Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στο Ζεφύρι: Νέα στοιχεία για την δολοφονία του 30χρονου, Γιώργου Λυγερού! (Video)

Η ανακάλυψη της μητέρας του!

8 Δεκεμβρίου 2019 20:03
Θρίλερ στο Ζεφύρι: Νέα στοιχεία για την δολοφονία του 30χρονου, Γιώργου Λυγερού! (Video)

Η μυστηριώδης δολοφονία του 30χρονου στη «φωλιά των λύκων» στο Ζεφύρι, φωτίζεται με τα ευρήματα που εντόπισε η τραγική μητέρα του.

Στα πειστήρια που η ίδια βρήκε στο πτώμα του μονάκριβου παιδιού της, υπήρχαν στοιχεία που ήρθαν στο φως προκαλώντας ανατριχίλα.

Ο Γιώργος Λυγερός 30 χρόνων, είναι σαν να «έδειξε» τους δράστες που τον έστειλαν στο θάνατο εκείνο το μοιραίο απόγευμα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου.

Οι λεπτομέρειες που σοκάρουν, βρέθηκαν στα επιστημονικά εργαστήρια που απευθύνθηκε η μητέρα του με τη βοήθεια του «Τούνελ».

Ο Δρ. Γιώργος Φιτσιάλος εξέτασε τα ρούχα και τα παπούτσια του θύματος, πάνω στα οποία βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αίματος. Σύμφωνα με τον γενετιστή, το DNA ανήκει σε δυο διαφορετικούς άνδρες. Ο ένας το ίδιο το θύμα και ο άλλος μπορεί να εντοπιστεί από το γενετικό του υλικό.

«Το σίγουρο είναι ότι το θύμα πήρε μέρος σε αιματηρή συμπλοκή, γιατί μιλάμε για μεγάλη ποσότητα αίματος που πότισε τα ρούχα του…», ανέφερε ο κ. Φιτσιάλος.

«Η εικόνα που είδαμε δείχνει ότι ο Γιώργος πρέπει να βασανίστηκε πριν και να σύρθηκε σε χώρο με στάχτες. Στα ρούχα του υπήρχαν και ίχνη από κάψιμο. Μπορεί να βρούμε και τρίτο DNA στην μπλούζα του, γι’ αυτό συνεχίζουμε την έρευνα.»

Η ετεροθαλής αδελφή του Λυγερού σε σύνδεση από το νησί όπου μένει, απηύθυνε έκκληση σε κάποιον ευαίσθητο εισαγγελέα να βοηθήσει την οικογένεια να βρει την αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Η μητέρα του που βρισκόταν στο στούντιο, άκουσε τις εξελίξεις σοκαρισμένη. Η ίδια νιώθει ότι ο αγώνας της δικαιώνεται και ότι οι δράστες θα εντοπιστούν.

Πηγή: anikolouli.gr

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του Κωστή Πολύζου: Στο εδώλιο το σατανικό ζευγάρι! (Video)

Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες η υπόθεση δολοφονίας του Κωστή Πολύζου, όπου πρωτόδικα, κρίθηκαν ένοχοι η μητέρα του και ο πατριός του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μεσημέρι στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου με τους τρεις πρώτους μάρτυρες να καταθέτουν.

Στην αρχή της ακροαματικής διαδικασίας η μητέρα του Κωστή Πολύζου δήλωσε: «Είμαι αθώα, δεν έχω σκοτώσει το παιδί μου. Δεν μπορεί καμία μάνα να σκοτώσει το παιδί της. Τον αγαπάω, αρνούμαι τις κατηγορίες».

Την ίδια στάση κράτησε και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ από κοινού δήλωσαν πως δεν γνωρίζουν ποιος διέπραξε τη δολοφονία.

Ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Απόστολος Λύτρας δήλωσε: «Η πρωτόδικη απόφαση είναι εσφαλμένη. Είναι η μεγαλύτερη δικαστική πλάνη που έχω συναντήσει», ενώ ο ίδιος στη δικαστική αίθουσα ανέπτυξε τους λόγους που ο ίδιος αμφισβητεί την ενοχή των κατηγορουμένων.

Βασικός μάρτυρας της υπόθεσης είναι ο αδερφός του άτυχου Κωστή Πολύζου όπου κατά την εξαφάνιση του αδερφού του και κατά τη διεξαγωγή της εκδίκασης της υπόθεσης πρωτόδικα, ήταν ανήλικος, καθώς και ο επιστήθιος φίλος του Κωστή, Σπύρος Καλαμπούκας.

Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η απολογία της μητέρας και του πατριού.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share