Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Κρήτη: Το 4χρονο παιδί ζητά να δει τους γονείς του!

«Έχουν ένα παιδί ανάπηρο γιατί την χτύπησε ενώ ήταν έγκυος»!

25 Δεκεμβρίου 2019 18:00
Έγκλημα στην Κρήτη: Το 4χρονο παιδί ζητά να δει τους γονείς του!

Τους γονείς του ζητά ο μικρός Ιωάννης - Δούκας, που είναι μία από τις πιο τραγικές φιγούρες στην υπόθεση δολοφονίας της 33χρονης Αδαμαντίας Αντύπα στη Νέα Αλικαρνασσό, Κρήτης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τετράχρονος Ιωάννης – Δούκας, μένει προσωρινά στο σπίτι της αδελφής του 54χρονου Λ.Κ. που προφυλακίστηκε για το φόνο της συζύγου του.

Το παιδί ζητά να δει τους γονείς του, ωστόσο, μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το τι θα γίνει με την ανατροφή του και ποιος θα την αναλάβει.

Να σημειωθεί ότι παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους και ειδική ομάδα παιδαγωγών.

Συγκλονίζει ο πατέρας της 33χρονης: «Έχουν ένα παιδί ανάπηρο γιατί την χτύπησε ενώ ήταν έγκυος»

Ο αστυνομικός πατέρας της δολοφονημένης 33χρονης μητέρας, Ιωάννης Αντύπας, κατηγόρησε τον 54χρονο υδραυλικό πως κακοποιούσε συνεχώς την Αδαμαντία. «Και τότε που ήταν έγκυος την χτυπούσε. Ακόμη και στην κοιλιά» είπε και αποκάλυψε ότι το παιδί του ζευγαριού γεννήθηκε με προβλήματα εξαιτίας των χτυπημάτων που δεχόταν η μητέρα του.

Τραγική μορφή είναι το αγοράκι του ζευγαριού που έχασε τη μητέρα του εν μία νυκτί, από τα χέρια του πατέρα του, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο 7χρονος διαμένει στο σπίτι της αδελφής του συζυγοκτόνου – πατέρα του.

Έγκλημα στην Κρήτη: "Όταν ήταν τριών μηνών έγκυος η Αδαμαντία, τη χτυπούσε" - Ξεσπά ο πατέρας της 33χρονης!

Δεν άντεξε και ξέσπασε ο πατέρας της 33χρονης Αδαμαντίας, που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του άντρα της στην περιοχή της Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο Κρήτης. Αποκάλυψε πως την χτυπούσε όταν ήταν έγκυος.

Η κόρη του (όπως ο ίδιος λέει), ήταν θύμα χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας και η ζωή της δίπλα στον 54χρονο σύζυγό της, ήταν εφιαλτική. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 33χρονη μητέρα πολλές φορές υπέμεινε μόνη της τα χτυπήματα του συζύγου της, κρύβοντας την αλήθεια από τους γονείς της.

"Η Αδαμαντία μου τον είχε συγχωρέσει αρκετές φορές και δεν τον είχε πάει στην αστυνομία. Αυτός έχει χαρίσει στην κόρη μου ένα παιδί ανάπηρο, γιατί όταν ήταν τριών μηνών έγκυος η Αδαμαντία, τη χτύπησε, κάτι το οποίο δεν ξέραμε και βγάλανε ένα παιδί ΑΜΕΑ" λέει ο πατέρας της άτυχης 33χρονης.

Και συνεχίζει: "Είχαμε την κόρη μου δύο χρόνια εδώ στην Πάτρα και ήρθε αυτός από την Κρήτη μετανιωμένος και πικραμένος για να τα ξαναβρεί μαζί της. Δυστυχώς, πιστέψαμε ότι μας έλεγε και το παιδί μας συνέχιζε να τρώει ξύλο δίχως να μας λέει τίποτα. Δεν είχε κανένα δικαίωμα, να της αφαιρέσει τη ζωή" σημειώνει ο πατέρας της νεαρής μητέρας.

Έγκλημα στην Κρήτη: Θλίψη στην κηδεία της 33χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της!

Μέσα σε μια τεταμένη ατμόσφαιρα βρέθηκαν οι γονείς, οι αδερφές και οι λοιποί συγγενείς της 33χρονης Αδαμαντίας, για το «τελευταίο αντίο» στη νεαρή μητέρα μετά από την δολοφονία της. Η άτυχη γυναίκα έπεσε νεκρή από τα σκάγια καραμπίνας, όταν την πυροβόλησε δύο φορές ο σύζυγός της στο σπίτι, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

H κηδεία γίνεται στον τόπο καταγωγής της, την Πάτρα, και αυτή την ώρα στην εκκλησία της Παναγίας της Αλεξιώτισσας έχει συγκεντρωθεί κόσμος, για να συνοδεύσει στην τελευταία της κατοικία την άτυχη 33χρονη μητέρα.

Η Αδαμαντία Αντύπα ήταν κόρη αστυνομικού και η μητέρα της διατηρούσε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας. Η 33χρονη είχε παντρευτεί και είχε αποκτήσει ένα αγοράκι με τον κατά 21χρόνια μεγαλύτερό της άνδρα, που έμελλε να γίνει και ο δολοφόνος της.

Οι γονείς και οι αδερφές της νεαρής μητέρας δεν μπορούν να πιστέψουν πως η Αδαμαντία τους ήταν θύμα χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας, και κανείς από την αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές δεν έκαναν τίποτα για να την προστατεύσουν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share