Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα Αγίους Θεοδώρους: Αυτός είναι ο ένας δολοφόνος της ηλικιωμένης!

Σοκάρουν οι εξελίξεις!

10 Δεκεμβρίου 2019 09:42
Έγκλημα Αγίους Θεοδώρους: Αυτός είναι ο ένας δολοφόνος της ηλικιωμένης!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το στυγερό έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους με θύμα μια ηλικιωμένη κυρία!

Με οδηγό τη φωτογραφία ενός εκ των δραστών και του αυτοκινήτου που κατάφεραν να ταυτοποιήσουν, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο ληστών που το πρωί του Σαββάτου παρέσυραν και σκότωσαν την ηλικιωμένη στους Αγίους Θεοδώρους για να της πάρουν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.

Ήδη οι αστυνομικοί εκτιμούν οτι οι δύο Ρομά ληστές και δολοφόνοι, έχουν βρει καταφύγιο σε κάποιο καταυλισμό, εκεί κατάφεραν να «εξαφανίσουν» το αυτοκίνητο και έχουν λουφάξει όμως.

Γι' αυτό το λόγο έχουν πραγματοποιήσει ελέγχους στην Κορινθία και την Αττική χωρίς αποτέλεσμα.

Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί, οι δύο Ρομά δεν θα καταφέρουν να ξεφύγουν καθώς είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη τους.

Πηγή: protothema.gr

Δολοφονία στους Αγίους Θεοδώρους: «Η μητέρα μου στροβιλιζόταν κάτω από τις ρόδες...»!

Η κόρη της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε έξω από το εξοχικό της σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους, συγκλονίζει με την μαρτυρία της στον ΣΚΑΙ.

«Η μητέρα μου στροβιλιζόταν κάτω από τις ρόδες και αυτοί γκαζώνανε, την περάσανε από πάνω. Πέθανε ακαριαία. Την πέταξαν δυο μέτρα.» αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Οι γονείς μου είχαν πάει στους Αγίους Θεοδώρους, στο χωριό, να ψωνίσουν. Βγήκανε οι άνθρωποι να κάνουν τα ψώνια τους. Σταματήσανε σε δύο μαγαζιά» προσθέτει επισημαίνοντας πως οι δράστες τους παρατήρησαν και τους ακολούθησαν γιατί είδαν ότι είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι για να τους ληστέψουν.

«Φτάνοντας στην πόρτα και μπαίνοντας η μητέρα μου με τον πατέρα μου μέσα στο σπίτι είναι ο αδερφός μου, ο οποίος είναι χτυπημένος, με πατερίτσες. Και ακούει “Κυρία, κυρία” και λέει μαμά σε φωνάζουν. Βγαίνει η μητέρα μου έξω, είναι δύο. Έχει βγει ο ένας από τους δύο και της βουτάει την αλυσίδα, μια αλυσίδα που είχε στο λαιμό της, προσπαθώντας να της την τραβήξει από πάνω της. Η μητέρα μου αντέδρασε και άρχισε να παλεύει μαζί τους, για να μην της πάρουν την αλυσίδα, φωνάζοντας τον πατέρα μου και τον αδερφό μου», περιγράφει.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και ο γιος της 77χρονης, που είδαν μπροστά στα μάτια τους τον άνθρωπο τους, να χάνει τη ζωή του με τόσο φρικτό τρόπο και μάλιστα για μια χρυσή αλυσίδα.

«Είμαι χτυπημένος, είμαι με πατερίτσες. Προσπάθησα να κατέβω τα σκαλιά. Φώναξα. Φώναξε πρώτα η μητέρα μου σε βοήθεια. Βγήκα εγώ έξω, βγήκε και ο πατέρας μου και μόλις μας αντιλήφθηκαν αυτοί βάλανε μπροστά το αυτοκίνητο και ξεκινήσανε. Ήταν η μητέρα μου όρθια, την χτυπήσανε, την ξαπλώσανε κάτω και μετά ξαναβάλανε μπρος, ξαναξεκινήσανε το αυτοκίνητο και την πατήσανε, περάσανε από πάνω της, αυτό έγινε» αναφέρει.

«Εγώ είχα πέσει από τα σκαλιά, ήμουν 4-5 μέτρα μέσα από το δρόμο, μέσα στο οικόπεδο, μέσα στο εξοχικό. Ο πατέρας μου εκείνη τη στιγμή είχε προλάβει και είχε βγει στο δρόμο. Μέσα σε ένα λεπτό γίνανε όλα, τίποτα παραπάνω.», καταλήγει.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share