Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Κορωπί! Σοκάρει η κατάθεση του πατέρα της φόνισσας: «Το θύμα την...»! (Video)

Όλα όσα είπε!

10 Δεκεμβρίου 2019 11:47
Έγκλημα στο Κορωπί! Σοκάρει η κατάθεση του πατέρα της φόνισσας: «Το θύμα την...»! (Video)

Σοκάρει η κατάθεση του πατέρα της φόνισσας του εγκλήματος στο Κορωπί, με την 29χρονη να ανατριχιάζει στην περιγραφή της για το πως σκότωσε την πρώην σύντροφο του συζύγου της!

Συγκεκριμένα, για την κόρη του, τις σχέσεις της με το θύμα αλλά και τον γαμπρό του κατέθεσε στο δικαστήριο ο πατέρας της.

Η 26χρονη (τότε) κόρη του μαχαίρωσε έξι φορές και σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της, Θεοδώρα Πασπαλά, μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του θύματος, στις 3 Αυγούστου του 2016.

Η φόνισσα του Κορωπίου είχε αποκτήσει κι εκείνη δύο παιδιά με τον Γιάννη- Θοδωρή, το μήλον την έριδος αυτού του εγκλήματος.

«Έπεσα από τα σύννεφα. Ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι. Είχε μάθει από μικρή να δουλεύει. Βγήκε εκτός εαυτού κι έγινε ότι έγινε. Φοβήθηκε γιατί μου είπε ότι το θύμα την απειλούσε» υποστήριξε στο δικαστήριο ο πατέρας της Νικολέτας.

«Ήθελε να την εκφοβίσει όχι να την σκοτώσει, μου είπε η κόρη μου. Το μαχαίρι την ακούμπησε μόνο κι έτρεξε λίγο αίμα. Δυο τρεις φορές, της έριξε μου είπε. Δεν ξέρω γιατί την κυνήγησε, δεν ήμουν εκεί» συμπλήρωσε.

«Σκέφτομαι ότι ήταν εκτός εαυτού και γι’ αυτό έγινε ότι έγινε. Χτυπά το τηλέφωνό μου, δε θα το ξεχάσω. Με παίρνει ο γιος μου και μου λέει τι συνέβη. Την πρώτη φορά που είδα την κόρη μου μου είπε “Μπαμπά χτύπησα την πρώην του”. “Πολύ; τη ρώτησα”. “Όχι λίγο, λίγο”. Άκουσα μετά ότι δεν πέθανε από το μαχαίρωμα αλλά από αιμορραγία. Έτσι είχαν πει στο πρώτο δικαστήριο. Ότι άργησαν στο κέντρο υγείας να τη σώσουν και ήταν λάθος που την πήγε ο γαμπρός μου στο Κέντρο Υγείας και όχι στο Ασκληπιείο οπού είχαν καλύτερα μηχανήματα» περιέγραψε ο πατέρας της.

«Ο άλλος ήταν η πρώτη της σχέση. Το κατάλαβα όταν ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Μας είπε πως ήταν χωρισμένος» περιέγραψε και σημείωσε ότι «ο Γιάννης- Θοδωρής (ο πρώην ) έρχεται βλέπει τα παιδάκια μου και γι’ αυτό κάνω υπομονή. Βλέπω τους συγγενείς της παθούσας. Απορώ γιατί δεν ήρθαν νωρίτερα κάτι να μου πουν και περίμεναν να γίνει το κακό» «Για το διαζύγιο, κάτι μου είχε πει ότι βγήκε η απόφαση τον Μάιο του 2016. Όμως δεν είμαι βέβαιος πότε το πήρε».

Σε ερώτηση της Εισαγγελέως ο πατέρας του θύματος είπε ότι η κόρη του δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα. «Πριν το επεισόδιο ξέρω ότι ζούσε μαζί με τον Θοδωρή, δεν είχα την εντύπωση πως είχαν χωρίσει» σημείωσε.

Δείτε το βίντεο:

Έγκλημα στο Κορωπί! Συγκλονίζει η αδερφή του θύματος: «Ακούω τη φωνή της να ζητάει βοήθεια»! (Video)

Συγκλονίζει η αδερφή του θύματος από το έγκλημα στο Κορωπί, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ακούω τη φωνή της να ζητάει βοήθεια»!

Έγκλημα πάθους στην Ιθάκη: Πώς ο 54χρονος οδηγήθηκε στον φόνο;

Στο Εφετείο Αθηνών θα δικαστεί σε λίγες ημέρες, η γυναίκα που σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της στο Κορωπί, μπροστά στα δυο μικρά παιδιά της, πριν από τρία χρόνια.

Άγριο έγκλημα συγκλονίζει την Ρόδο! Τον εκτέλεσε σε δασική περιοχή!

Η αδερφή του θύματος ξεσπά με δάκρυα στα μάτια μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Τρία χρόνια δεν κοιμάμαι. Ακούω τη φωνή της να ζητάει βοήθεια» λέει η αδελφή του θύματος.

Άγρια δολοφονία: Βγήκαν ραντεβού, έκαναν άγριο σ3ξ, την στραγγάλισε και βγήκε με άλλη! (photos)

Η γυναίκα, στις 3 Αυγούστου του 2016, έντρομη άκουγε την αδερφή της μέσω τηλεφώνου να δολοφονείται στο Κορωπί, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Δράστης, φέρεται να είναι η σύντροφος του πρώην συζύγου του θύματος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με ένα κουζινομάχαιρο την χτυπούσε μπροστά στα παιδιά της.

Η Έλλη Πασπαλά, στις 3 Αυγούστου του 2016, έντρομη άκουγε την αδερφή της μέσω τηλεφώνου να δολοφονείται στο Κορωπί, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Δράστης, η σύντροφος του πρώην συζύγου του θύματος.

Με ένα κουζινομάχαιρο την χτυπούσε μπροστά στα παιδιά της.

«Από την ημέρα της δολοφονίας τα παιδιά βιώνουν έναν γολγοθά», αναφέρει στο Star.

Τα δυο ανήλικα παιδιά της Θεοδώρας Πασπαλά δεν μπορούν να ξεχάσουν τα όσα δραματικά έζησαν εκείνη την ημέρα, όταν έβλεπαν να δολοφονείται η μητέρα τους από τη σύντροφο του πατέρα τους.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε το δικαστήριο για την οριστική επιμέλεια των παιδιών ώστε να δοθεί στην αδερφή της μητέρας τους. Με δάκρυα στα ματιά τους δίνει την υπόσχεση ότι όσο ζει και αναπνέει δεν θα επιτρέψει να τα πληγώσει κανείς.

Το έγκλημα θα αναβιώσει στο Εφετείο στις 9 Δεκεμβρίου. Η οικογένεια της Θεοδώρας Πασπαλά ζητά να καταδικαστεί και πάλι σε ισόβια η γυναικά που τη δολοφόνησε.

Η δολοφόνος το καλοκαίρι εισήχθη στο Πολυτεχνείο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share