Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μάνη: Ελεύθερος αφέθηκε ο παππούς που κατηγορείται για ασέλγεια της εγγονής του!

Αρνείται τις κατηγορίες!

14 Δεκεμβρίου 2019 14:30
Μάνη: Ελεύθερος αφέθηκε ο παππούς που κατηγορείται για ασέλγεια της εγγονής του!

Σοκάρει η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο παππούς της 12χρονης από τη Μάνη που κατηγορείται για το βιασμό της εγγονής του μαζί με τον ιερέα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 12χρονη στην κατάθεση της είχε αναφέρει ότι "Αυτά που μου έκανε ο ιερέας, μου τα έκανε και ο παππούς!"

Σύμφωνα με το Star, ο παππούς του κοριτσιού αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από την απολογία του στην ανακρίτρια Γυθείου, που διήρκεσε δύο ώρες.

Ο άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες και οι ανακριτικές Αρχές αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο ηλικιωμένος επέστρεψε σπίτι του, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για την ασέλγεια της 12χρονης ζήτησε από την ανακρίτρια να κληθούν ως νέοι μάρτυρες ο γιατρός του κέντρου υγείας Αρεόπολης, ο αδερφός της 12χρονης και να ολοκληρωθεί η ιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Αποκάλυψη "βόμβα" στην υπόθεση του ιερέα από τη Μάνη που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης!

Αποκαλύψεις που σοκάρουν έρχονται στην επιφάνεια μετά την κατάθεση του ιερέα στη Μάνη όπου κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης. Φυσικά, μην ξεχνάμε πως πριν λίγες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας μια είδηση πως ο ιερέας διαγνώστηκε με σοβαρό μεταδιδόμενο νόσημα.

Ο ιερέας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δήλωσε αθώος και έριξε όλες τις κατηγορίες στον παππού της ανήλικης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ιερέας, η γνωριμία με τη μητέρα της 12χρονης έγινε τυχαία σε ένα καφενείο, όπου εκείνη του ζήτησε δουλειά και της πρότεινε να μείνει στο σπίτι του, σε διαφορετικό δωμάτιο. Τρεις ημέρες μετά μετακόμισε στο σπίτι και η κόρη της.

Μάλιστα, αναφέρει ότι πήγε και ψώνισε ρούχα και παπούτσια στο κορίτσι, ενώ παράλληλα της μάθαινε και την αλφαβήτα. Λίγες μέρες αργότερα άρχισαν οι αποκαλύψεις.

«Η μητέρα και ο αδερφός επέμεναν ότι η μικρή έλεγε ψέματα για τον παππού»

Ο ιερέας αποκάλυψε επίσης στις αρχές, ότι μετά τις αποκαλύψεις για τον παππού πρότεινε στη μητέρα και τον αδερφό της να πάνε στην αστυνομία. Η απάντηση και των δυο ήταν ότι η μικρή ψευδόταν.

«Ποτέ δεν έμεινα μόνος μου με την μικρή στο σπίτι. Σε διαφορετικά δωμάτια μέναμε. Το παιδί κάπνιζε. Η μητέρα χτυπούσε το παιδί. Αν έκανε κάποια ζημιά είχε πάντα το χέρι σηκωμένο. Ενδιαφερόμουν για το παιδί. Είχα πει στη μητέρα να το πάω σχολείο, καθαρά για φιλανθρωπία το έκανα και τους φιλοξενούσα. Της παρείχα και τροφή και στέγη και μετά αυτή στράφηκε εναντίον μου και της είπα ο Θεός ας κρίνει εγώ έκανα αυτό που ένιωθα. Ποτέ δεν συνέβη αυτό το περιστατικό που λέει η μικρή».

Ο παππούς της 12χρονης θα οδηγηθεί σήμερα στην ανακρίτρια Γυθείου.

Φρίκη με τον βιασμό της 12χρονης στη Μάνη: Εκτός από τον ιερέα - γκόμενο της μάνας, την βίαζε και ο παππούς της! Η γιαγιά ήξερε τα πάντα

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Μάνης με την υπόθεση βιασμού μιας 12χρονης. Από τη μέρα που δηλώθηκε η αποτρόπαιη πράξη έως και σήμερα τα στοιχεία όλο και αυξάνονται και κάθε νέα τροπή είναι όλο και πιο φρικιαστική.

Αιχμές από την κόρη του ιερέα για τον παππού της 12χρονης στη Μάνη! (Video)

Στην υπόθεση εμπλέκονται ο παππούς της ανήλικης, ο ιερέας ο οποίος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τη μητέρα της και όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με τα τελευταία νέα εμπλεκόμενη φαίνεται να είναι και η γιαγιά της 12χρονης η οποία γνώριζε τα πάντα.

