Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στις Θεσπίες Βοιωτίας: Σοκάρουν τα νέα ευρήματα!

Συνεχίζονται οι έρευνες!

15 Δεκεμβρίου 2019 17:20
Έγκλημα στις Θεσπίες Βοιωτίας: Σοκάρουν τα νέα ευρήματα!

Σοκάρουν τα νέα ευρήματα μετά από την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι δύο, στην Βοιωτία. Οι έρευνες συνεχίζονται από την αστυνομίγια τη εξιχνίαση του εγκλήματος!

Να υπενθυμίσουμε ότι τα δύο θύματα είναι ιδιοκτήτες εταιρείας σεκιούριτι και η όλη συμπλοκή φέρεται να προήλθε από αντιπαράθεση μεταξύ υπαλλήλων δύο εταιρειών, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο των ερευνών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την υπόθεση ένοπλης συμπλοκής (7) ημεδαπών στις Θεσπιές Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκαν χθες (14-12-2019) το πρωί έρευνες σε οικίες, γραφεία ιδιωτικών επιχειρήσεων, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και αλσύλλιο, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας Βοιωτίας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- κυνηγετικό όπλο με δύο φυσίγγια,
- αυτοσχέδιο λειόκαννο όπλο χειρός με έξι (6) φυσίγγια,
- πιστόλι με δύο (2) γεμιστήρες,
- ξίφος τύπου «ΚΑΤΑΝΑ» συνολικού μήκους (52) εκατοστών,
- μαχαίρι συνολικού μήκους (17) εκατοστών,
- (2) σουγιάδες,
- μία βολίδα,
- θήκη πυροβόλου όπλου,
- ένας ασύρματος,
- σπρέι πιπεριού,
- δύο μάσκες,
- (66) φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και (21) κάλυκες.

Τα ανωτέρω κατασχεθέντα θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Αυτός είναι ο λόγος του διπλού φονικού στη Βοιωτία!

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία των Θεσπιών Βοιωτίας η είδηση πως ένας πατέρας μαζί με το γιο του βρέθηκαν νεκροί ενώ και ο ανιψιός του θύματος τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο τελικός απολογισμός των θυμάτων ήταν δύο νεκροί και δύο τραυματίες. Η συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο άντρες που είναι ανταγωνιστές μιας και είναι και οι δύο ιδιοκτήτες εταιριών παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Ο λόγος λοιπόν του διπλού φονικού ήταν μια διαφημιστική πινακίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των δύο αντρών υπήρχε και συγγένεια.

Οι δύο ανταγωνιστικές εταιρείες σεκιούριτι είχαν αναρτήσει διαφημιστικές πινακίδες σε διαφορετικά σημεία, έξω από ένα σχολικό κτίριο της περιοχής. Το μεσημέρι, ο γιος τού ιδιοκτήτη της μίας από τις εταιρείες προσπάθησε να κατεβάσει την πινακίδα της άλλης εταιρείας, αλλά οι «ανταγωνιστές» τον πήραν είδηση και αμέσως ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων πλευρών.

Όμως, η κατάσταση ξέφυγε, καθώς και οι με και οι δε σήκωσαν όπλα και άρχισαν να αλληλοπυροβολούνται! Από τα πυρά έπεσαν νεκροί ο ιδιοκτήτης της μίας εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και ο γιος του, ενώ ο ανιψιός του τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας. Όμως, η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή και στην συνέχεια διακομίστηκε στην Αθήνα, όπου εισήχθη στο χειρουργείο του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”.

Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, τραυματίστηκε και ο γιος του ιδιοκτήτη της ανταγωνιστικής εταιρείας ο οποίος μεταφέρθηκε από δύο γνωστούς του στην Αθήνα. Οι αστυνομικοί που είχαν ξεκινήσει αναζητήσεις, τον εντόπισαν στο νοσοκομείο και τον συνέλαβαν την στιγμή που οι γιατροί περιποιούνταν το τραύμα του!

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ασφάλεια Θηβών, για να εξακριβωθεί πόσοι και ποιοι συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή από τις δυο πλευρές. Όπως έγινε γνωστό, η διαμάχη ανάμεσα στις δύο οικογένειες που διατηρούν τις δύο εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στις Θεσπιές, κρατάει πολλά χρόνια και είχαν πάντα έντονες αντιπαραθέσεις. Μάλιστα, είχαν ανταλλάξει και στο παρελθόν πυροβολισμούς, χωρίς όμως τότε να υπάρξουν θύματα.

Τραγικό τέλος για τον άνδρα που έπεσε από πολυκατοικία στο Κουκάκι!

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως ένας άνδρας στο Κουκάκι έπεσε στο κενό και αμέσως κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ.

Μέχρι πριν λίγο η κατάσταση της υγείας του ήταν άγνωστη, τελικά ο άνδρας μετά την πτώση βρέθηκε νεκρός.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share