Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Έγκλημα στη Βοιωτία: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία!

Από συνέταιροι... εχθροί!

14 Δεκεμβρίου 2019 10:44
Έγκλημα στη Βοιωτία: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία!

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί την υπόθεση με το έγκλημα στη Βοιωτία και συγκεκριμένα στις Θεσπιές, με θύμα έναν πατέρα και έναν γιο.

Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών έπεσαν νεκροί πατέρας και γιος, ενώ στο νοσοκομείο νοσηλεύεται συγγενικό τους πρόσωπο.

έγκλημα Βοιωτία

Τα δύο θύματα είναι ιδιοκτήτες εταιρείας σεκιούριτι και η όλη συμπλοκή φέρεται να προήλθε από αντιπαράθεση μεταξύ υπαλλήλων δύο εταιρειών, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Η κόντρα που υπήρχε εδώ και χρόνια άναψε το μεσημέρι της Παρασκευής με τραγικές συνέπειες. Οι σφαίρες έπεσαν έξω από το Γενικό Λύκειο Θεσπιών και ευτυχώς που οι μαθητές είχαν σχολάσει γιατί διαφορετικά ίσως τα πράγματα να ήταν χειρότερα.

έγκλημα

Και οι δυο εταιρίες ήθελαν το συγκεκριμένο σημείο στο σχολείο που ήταν στο κέντρο του χωριού για να διαφημίζονται καλύτερα. Στο παρελθόν ήταν μαζί και είχαν την ίδια εταιρία, αλλά στη συνέχεια χώρισαν και από τότε άρχισε η αντιπαλότητα.

Όπως αναφέρουν φίλοι των εμπλεκομένων στο αιματηρό επεισόδιο πριν από δύο χρόνια είχε γίνει ένα ακόμη έντονο σκηνικό μεταξύ των δύο πλευρών στις Αλυκές Βοιωτίας.

Αυτός είναι ο λόγος του διπλού φονικού στη Βοιωτία!

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία των Θεσπιών Βοιωτίας η είδηση πως ένας πατέρας μαζί με το γιο του βρέθηκαν νεκροί ενώ και ο ανιψιός του θύματος τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο τελικός απολογισμός των θυμάτων ήταν δύο νεκροί και δύο τραυματίες. Η συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο άντρες που είναι ανταγωνιστές μιας και είναι και οι δύο ιδιοκτήτες εταιριών παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Ο λόγος λοιπόν του διπλού φονικού ήταν μια διαφημιστική πινακίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των δύο αντρών υπήρχε και συγγένεια.

Οι δύο ανταγωνιστικές εταιρείες σεκιούριτι είχαν αναρτήσει διαφημιστικές πινακίδες σε διαφορετικά σημεία, έξω από ένα σχολικό κτίριο της περιοχής. Το μεσημέρι, ο γιος τού ιδιοκτήτη της μίας από τις εταιρείες προσπάθησε να κατεβάσει την πινακίδα της άλλης εταιρείας, αλλά οι «ανταγωνιστές» τον πήραν είδηση και αμέσως ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων πλευρών.

Όμως, η κατάσταση ξέφυγε, καθώς και οι με και οι δε σήκωσαν όπλα και άρχισαν να αλληλοπυροβολούνται! Από τα πυρά έπεσαν νεκροί ο ιδιοκτήτης της μίας εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και ο γιος του, ενώ ο ανιψιός του τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας. Όμως, η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή και στην συνέχεια διακομίστηκε στην Αθήνα, όπου εισήχθη στο χειρουργείο του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”.

Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, τραυματίστηκε και ο γιος του ιδιοκτήτη της ανταγωνιστικής εταιρείας ο οποίος μεταφέρθηκε από δύο γνωστούς του στην Αθήνα. Οι αστυνομικοί που είχαν ξεκινήσει αναζητήσεις, τον εντόπισαν στο νοσοκομείο και τον συνέλαβαν την στιγμή που οι γιατροί περιποιούνταν το τραύμα του!

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ασφάλεια Θηβών, για να εξακριβωθεί πόσοι και ποιοι συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή από τις δυο πλευρές. Όπως έγινε γνωστό, η διαμάχη ανάμεσα στις δύο οικογένειες που διατηρούν τις δύο εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στις Θεσπιές, κρατάει πολλά χρόνια και είχαν πάντα έντονες αντιπαραθέσεις. Μάλιστα, είχαν ανταλλάξει και στο παρελθόν πυροβολισμούς, χωρίς όμως τότε να υπάρξουν θύματα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share