Πρόκειται για μία υπόθεση-φρίκη δίχως τέλος, που ξεπερνά κάθε λογική και νοσηρή φαντασία. Μια υπόθεση που δοκιμάζει τις αντοχές της κοινωνίας μας, καθώς οι πρωταγωνιστές και οι μεταξύ τους σχέσεις, οι συγγένειες και οι ιδιότητες τους, αποτελούν τα εχέγγυα της μέσης ελληνικής οικογένειας.

Η υπόθεση έχει ως εξής:

Ένα κοριτσάκι 12 ετών έπεσε θύμα κατ΄επανάληψη βιασμού. Μετά την αποκάλυψη της ιστορίας, οι αρχές έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί ο ιερέας-σύντροφος της μητέρας της, τον οποίο το παιδί κατονόμασε ως τον βιαστή της. Ωστόσο, κατηγορίες για βιασμό και παιδεραστία βαραίνουν και τον παππού του κοριτσιού.

Ποια είναι τα δεδομένα που έχουμε σε αυτήν τη φρικιαστική υπόθεση;

1)Το παιδί έχει αποδεδειγμένα πέσει θύμα βιασμού και μάλιστα κατ' εξακολούθηση και για πολλά χρόνια.
2)Ο προφυλακισμένος ιερέας, τον οποίο κατονόμασε ως βιαστή η 12χρονη, αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο προκακατασκευασμένες και κατευθυνόμενες μαρτυρίες του κοριτσιού.
3)Μαρτυρίες κατοίκων στρέφουν το κάδρο των κατηγοριών προς τον παππού, εμπλέκοντας και τη γιαγιά, η οποία, με βάση τις ίδιες μαρτυρίες, γνώριζε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, κάτοικος της περιοχής κατέθεσε όσα του είχε πει ο ιερέας στη Μάνη: «Μου είπε κοίτα να δεις που ο παππούς έχει κάνει πράγματα στη μικρή, ότι την έβαζε στα πόδια του, δεν φορούσε ρούχα ούτε ο παππούς ούτε και η μικρή και ότι η γιαγιά του γνώριζε».

Ο δικηγόρος του ιερέα από τη Μάνη, Νίκος Ιωάννου, υποστηρίζει ότι: «θεωρώ πως σιγά σιγά έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την ατράνταχτη αθωότητα του εντολέα».

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η υπόθεση βιασμού αποκαλύφθηκε μετά την παρέμβαση της εκπαιδευτικού που είχε αναλάβει την τάξη της 12χρονης στο σχολείο. Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός ενδιαφέρθηκε, παρενέβη και αποκάλυψε μία τόσο φρικιαστική ιστορία, αποτελεί ένα κομμάτι της ιστορίας που ανοίγει ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ρόλο του δασκάλου. Η συγκεκριμένη δασκάλα έπραξε στο ακέραιο το καθήκον της και ίσως με αυτόν τον τρόπο, να σωθεί το μέλλον ενός παιδιού και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όποιοι και με όποιον τρόπο έχουν εμπλακεί. Η δασκάλα, λοιπόν, διαπίστωσε ότι η 12χρονη παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά στο σχολείο και μέσω της διεύθυνσης του σχολικού συγκροτήματος, ζήτησε τη συνδρομή-επέμβαση του Κέντρουν Υγείας Αερόπολης. Με αυτόν τον τρόπο αποκαλύφθηκε η φρίκη που βίωνε το κοριτσάκι από πολύ μικρή ηλικία.

Το δημόσιο προφίλ του ιερέα

Ο ιερέας επιμένει ότι δεν έχει διαπράξει τις ασχήμιες που του καταλογίζουν και με γνώμονα το κριτήριο της αθωώτητας, αν και προφυλακισμένος, οφείλουμε να δεχθούμε την άποψή του, μέχρι να αποδειχθεί, με στοιχεία, στο δικαστήριο, το αντίθετο. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, το δημόσιο προφίλ του ιερέα δεν προδιέθετε σε καμία περίπτωση ότι μπορούσε να πρωταγωνιστήσει σε ένα σκάνδαλο τόσο μεγάλους βεληνεκούς.

Ο ιερέας μιλούσε στους κατοίκους και τους επισκέπτες για την έλλειψη ταπεινότητας που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους, αποδοκιμάζοντας τους τάφους-μαυσωλία στα νεκροταφεία της περιοχής, ενώ τα έβαζε και με τους ντόπιους που ασχολούνται με τον τουρισμό κατηγορώντας τους για αισχροκέρδεια. Για τον εαυτό του έλεγε ότι προτιμά την μοναχική ζωή και πως οι μοναδικές του ασχολίες ήταν να ψαρεύει και να διακηρύττει τον λόγο του Θεού.

Η έρευνα της αστυνομίας έχει μακρύ δρόμο ακόμα να διανύσει, ενώ σημαντική ενδέχεται να αποδειχθεί η κατάθεση της μητέρας. Η 12χρονη έχει απομακρυνθεί από την οικογένειά της και διαμένει προσωρινά στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπου δέχεται τη βοήθεια ειδικών παιδοψυχολόγων.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share