Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άνδρας σκότωσε γυναίκα και έφαγε τον... εγκέφαλό της!

Φρίκη!

5 Δεκεμβρίου 2019 15:40
Άνδρας σκότωσε γυναίκα και έφαγε τον... εγκέφαλό της!

Φρίκη στις Φιλιππίνες με έναν 21χρονο άνδρα να σκοτώνει μια γυναίκα και στη συνέχεια να τρώει τον εγκέφαλό της! Επίσης, πριν από μερικές μέρες ένας 26χρονος στο Σικάγο βίασε και σκότωσε μια 19χρονη!

Συγκεκριμένα, συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομία στην πόλη Barangay Casibole, ενώ στο σπίτι του νεαρού βρέθηκε ένα ακέφαλο πτώμα, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής.

Ο κανίβαλος παραδέχτηκε πως δολοφόνησε την γυναίκα κοντά στο τοπικό νεκροταφείο και στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα στο σπίτι του. Εκεί παραδέχτηκε πως έφαγε τον εγκέφαλο της άτυχης γυναίκας επειδή όπως είπε στους αστυνομικούς πείναγε.

Έγκλημα στο Κορωπί: Η ανατριχιαστική περιγραφή της 29χρονης που σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της! (Video)

Νέες σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο φως από το έγκλημα στο Κορωπί, με την 29χρονη που σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της να περιγράφει την ημέρα της τραγωδίας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Σοκ επικρατεί στην Τουρκία με έναν μανιακό δολοφόνο να σφάζει πασίγνωστη χορεύτρια!

Δείτε το βίντεο:

Έγκλημα στην Ιθάκη: Αυτός είναι ο 40χρονος που έπεσε θύμα δολοφονίας!

Το πρόσωπο και τα στοιχεία του 40χρονου Βρετανού που έπεσε θύμα δολοφονίας στην Ιθάκη, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας!

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία στην Ιθάκη: «Τον σκότωσε γιατί...»

Πρόκειται για τον άντρα που είχε ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου από 54χρονο επιχειρηματία του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος πίστευε ότι ο Βρετανός έχει σχέση με τη σύζυγό του. Η πλευρά του 54χρονου υποστηρίζει ότι δεν ήταν οι γροθιές του που προκάλεσαν τον θάνατο του 40χρονου με το επιχείρημα ότι δίπλα του βρέθηκε ένα μπουκάλι κονιάκ.

Θύμα είναι ο Ίαν Άρμστρονγκ από το Norfolk και η οικογένεια του δήλωσε απολύτως συντετριμμένη στο BBC.

Έγκλημα πάθους στην Ιθάκη: Πώς ο 54χρονος οδηγήθηκε στον φόνο;

Δήλωσαν ότι «είχε ταξιδέψει στην Ιθάκη για να βοηθήσει μία καλή φίλη που βρισκόταν σε δυσκολία. Η καλοσύνη του οδήγησε στην επίθεση που του στοίχισε τη ζωή».

Αστυνομικός δήλωσε στο BBC ότι ο 54χρονος επισκέφτηκε τον Άρμστρονγκ στο ξενοδοχείο που έμενε στο Βαθύ μία ημέρα πριν ο 40χρονος εντοπιστεί νεκρός.

Ο Άρμστρονγκ είχε κάνει κράτηση για δύο βραδιές. Εργαζόταν στη Βρετανία σε μία εταιρεία software.

Ο 54χρονος επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή–εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πηγές, ο 54χρονος βρισκόταν σε διάσταση με τη Νοτιοαφρικανή σύζυγό του και πίστευε ότι εκείνη διατηρούσε σχέση με τον 40χρονο Βρετανό. Αντέδρασε όταν ο Βρετανός απείλησε να πάρει στην Αγγλία και την 8χρονη κόρη του ζευγαριού, μαζί με τη 42χρονη Νοτιοαφρικανή. «Έχω μετανιώσει που δεν έκανα μεταβολή να φύγω από το ξενοδοχείο όταν αντίκρισα αυτό που αντίκρισα. Δε θέλω να πιστέψω πως ο θάνατός του μπορεί να επήλθε από τα δικά μου χτυπήματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που ένας άνθρωπος πέθανε, έστω κι αν αυτό δεν έγινε από τις δικές μου ενέργειες», έχει δηλώσει ο δράστης του ξυλοδαρμού.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share