Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Τον σκότωσε γιατί...": Ανατροπή στην δολοφονία Γραικού!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλονίζει το Πανελλήνιο!

13 Δεκεμβρίου 2019 15:30

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το έγκλημα που συγκλονίζει εδώ και αρκετά χρόνια το Πανελλήνιο!

Το κίνητρο και τον τρόπο της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού, αλλά και τον λόγο της λογομαχίας του με τον δολοφόνο του περιλαμβάνει το βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη τον έμπορο κρεάτων, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατό του.

Όπως ανέφερε η Γιώτα Κηπουρού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο βούλευμα τονίζεται πως με βάση τα ευρήματα και τα στοιχεία που είχε η αστυνομία στη διάθεσή της, ο κατηγορούμενος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει τον Γραικό ζωντανό.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στις 3 Νοεμβρίου 2016 στον στάβλο του κατηγορούμενου, όπου διαπληκτίστηκαν για οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους. Όπως αναφέρει το βούλευμα, είχε πρόθεση να σκοτώσει τον επιχειρηματία και όταν ο καβγάς μεταξύ τους έγινε έντονος, τον χτύπησε με άγνωστο μέχρι στιγμής θλων όργανο και μετά με τα ίδια του τα χέρια προσπάθησε να τον πνίξει.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Άρχισε να τον χτυπά επανειλημμένα στο πρόσωπο, προκαλώντας του σοβαρά κατάγματα και κακώσεις στο κεφάλι, αλλά και σε όλο του το σώμα. Τα χτυπήματα αυτά προκάλεσαν τον θάνατο του άτυχου επιχειρηματία.

Στη συνέχεια, ο έμπορος κρεάτων έθαψε το θύμα μαζί με το αυτοκίνητό του πίσω από την κτηνοτροφική του μονάδα και στις επίμονες ερωτήσεις της οικογένειάς του, έκανε πως δεν γνώριζε τίποτα.

Η σορός του επιχειρηματία βρέθηκε θαμμένη τον περασμένο Μάρτιο κι έτσι ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της τραγικής αυτής υπόθεσης, που θα αναβιώσει σύντομα στις δικαστικές αίθουσες. Η οικογένεια του Δημήτρη Γραικού ζητά την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου.

Δολοφονία Γραικού: Οι απειλές, οι εκφοβισμοί και το τεράστιο χρηματικό ποσό! (Video)

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού, που έπεσε νεκρός από έμπορο κρεάτων με τον οποίο, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος του ισχυρίζεται πως είχε οικονομικές διαφορές. Αποκάλυψη βόμβα: Όλη η αλήθεια για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού βρίσκεται στο ημερολόγιο του!

Η εκπομπή στο Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» ξεδίπλωσε το κουβάρι της δολοφονίας του, μαζί με τον αδερφό και το δικηγόρο του. Δολοφονία Γραικού: Το ημερολόγιο που "δείχνει" τον δολοφόνο!

Δείτε το βίντεο:

Δολοφονία Γραικού: Ποια ήταν τα ψέματα του δολοφόνου στην Αστυνομία;

Συνεχίζουν οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του Δημήτρη Γραικού και τα ψέματα που έλεγε ο δολοφόνος του στην Αστυνομία! Μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να καλύψει τα ίχνη του ο 46χρονος δολοφόνος του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, όπως αποκαλύπτεται από τις καταθέσεις στο πλαίσιο της δικογραφίας.

Ο γνωστός δικηγόρος των αδελφών του θύματος, Νίκος Διαλυνάς, εμφανίζεται βέβαιος ότι ο δράστης είχε συνεργούς που τον βοήθησαν να θάψει το πτώμα, αλλά και το όχημα του 59χρονου κτηνοτρόφου. “Είναι και άλλοι... Δεν ήταν μόνος του. Δεν μπορεί μόνος του να τα έκανε όλα αυτά. Έχουμε στη διάθεσή μας στοιχεία που αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια. Πιστεύουμε ότι οι συνεργοί του ήταν Ρουμάνοι εργαζόμενοι στη μονάδα του, οι οποίοι όλως τυχαίως την επόμενη της δολοφονίας έφυγαν από τη χώρα.

