Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: Έκοψαν το λαρύγγι κοπέλας, της άνοιξαν το στήθος, ξερίζωσαν την καρδιά και την έφαγαν! (photos)

Θηριωδία!

30 Δεκεμβρίου 2019 22:15
Φρικιαστικό έγκλημα: Έκοψαν το λαρύγγι κοπέλας, της άνοιξαν το στήθος, ξερίζωσαν την καρδιά και την έφαγαν! (photos)

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στη Νιγηρία καθώς έκοψαν το λαρύγγι κοπέλας, της άνοιξαν το στήθος, ξερίζωσαν την καρδιά και την έφαγαν! Ακόμη ένα άγριο έγκλημα μετά την έγκυο γυναίκα που σκότωσε ο ίδιος της ο άνδρας!

Ο Owolabi Adeeko είναι ο δράστης του εγκλήματος που δεν συναντάει κανείς ούτε στον κινηματογράφο.

Ο 23χρονος άνδρας χτύπησε την σύντροφό του, Favour Daley - Oladele, με μια πέτρα στο κεφάλι και την άφησε αναίσθητη. Στην συνέχεια την μετέφερε στον χώρο μιας θρησκευτικής αίρεσης, της οποία ηγείται ο πάστορας Segun Philip.

Ο 42χρονος πάστορας έκοψε το λαρύγγι της κοπέλας και στην συνέχεια της άνοιξε το στήθος, ξεριζώνοντας την καρδιά, ετοιμάζοντας παράλληλα μαζί με βότανα ένα ποτό ώστε να το πιει ο Owolabi μαζί με την μητέρα του για να γίνουν... πλούσιοι!

Σύμφωνα με την τελετή, μητέρα και γιος έπρεπε να φάνε την καρδιά του θύματος και στη συνέχεια να πουν συγκεκριμένα λόγια ώστε να πλουτίσουν.

Η αστυνομία του Λάγκος συνέλαβε και τους 3, με την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας να έχει αναφερθεί από τις αρχές του Δεκεμβρίου.

Η άτυχη κοπέλα ήταν φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο του Λάγκος στο τμήμα κοινωνιολογίας.

Φονική εκδίκηση 22χρονης: Πάτησε με το αυτοκίνητο και σκότωσε άνδρα επειδή...! (Video)

Φονική εκδίκηση πήρε μια 22χρονη! Η νεαρή γυναίκα κατηγορείται για δολοφονία διότι πάτησε με το αυτοκίνητο και σκότωσε έναν άντρα που πυροβόλησε τον συγγενή της το πρωί των Χριστουγέννων, σύμφωνα με την αστυνομία. Ακόμη ένα άγριο έγκλημα μετά την οικογενειακή τραγωδία, με πατέρα να σκοτώνει τα παιδιά και τη γυναίκα του!

Η Σαμπρίνα Μαρί Γκουτιέρεζ από την Καλιφόρνια κατηγορείται ότι κυνήγησε το θύμα με το αυτοκίνητό της και τον έριξε στο πεζοδρόμιο στο Σαν Χοσέ, όπου τον πάτησε.

Το θύμα φέρεται να είχε πυροβολήσει έναν άντρα που είναι συγγενής της Γκουτιέρεζ στη διάρκεια ενός καβγά, εγκαταλείποντάς τον τραυματισμένο, ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο της δολοφονίας, βρήκε το θύμα αναίσθητο στο πεζοδρόμιο με ένα όπλο δίπλα του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Γκουτιέρεζ εγκατέλειψε το σημείο τους εγκλήματος, αλλά συνελήφθη αργότερα.

Σοκ στις ΗΠΑ: Γυναίκα σκότωσε τα παιδιά της και αυτοκτόνησε!

undefined

Σοκ επικρατεί στις ΗΠΑ με μία γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Σάφολκ Ρέιτσελ, σκότωσε τα παιδιά της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε! Ακόμη ένα άγριο έγκλημα, μετά τον 52χρονο που σκότωσε την σύντροφό του και την άφησε να σαπίσει στην μπανιέρα!

«Τα στοιχεία καταδεικνύουν» ότι η μητέρα, Έριν Πασκάλ, πήδηξε στο κενό αφού έριξε και σκότωσε την 4χρονη κόρη της και τον 16 μηνών γιο της, είπε η εισαγγελέας κάνοντας λόγο για πιθανή δολοφονία των δύο παιδιών της.

«Σήμερα είναι μια πάρα πολύ θλιβερή ημέρα, καθώς ξεκινάμε να ενώνουμε τα κομμάτια του παζλ μιας τραγωδίας που εκτυλίχθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων» είπε η Ρόλινς, σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη Βοστόνη. Οι θάνατοι, όπως σημείωσε, «αποκαλύπτουν την αόρατη μάχη» με την κατάθλιψη και άλλες ψυχικές παθήσεις από τις οποίες πολλοί άνθρωποι υποφέρουν.

undefined

«Το πιο σημαντικό, θέλω να δώσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου σε αυτήν την οικογένεια» συνέχισε. Σύμφωνα με την ίδια, τα δύο παιδιά έπεσαν πρώτα, ενώ ακολούθησε η Πασκάλ, με την έρευνα να συνεχίζεται. Προς το παρόν δεν έχουν βρεθεί σημειώματα αυτοκτονίας και δεν είχαν γίνει καταγγελίες στις αρχές για τη μητέρα. Η εισαγγελία περιέγραψε τη σκηνή ως «φρικτή» και ιδιαιτέρως σπαρακτική, καθώς συνέβη τα Χριστούγεννα. «Υπήρχαν παιδικά παπούτσια και ένα παπούτσι ενήλικα. Προσωπικά αντικείμενα των παιδιών και της μητέρας διασκορπισμένα στον δρόμο» ανέφερε η Ρόλινς.

Άγριο έγκλημα: Άνδρας σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια 25χρονη! (photos)

undefined

Ένα άγριο έγκλημα συγκλονίζει την παγκόσμια κοινότητα, με έναν 37χρονο άνδρα να σκοτώνει μια 25χρονη, να τεμαχίζει τη σορό και να την πετάει σε κάδους απορριμμάτων. Άλλο ένα φρικτό έγκλημα μετά την στυγνή δολοφονία μιας πασίγνωστης χορεύτριας από μανιακό δολοφόνο.

Τα ίχνη της 25χρονης χάθηκαν στις 7 Νοεμβρίου έπειτα από το ραντεβού που είχε κλείσει μέσω site γνωριμιών με τον 37χρονο σε σπίτι που ο ίδιος είχε νοικιάσει στη Βαλένθια.

undefined

Oι Αρχές διεξάγουν έρευνες για να εντοπίσουν τα κομμάτια της σορού της άτυχης Μάρτα Κάλβο Μπουρόν.

Η ισπανική Αστυνομία αρχικά θεωρούσε ότι ο 37χρονος είχε διαφύγει στην Ιταλία, ωστόσο όταν παραδόθηκε αποκάλυψε ότι όλο αυτό το διάστημα κρυβόταν και πως ποτέ δεν είχε φύγει από τη χώρα.

undefined

Ο 37χρονος που είχε συλληφθεί στην Ιταλία το 2008 για διακίνηση ναρκωτικών, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι παραδόθηκε έπειτα από πίεση που δεχόταν από μέλη της οικογένειάς του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share