Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άγιοι Θεόδωροι: Οργή στα δικαστήρια για το έγκλημα της 73χρονης !

Όρμησαν να τους λιντσάρουν!

17 Δεκεμβρίου 2019 16:34
Άγιοι Θεόδωροι: Οργή στα δικαστήρια για το έγκλημα της 73χρονης !

Στον Ανακριτή Κορίνθου οδηγήθηκαν σήμερα 17 Δεκεμβρίου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οι καθ’ ομολογίαν δράστες της δολοφονίας 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους!

Μόλις αντίκρισαν τους δράστες οι συγγενείς της 73χρονης όρμησαν να τους λιντσάρουν. Οι δυο δράστες είχαν παραδοθεί και οι μαρτυρίες τους σοκάρουν!

Οι συγγενείς φώναζαν «αλήτες, δολοφόνοι…» μαζί με πολλές βρισιές ενώ κάποιοι επιχείρησαν να επιτεθούν στους κατηγορούμενους.

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, οι δύο δράστες εντόπισαν την άτυχη γυναίκα ενώ βρίσκονταν στη λαϊκή αγορά. Εκεί παρατήρησαν στο λαιμό της 73χρονης μια χρυσή αλυσίδα. Για το λόγο αυτό, αποφάσισαν να την ακολουθήσουν για να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία να της την αφαιρέσουν.

Έτσι, ακολούθησαν με το αυτοκίνητό τους το ζευγάρι και στάθμευσαν έξω από το σπίτι τους.

Στη συνέχεια, ο 26χρονος συνοδηγός, φώναξε από τον δρόμο την 73χρονη και αυτή βγήκε από το σπίτι, προκειμένου να διαπιστώσει τι συμβαίνει.

Ξαφνικά, το θύμα άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Ακούγοντάς την ο σύζυγος και ο γιος της βγήκαν από το σπίτι και είδαν στο δρόμο σταματημένο ένα αυτοκίνητο, όπου μέσα του βρισκόταν ο οδηγός, ενώ ο δεύτερος άνδρας, βρισκόταν έξω από αυτό και διαπληκτιζόταν με το θύμα.

Στη θέα των συγγενών της 73χρονης, ο 26χρονος που ήταν έξω από το αυτοκίνητο, αφού επιχείρησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει την αλυσίδα με τον σταυρό από το λαιμό του θύματος, μπήκε στο προαναφερόμενο αυτοκίνητο και μαζί με τον οδηγό, πραγματοποίησαν κίνηση προς τα εμπρός.

Τη στιγμή εκείνη, το θύμα βρισκόταν μπροστά από το αυτοκίνητο των δραστών, το οποίο χωρίς να ανακόψει την πορεία του, την παρέσυρε περνώντας πάνω από το σώμα της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Ακολούθως οι δράστες διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα.

Όπως προέκυψε, ο 28χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείες, παράβαση του νόμου «περί όπλων» και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ ο 26χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ληστείες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε πρωινές ώρες της 14-12-2019 στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Σοκάρουν οι δηλώσεις των δραστών μέσα από τη φυλακή! (Video)

Σοκάρουν τα όσα δήλωσαν μέσα από τη φυλακή, οι δύο δράστες που κατηγορούνται για το έγκλημα της 73χρονης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους.

Οι κατηγορούμενοι περιέγραψαν στο δελτίο ειδήσεων του STAR τον τρόπο με τον οποίο αποπειράθηκαν να τη ληστέψουν αλλά και πως την πάτησαν με το αυτοκίνητο.

«Ζητάμε ένα συγγνώμη από την οικογένεια τους, πρώτα ζητάμε συγγνώμη από τον ίδιο από τον άνθρωπο και μετά από τον γιο του και όλη την οικογένειά του. Ζητάμε συγγνώμη, δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε αυτό το πράγμα. Είχαμε σκοπό μόνο την αλυσίδα να πάρουμε» είπε ο ένας από τους δυο Ρομά.

«Εκεί που κατέβηκα κάτω να πάω να πάρω την αλυσίδα, φωνάζω "καλέ κυρία". Η κυρία βγήκε έξω κοντά στο αυτοκίνητο και μετά εκεί που πήγα να πάρω την αλυσίδα, έκανα τρία βήματα πίσω. Με έχει ζορίσει, πήγε να με πιάσει από την μπλούζα και έκανα τρία βήματα πίσω. Μετά ακούσαμε φωνές», πρόσθεσε.

Μάλιστα, ισχυρίστηκαν ότι δεν κατάλαβαν ότι πέρασαν με το αυτοκίνητο τους πάνω από την 73χρονη γυναίκα, σκοτώνοντας την αλλά ότι το έμαθαν από τις... ειδήσεις.

«Δεν την είδα κάτω την κυρία. Ήταν κάτω. Και έβαλα πρώτη, έβαλα ταχύτητα και έφυγα. Και μετά είδαμε στην τηλεόραση ότι έγινε αυτό το συμβάν».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share