Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Κρήτη: Σήμερα η κηδεία της 33χρονης γυναίκας!

Απολογείται ο 54χρονος συζυγοκτόνος!

24 Δεκεμβρίου 2019 08:30
Έγκλημα στην Κρήτη: Σήμερα η κηδεία της 33χρονης γυναίκας!

Σήμερα, συγγενής και φίλοι ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη 33χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε από τα χέρια του άντρας της.

Χθες, ο 54χρονος συζυγοκτόνος βρέθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Η συνήγορος του συζυγοκτόνου δήλωσε ότι ο 54χρονος είναι μετανιωμένος για την πράξη του, τονίζοντας ωστόσο ότι είχε λόγο που "θόλωσε" και τραυμάτισε θανάσιμα με καραμπίνα την 33χρονη σύζυγό του, την οποία όπως είπε ο ίδιος αγαπούσε πολύ.

Θύμα χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στο cretapost η 33χρονη κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου της πολλές φορές είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

"Το ζευγάρι, ειδικά στα πρώτα χρόνια του γάμου του, είχε πολλούς καυγάδες. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 54χρονος είχε δείρει τη γυναίκα του ακόμα και στη μέση του δρόμου με τους γείτονες να τους χωρίζουν", επεσήμανε μία γειτόνισσα.

Αρκετοί κάτοικοι εκφράζουν την αγανάκτηση τους, τόσο για την αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές που δεν έκαναν τίποτε ώστε να προστατεύσουν την 33χρονη όσο και για τον ίδιον τον 54χρονο.

"Σε κάποιες περιπτώσεις είχε κληθεί η αστυνομία καθώς ο 54χρονος έδερνε συστηματικά την γυναίκα του ωστόσο δεν γινόταν ποτέ τίποτε μόνο κάποιες παρατηρήσεις», ανέφερε γείτονας του ζευγαριού ενώ μία άλλη κάτοικος τόνισε πως ο δράστης «από μικρός ζήλευε όποιον είχε περισσότερα από εκείνον. Μάλιστα για την γυναίκα του έλεγε πως δίπλα του έχει ένα μανεκέν και την ζηλεύει πολύ".

Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός ότι ο 54χρονος ήταν μόνος του καθώς δεν είχε καλές σχέσεις με την οικογένειά του και ειδικά με τον πατέρα του.

Είχαν χωρίσει για ένα χρονικό διάστημα

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής η 33χρονη πριν κάποιο καιρό δεν άντεξε τα όσα βίωνε δίπλα στον 54χρονο και αποφάσισε να φύγει.

"Πήρε τα πράγματά της και πήγε στους δικούς της να μείνει. Ο 54χρονος όμως μετά από λίγο καιρό πήγε και την βρήκε πείθοντάς την να επιστρέψει στο σπίτι τους", επεσήμανε σχετικά μία γειτόνισσα τονίζοντας πως από τότε φαίνεται πως τα πράγματα είχαν ηρεμήσει και δεν υπήρχαν με τόση συχνότητα οι έντονοι καυγάδες.

Η κουμπάρα του ζευγαριού περιγράφει τα όσα άκουσε εκείνο το βράδυ

Δύο πυροβολισμούς άκουσε η κουμπάρα του ζευγαριού που έμενε κοντά στο σπίτι όπου έγινε το φονικό.

"Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα υπήρξε τέτοια εξέλιξη στο ζευγάρι αν και είχα ακούσει – ποτέ δεν το είχα δει – πως ο 54χρονος κακομεταχειριζόταν την 33χρονη. Εκείνο το βράδυ, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, άκουσα δύο μπουμ. Δεν ήξερα τι ήταν. Στη συνέχεια άκουσα φασαρία αλλά δεν βγήκα έξω να δω τι συμβαίνει", επεσήμανε η κουμπάρα του ζευγαριού.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share