Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ: Δολοφόνησαν 17χρονη! (photo-video)

Φρικτό έγκλημα!

19 Δεκεμβρίου 2019 15:18
Σοκ: Δολοφόνησαν 17χρονη! (photo-video)

Τραγικό τέλος είχε η 17χρονη Νίκι Κουμχάουζεν την οποία δολοφόνησε ο 25χρονος Ντέιβιντ Μπογκντάνοφ όταν ανακάλυψε ότι ήταν τρανσ3ξουαλ. Καταιγιστικές εξελίξεις στη δολοφονία του Νίκου Μέντζου με μια μαρτυρία «φωτιά» και μια αποκάλυψη του πυροσβέστη για τη χήρα να φέρνει τα πάνω-κάτω!

Ο άνδρας άρχισε να έχει επικοινωνία με την έφηβη μέσω του Snapchat και σύμφωνα με τους ερευνητές της ζήτησε να βρεθούν. Όταν όμως κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού διαπίστωσε ότι ήταν τρανς της ζήτησε να φύγει από το αυτοκίνητό του και από τότε τα ίχνη της 17χρονης χάθηκαν.

«Υποθέτουμε ότι είχαν κάποια επαφή. Όταν κατάλαβε ότι ήταν τρανσ3ξουαλ το θεώρησε προσβλητικό και της ζήτησε να φύγει» είπε ο επικεφαλής της Αστυνομίας στο Βανκούβερ Τομ Ραιαν, όπως μεταδίδει η New York Post.

O Μπογκντάνοφ είπε στους αστυνομικούς ότι η Νίκι έφυγε μετά από έναν καυγά τους. Το πτώμα της βρέθηκε στις 7 Δεκεμβρίου σε μια απομονωμένη περιοχή στο βουνό Larch, στην πολιτεία της Νεβάδας.

LGBTQ advocates said the case highlights the “life-threatening amount of transphobia and homophobia” that still exists.

Posted by New York Post on Wednesday, December 18, 2019

Το κινητό του 25χρονου έδειξε ότι βρισκόταν στην ίδια περιοχή από την οποία χάθηκαν τα ίχνη της ανήλικης στις 6 Ιουνίου.

Ακόμα παραμένουν αδιευκρίνιστα τα ακριβή αίτια θανάτου της 17χρονης αν και οι Αρχές βλέπουν στραγγαλισμό.

Σκότωσε τον 15χρονο συμμαθητή του και πέταξε το πτώμα του σε ένα χωράφι!

Ο 18χρονος γιος ενός αγρότη, στην πόλη Forton, Staffordshire, στην Αγγλία, σκότωσε τον 15χρονο συμμαθητή του και εγκατέλειψε το νεκρό κορμί σε ένα χωράφι. Τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του και σην δολοφονία, παραμένουν ακόμα άγνωστα.

Ένα έγκλημα, από το οποίο έχασε την ζωή του ένα τόσο νέο άτομο, που είχε όνειρα για την ζωή του. Το ίδιο άδικα έχασε και την ζωή τους πατέρας και γιος στην Βοιωτία, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών. Είναι πολύ άδικο να φεύγουν από την ζωή νέα άτομα...

Ο Μάθιου Μάνσον συνελήφθη λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του πτώματος του άτυχου νέου, Άλεξ Ρόντα, την Παρασκευή. Η αστυνομία δεν αποκάλυψε πώε ακριβώς σκοτώθηκε, αν και στην κατοχή του δολοφόνου βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Η μητέρα του άτυχου παιδιού, Λίσα, είπε με δάκρυα στα μάτια: " Ήταν ένα λατρευτό αγόρι, και όλοι τον αγαπούσαν. Απλά ήταν αφελής..εμπιστευόταν άτομα που δεν έπρεπε πολύ εύκολα."

Ο πατέρας του έγραψε στο Facebook: " Θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ και δεν θα σταμτήσεις να μου λείπεις ποτέ γιε μου."

Ο Μάσον, που ζει σε αγρόκτημα κοντά στο Knutsford, ήταν προηγουμένως μαθητής στο Holmes Chapel Comprehensive, αλλά εργαζόταν σε επιχείρηση ενοικίασης μηχανών.

Οι φίλοι του λένε ότι ο Άλεξ και ο Μάσον είχαν συναντηθεί «έξι ή επτά φορές πριν».

Η οικογένεια του Άλεξ, που είναι επίσης από την περιοχή Knutsford, δήλωσε το βράδυ του Σαββάτου: «Ο Άλεξ ήταν ένα πολύ αγαπητό, ευγενικό, καλό, πιστό και, πάνω απ 'όλα, άτομο εμπιστοσύνης."

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share