Ο ένας, ωστόσο, επέστρεψε κρυφά πίσω. Τον γνωρίζουμε...”, τονίζει ο κ. Διαλυνάς. Άλλωστε, όπως λέει, ο ίδιος ο δράστης έχει πει στις καταθέσεις του ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι διέμεναν στην κτηνοτροφική του μονάδα. “Πήρε τα μηχανήματα και έσκαβε... Μετέφερε το θύμα και δεν πήρε χαμπάρι κανείς; Αυτό είναι αδύνατο”.

Είναι ενδεικτικό ότι ακόμα και όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το θαμμένο αυτοκίνητο του θύματος δίπλα στην κτηνοτροφική μονάδα του, εκείνος φέρεται να τους είπε: “Εντάξει ρε παιδιά... Μου είχε πει ο Γραικός να το θάψω και μετά έφυγε για τα Σκόπια”. Στη συνέχεια βέβαια αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι “πιάστηκε στα χέρια” με το θύμα, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος του Γραικού ήταν ατύχημα. Αποκάλυψη σοκ για τη δολοφονία Γραικού: Υπέστη διάτρηση στους πνεύμονες !

Παρότι ο δράστης προσπάθησε από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης του επιχειρηματία να παραπλανήσει τόσο τις Αρχές όσο και τα συγγενικά του πρόσωπα που τον ρωτούσαν επίμονα αν γνωρίζει πού βρίσκεται ο άνθρωπός τους, καθώς ήταν ο τελευταίος που τον είδε πριν εξαφανιστεί, δεν τα κατάφερε. Ο αδελφός του θύματος επέμενε και ο εισαγγελέας Εφετών Βασίλης Φλωρίδης τον άκουσε. Με διάταξή του άφησε ανοιχτή την υπόθεση, σημειώνοντας: “Σύμφωνα με την κοινή λογική, ο Δ. Γραικός δεν μπορεί παρά να είναι νεκρός. Η περίπτωση να έχει αυτοκτονήσει ή να απεβίωσε από φυσικά αίτια είναι σχεδόν απίθανη, διότι τουλάχιστον θα είχε βρεθεί το όχημά του. Για τον ίδιο λόγο αποκλείεται να έχασε τη ζωή του λόγω τροχαίου ατυχήματος. Περαιτέρω, ξεπερνά τα όρια της λογικής να δεχθούμε ότι ένας επιχειρηματίας και οικογενειάρχης μεθοδεύει την εξαφάνισή του, εγκαταλείποντας την οικογένειά του, τα παιδιά του και την επαγγελματική του ζωή και αναχωρεί για άλλη χώρα με πιθανότερη την ΠΓΔΜ, χωρίς έκτοτε και επί δύο και πλέον χρόνια να επικοινωνήσει με τα στενά συγγενικά του πρόσωπα και ιδίως με τα παιδιά του”.

Γιατί όμως διαπληκτίστηκαν δράστης και θύμα; Η αιτία φαίνεται να ήταν οι οικονομικές διαφορές. Σύμφωνα με την κατάθεση της συζύγου του Γραικού, ο δράστης τού χρωστούσε 40.000 ευρώ και τη μοιραία ημέρα φαίνεται να του είχε πει ότι θα του δώσει 17.000 ευρώ, ωστόσο δεν το έκανε και αυτό προφανώς πυροδότησε τον καβγά.

“Αποκλείω”, υποστήριξε η σύζυγος του θύματος, “το γεγονός να του είχε δώσει σε ρευστό 17.000 ευρώ, γιατί δεν συνήθιζε να δίνει τόσο μεγάλα ποσά χωρίς να κοπεί τιμολόγιο. Αυτή την πληροφορία την έμαθα από τρίτους και συγκεκριμένα από υπάλληλο του Κτηνιατρείου στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Δ.Δ την επόμενη της εξαφάνισης. Συγκεκριμένα, μου ανέφερε ότι ο Δ.Δ τού είπε ότι είχε δώσει στον σύζυγό μου περίπου 5.000 ευρώ”.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share