Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα: Άνδρας έσφαξε διάσημη χορεύτρια! (Video)

Φρίκη!

5 Δεκεμβρίου 2019 14:25
Άγριο έγκλημα: Άνδρας έσφαξε διάσημη χορεύτρια! (Video)

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στην Τουρκία με έναν άνδρα να σφάζει την διάσημη χορεύτρια κλασικού μπαλέτου, Τσερέν Οζντεμίρ! Ένα άλλο έγκλημα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη ήταν του 40χρονου Βρετανού στην Ιθάκη, που πριν από λίγες μέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρόσωπό του!

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο δολοφόνος φαίνεται πως είναι ένας άνδρας ο οποίος είχε δραπετεύσει από τη φυλακή πριν από λίγες ημέρες και αποφυλακίστηκε βάσει μιας νέας νομοθετικής μεταρρύθμισης.

H 20χρονη μαχαιρώθηκε την ώρα που έφτανε στο σπίτι της μετά από προπόνηση και εντοπίστηκε από τον αδερφό της, ενώ εξέπνευσε στο νοσοκομείο, λίγη ώρα μετά την επίθεση.

Φρικτό έγκλημα: Πέρασε την γυναίκα του από μηχανή του κιμά!

Σοκαρισμένη παραμένει η Τουρκία από το φρικτό οικογενειακό έγκλημα πέρσι τον Νοέμβριο στην Μερσίνα! Ακόμη περισσότερο, όμως, συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έδωσε ο δράστης του εγκλήματος στο δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, πριν από έναν χρόνο, ο Μουσταφά Ερτούρκογλου είχε δολοφονήσει τη γυναίκα του Τζεμιλέ. Η ώρα της δίκης έφτασε και ο κατηγορούμενος, με απόλυτη ψυχραιμία περιέγραψε τις λεπτομέρειες του εγκλήματος. Η δίκη ξεκίνησε σήμερα στη Μερσίνα και η Τουρκία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις αποκαλύψεις.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Παναγιώτης Φραντζής: Το ειδεχθές έγκλημα του που προβλήθηκε όσο κανένα άλλο στον ελληνικό Τύπο! (Video)

Όσοι βρίσκονταν στο δικαστήριο «πάγωσαν» όταν άκουσαν τον κατηγορούμενο να περιγράφει πως τεμάχισε και πέρασε από τη μηχανή του κιμά την άτυχη Τζεμιλέ.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. Ο Μουσταφά Ερτούρκογλου πίστευε πως η σύζυγός του τον είχε απατήσει, είπε στο δικαστήριο. Και αποφάσισε, γι’ αυτό να τη σκοτώσει.

Την κάλεσε στο σπίτι του με αφορμή την επέτειο του γάμου τους. Της είπε πως ήθελε να της δώσει ένα δώρο. Όταν η άτυχη Τζεμιλέ ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, ο κατηγορούμενος βρήκε την ευκαιρία να θέσει σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιό του.

Της επιτέθηκε και της έκοψε το λαιμό με μαχαίρι, τεμάχισε το άψυχο κορμί της και το πέρασε από τη μηχανή του κιμά! Περιγράφοντας τα πάντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο δικαστήριο, είπε πως ένα μέρος του πτώματος το πέταξε στα σκουπίδια (!) και ένα άλλο το έθαψε στο νεκροταφείο της πόλης!

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Έγκλημα στην Ιθάκη: Νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου! (Video)

Φίλη του θύματος κατέθεσε πως η Τζεμιλέ ήθελε να χωρίσει τον άντρα της γιατί τη χτυπούσε και γιατί είχε χρέη.

Στη δίκη συμμετείχαν 40 γυναίκες δικηγόροι, εκπροσωπώντας δικηγορικά γραφεία που στηρίζουν τα δικαιώματα γυναικών. Η αδελφή του θύματος ζήτησε να επιβληθεί η πιο βαριά ποινή στον δράστη.

Η σημερινή ακροαματική διαδικασία κράτησε τέσσερις ώρες και θα συνεχιστεί στις 4 Δεκεμβρίου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share