Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του Κωστή Πολύζου: Στο εδώλιο το σατανικό ζευγάρι! (Video)

Τι δήλωσε η μητέρα του;

5 Δεκεμβρίου 2019 17:56
Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του Κωστή Πολύζου: Στο εδώλιο το σατανικό ζευγάρι! (Video)

Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες η υπόθεση δολοφονίας του Κωστή Πολύζου, όπου πρωτόδικα, κρίθηκαν ένοχοι η μητέρα του και ο πατριός του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μεσημέρι στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου με τους τρεις πρώτους μάρτυρες να καταθέτουν.

Στην αρχή της ακροαματικής διαδικασίας η μητέρα του Κωστή Πολύζου δήλωσε: «Είμαι αθώα, δεν έχω σκοτώσει το παιδί μου. Δεν μπορεί καμία μάνα να σκοτώσει το παιδί της. Τον αγαπάω, αρνούμαι τις κατηγορίες».

Την ίδια στάση κράτησε και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ από κοινού δήλωσαν πως δεν γνωρίζουν ποιος διέπραξε τη δολοφονία.

Ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Απόστολος Λύτρας δήλωσε: «Η πρωτόδικη απόφαση είναι εσφαλμένη. Είναι η μεγαλύτερη δικαστική πλάνη που έχω συναντήσει», ενώ ο ίδιος στη δικαστική αίθουσα ανέπτυξε τους λόγους που ο ίδιος αμφισβητεί την ενοχή των κατηγορουμένων.

Βασικός μάρτυρας της υπόθεσης είναι ο αδερφός του άτυχου Κωστή Πολύζου όπου κατά την εξαφάνιση του αδερφού του και κατά τη διεξαγωγή της εκδίκασης της υπόθεσης πρωτόδικα, ήταν ανήλικος, καθώς και ο επιστήθιος φίλος του Κωστή, Σπύρος Καλαμπούκας.

Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η απολογία της μητέρας και του πατριού.

Αγρίνιο: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση δολοφονίας του δάσκαλου, Νίκου Μέντζου! (Vdeo)

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση δολοφονίας του δασκάλου, Νίκου Μέντζου, στο Αγρίνιο, με τα μηνύματα της συζύγου του και της φίλης του λίγο πριν πεθάνει, να έρχονται στο φως της δημοσιότητας!

Μία υπόθεση που συγκλονίζει είναι αυτή της δολοφονία του ναυτικού, με την 27χρονη κατηγορούμενη να μιλάει για το αίτημα αποφυλάκισής της που έγινε δεκτό!

Στο εδώλιο κάθεται η σύζυγός του, η οποία κατηγορείται πως αφού ακινητοποίησε τον σύζυγό της με τη βοήθεια αγνώστου προσώπου στο αυτοκίνητό του, τον περιέλουσε με βενζίνη και τον έκαψε, θολωμένη από την επιθυμία της για εκδίκηση λόγω της εξωσυζυγικής σχέσης του.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έφερε στο «φως» τα μηνύματα που έστειλε η κατηγορούμενη στο κινητό του συζύγου της λίγο πριν αυτός βρεθεί νεκρός.

Στις 08:59:00 οι δυο τους είχαν μια τηλεφωνική συνομιλία 40 δευτερολέπτων, ενώ στις 10:05 μίλησαν ξανά για 80 δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά στις 10:07 ο δάσκαλος τηλεφωνεί στη χρηματίστριά του, ζητώντας της να πουλήσει το χαρτοφυλάκιό του και μετά από σχεδόν μία ώρα τηλεφωνεί στη σύζυγό του ξανά και φέρεται να της λέει «θα γίνουν όλα ρημαδιό».

Μετά από τη συνομιλία αυτή, η κατηγορούμενη του έστειλε τρία γραπτά και φωνητικά μηνύματα, ενώ του τηλεφώνησε κιόλας, αλλά η κλήση προωθήθηκε στον τηλεφωνητή.

Το τελευταίο, μάλιστα, φωνητικό μήνυμα που του έστειλε ήταν στις 11:44, σχεδόν 15 λεπτά ύστερα από την εκδήλωση της φωτιάς στο αυτοκίνητο του άτυχου δασκάλου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 11:20 το πρωί. Η κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή εντοπίζει το σήμα από το κινητό της κατηγορούμενης στις 11:55, που δείχνει ότι την ώρα της φωτιάς η γυναίκα δε βρισκόταν στο σημείο του εγκλήματος.

Πολλά φωνητικά μηνύματα του είχε στείλει και η γυναίκα με την οποία φέρεται να είχε ο δάσκαλος εξωσυζυγική σχέση.

Η γυναίκα φαίνεται να του αφήνει συνεχώς φωνητικά μηνύματα από το πρωί της μοιραίας μέρας, ενώ του απέστειλε φωνητικό μήνυμα στις 11:10, δέκα λεπτά δηλαδή πριν πεθάνει και μετά στις 12:38 αφού έχει βρεθεί το αυτοκίνητο να καίγεται και μέσα απανθρακωμένος ο άνδρας.

Η ερωμένη του δασκάλου, μάλιστα, συνεχίζει να στέλνει μηνύματα μέχρι αργά τη νύχτα κάτι που δείχνει ότι δεν είχε μάθει για τον θάνατό του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share