκότωσε την γυναίκα του λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Star, ο συζυγοκτόνος ισχυρίζεται ότι τα τελευταία λόγια της άτυχης Αδαμαντίας ήταν αυτά που θόλωσαν το μυαλό του και τον έκαναν… δολοφόνο!

Ο 54χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του που κράτησε μόνο μισή ώρα ότι εκείνο το βράδυ είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Λίγο πριν βγούνε για φαγητό είχε ακούσει μια συνομιλία της συζύγου του με άλλον άνδρα από το σύστημα καταγραφής που είχε τοποθετήσει μέσα στο αυτοκίνητο.

Επιστρέφοντας από τη διασκέδασή του της είπε για την κασέτα κι έτσι ξεκίνησε ο έντονος καυγάς τους.

Τότε εκείνη, όπως ισχυρίζεται, τον απαξίωσε και του είπε: «Θέλω να φύγεις από το σπίτι. Τελειώσαμε, να βρεις γκαρσονιέρα και να μείνεις εκεί».

Ο 54χρονος θόλωσε, άρπαξε την καραμπίνα και τη σκότωσε τρεις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Τώρα μέσα από τη φυλακή ζητά να τιμωρηθεί, δηλώνει μετανιωμένος και το μόνο μέλημά του, όπως λέει, είναι η προστασία του παιδιού του.

Έγκλημα στα Πετράλωνα: Βίντεο - ντοκουμέντο με τον 21χρονο να πετάει τον νονό του στα σκουπίδια!

Στο βίντεο - ντοκουμέντο της ΕΡΤ φαίνεται η φιγούρα του 21χρονου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του, να πετάει σακούλες στον κάδο απορριμάτων.

Στην κατάθεση του ο 21χρονος, υποστήριξε ότι ο νονός του κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του, την ξυλοκοπούσε και πως το είχε αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, περίμενε την «κατάλληλη στιγμή» και πως το αποφάσισε όταν τον είδε να κοιμάται. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, πήρε ένα μαχαίρι και άρχισε να του καταφέρει απανωτές μαχαιριές.

Αμέσως μετά, τον τεμάχισε και τον πέταξε σε κάδους απορριμμάτων. Όπως δήλωσε ο 21χρονος στους αστυνομικούς, δεν θα βρουν ούτε το μαχαίρι της δολοφονίας καθώς φρόντισε να το εξαφανίσει και αυτό, ενώ επανέλαβε πολλές φορές πως έφτασε στο έγκλημα επειδή το θύμα μεταχειριζόταν βάναυσα τη μητέρα του.

Στο βίντεο είναι εμφανής η φιγούρα του νεαρού να πετάει σακούλες στον κάδο απορριμάτων.

Πετράλωνα: Τραγικές εξελίξεις στην υπόθεση του 21χρονου που ισχυρίζεται πως δολοφόνησε και τεμάχισε το νονό του!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του 21χρονου στα Πετράλωνα που ισχυρίζεται πως σκότωσε, τεμάχισε το νονό του και τον πέταξε στα σκουπίδια.

Ο 21χρονος, ο οποίος εξετάζεται και από ψυχολόγους μετά τη σύλληψή του, υπέδειξε στους αστυνομικούς δύο κάδους στα Κάτω Πετράλωνα με πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει κάμερα ασφαλείας που τον έχει καταγράψει τα ξημερώματα της Παρασκευής να πετάει σκουπίδια στους κάδους που ο ίδιος υπέδειξε.

Την κατάσταση περιπλέκει η πληροφορία από τον δήμο Αθηναίων ότι οι επίμαχοι κάδοι έχουν αδειάσει τουλάχιστον δύο φορές από την Παρασκευή.

Ο 52χρονος διέμενε το τελευταίο διάστημα με τον 21χρονο βαφτισιμιό του με τις πληροφορίες να λένε ότι σε τρία υπνοδωμάτια του διαμερίσματος, σε κουβέρτες αλλά και στα χέρια του καθ' ομολογίαν δράστη βρέθηκαν κιλήδες αίματος. Αυτό που δεν έχει εντοπιστεί ακόμα - εκτός από την σορό του 52χρονου - είναι και το μαχαίρι με το οποίο φέρεται να τον τεμάχισε ο 21χρονος.

Στο παζλ που προσπαθούν να συνθέσουν οι αστυνομικοί προστίθεται και η μαρτυρία της μητέρας του 21χρονου, η οποία έχει επίσης προσαχθεί, όταν ρωτήθηκε - σύμφωνα με ιδιοκτήτη καφενείου της περιοχής - για το πού βρίσκεται ο 52χρονος με την ίδια να απαντά ότι θα τον έχει σκοτώσει ο γιος της!

«Η μητέρα του 21χρονου είπε ότι ο γιος της σκότωσε τον 52χρονο»

Τα τελευταία χρόνια ο 52χρονος φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα των Πετραλώνων όπου διέμενε ο δραστης με τη μητέρα του.

Γείτονες αναρωτηθηκαν, τις τελευταίες ημέρες, πού βρίσκεται ο 52χρονος.

Συγκεκριμένα, θαμώνες καφενείου στο οποίο σύχναζε τηλεφώνησαν στην αστυνομία και ανέφεραν πως δεν τον έχουν δει τις τελευταίες ημέρες.

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου ανέφερε για το θύμα: «έλειπε δυο ημέρες, δεν τον είδα χθες πρωί στο μαγαζί, ανησύχησα πήγα και χτύπησα το κουδούνι. Ρώτησα τον 21χρονο τι συνέβη και μου απάντησε: ''αυτός θα κάνει τη ζωή του και εμείς τη δίκη μας''. Ρώτησα τη γυναίκα τι συνέβη και μου είπε: ''ξέρω γω μάλλον θα τον σκότωσε''».

Κάτοικος της περιοχής: Ο 21χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά

Κάτοικος της περιοχής μιλά για έναν ατημέλητο άνδρα, αναφερόμενη στον δράστη, ενώ θεωρεί πιθανό το σενάριο να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ο 21χρονος.

Αναφερόμενη στο θύμα, τονίζει ότι συχνά έφευγε μεθυσμένος από το καφενείο όπου σύχναζε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share