Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γκύζη: Δολοφονία από ληστές εκτιμάται από την ΕΛ.ΑΣ!

Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο!

29 Δεκεμβρίου 2019 14:15
Γκύζη: Δολοφονία από ληστές εκτιμάται από την ΕΛ.ΑΣ!

Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο η είδηση πως ένας άντρας βρέθηκε νεκρός στην είσοδο πολυκατοικίας και μάλιστα δεμένος χειροπόδαρα.

Το τι ακριβώς συνέβη και ο άντρας κατέληξε να χάσει τη ζωή του μέχρι τώρα είναι άγνωστο, ωστόσο η ΕΛ. ΑΣ εξετάζει το σενάριο για απόπειρα ληστείας και έπειτα δολοφονίας όπου είναι και το πιο πιθανό σενάριο. Οι έρευνες λοιπόν κάνουν λόγο για μια ομάδα ληστών που είχαν βάλει στο στόχαστρο τον άτυχο 66χρονο που ήταν ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Κατά την ίδια εκτίμηση των αστυνομικών πρόκειται για σπείρα αλλοδαπών που «διαλέγει« θύματα για τα οποία έχει πληροφόρηση ότι έχουν χρήματα.

Η εκτίμηση των αστυνομικών που εξέτασαν τον χώρο στον οποίο βρέθηκε η σορός του 66χρονου είναι ότι οι ληστές ακολούθησαν τον άνδρα, τον χτύπησαν, του πήραν τα κλειδιά του σπιτιού και στη συνέχεια το έψαξαν αναζητώντας χρήματα και πολυτιμα αντικείμενα.

Σε αυτή την εκδοχή συνηγορεί το γεγονός ότι η πόρτα του διαμερίσματος στο οποίο ζούσε μόνος του ο 66χρονος δεν ήταν παραβιασμένη.

Τον 66χρονο αρχικά αναζήτησε ο φίλος του με τον οποίο είχαν μαζί το βενζινάδικο ενώ τη σορό εντόπισαν κάτοικοι της πολυκατοικίας με πληροφορίες να λένε ότι έφερε τραύματα στο κεφάλι.

Μιλώντας κάτοικος της περιοχής έκανε λόγο για έναν μοναχικό άντρα φιλήσυχο που δεν είχε δώσει δικαιώματα στη γειτονιά.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στους Αγίους Θεόδωρους! (Video)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στους Αγίους Θεόδωρους, έρχονται στο φως μέσα από την απολογία των δύο δραστών.

Επίσης, ο γιος της άτυχης γυναίκας μίλησε στον ΑΝΤ1 για την απώλεια της μητέρας του.

«Ήταν τόσο ηλίθιοι που την σκότωσαν εν ψυχρώ για να της πάρουν μία αλυσίδα. Εμείς για μία αλυσίδα έχουμε πένθος στο σπίτι μας, λείπει η μάνα μας που την είχαμε στήριγμα και κολώνα όλοι μαζί. Ο πατέρας μου πόσο θα ζήσει ακόμα, που εξαρτιόταν από αυτή τη γυναίκα».

Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: "Την χτύπησαν και πέρασαν όλες οι ρόδες από πάνω..." Σοκάρει ο σύζυγος της 73χρονης!

Ο σύζυγος της 73χρονης, με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε τη δολοφονία της γυναίκας του. Μεταξύ άλλων τόνισε: "Την χτύπησαν και πέρασαν όλες οι ρόδες από πάνω...".

Το πρωί της Τρίτης (17/12) οι δύο δράστες, οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Κορίνθου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ωστόσο οι συγγενείς της 73χρονης προσπάθησαν να τους λιντσάρουν. Οι δύο Ρομά, κρίθηκαν προφυλακιστέοι, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, βρισκόταν έξω από τα δικαστήρια, και με δάκρυα στα μάτια, περιέγραψε το άγριο σκηνικό δολοφονίας:

"Την παρακολουθούσαν τη γυναίκα μου γιατί εμένα με είδαν μετά. Την παρέσυραν τόσο πολύ, την πέταξαν μπροστά από το αυτοκίνητο, την χτύπησαν με το αυτοκίνητο και πέρασαν όλες οι ρόδες από πάνω. Εγώ ήθελα να τον έπιανα εγώ. Δεν ήθελα να τον πιάσει η αστυνομία. Εάν δείτε μία γυναίκα που έφυγε, δεν θα σας πω τίποτα άλλο" ανέφερε.

Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Σοκάρουν οι δηλώσεις των δραστών μέσα από τη φυλακή!

Σοκάρουν τα όσα δήλωσαν μέσα από τη φυλακή, οι δύο δράστες που κατηγορούνται για το έγκλημα της 73χρονης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους.

Οι κατηγορούμενοι περιέγραψαν στο δελτίο ειδήσεων του STAR τον τρόπο με τον οποίο αποπειράθηκαν να τη ληστέψουν αλλά και πως την πάτησαν με το αυτοκίνητο.

«Ζητάμε ένα συγγνώμη από την οικογένεια τους, πρώτα ζητάμε συγγνώμη από τον ίδιο από τον άνθρωπο και μετά από τον γιο του και όλη την οικογένειά του. Ζητάμε συγγνώμη, δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε αυτό το πράγμα. Είχαμε σκοπό μόνο την αλυσίδα να πάρουμε» είπε ο ένας από τους δυο Ρομά.

«Εκεί που κατέβηκα κάτω να πάω να πάρω την αλυσίδα, φωνάζω "καλέ κυρία". Η κυρία βγήκε έξω κοντά στο αυτοκίνητο και μετά εκεί που πήγα να πάρω την αλυσίδα, έκανα τρία βήματα πίσω. Με έχει ζορίσει, πήγε να με πιάσει από την μπλούζα και έκανα τρία βήματα πίσω. Μετά ακούσαμε φωνές», πρόσθεσε.

Μάλιστα, ισχυρίστηκαν ότι δεν κατάλαβαν ότι πέρασαν με το αυτοκίνητο τους πάνω από την 73χρονη γυναίκα, σκοτώνοντας την αλλά ότι το έμαθαν από τις... ειδήσεις.

«Δεν την είδα κάτω την κυρία. Ήταν κάτω. Και έβαλα πρώτη, έβαλα ταχύτητα και έφυγα. Και μετά είδαμε στην τηλεόραση ότι έγινε αυτό το συμβάν».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share