Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη: 38χρονος "ξεκλήρισε" ολόκληρη οικογένεια, αντρόγυνο και ανήλικο παιδί και έκανε σ@ξ με το πτώμα της γυναίκας!

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους!

4 Δεκεμβρίου 2019 11:07
Φρίκη: 38χρονος

Μια άγρια και ανατριχιαστική δολοφονία έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο, ένας 38χρονος εισέβαλε σε ένα σπίτι και σκότωσε έναν 35χρονο, τη σύζυγό του και το μόλις 4 μηνών γιο τους, ενώ στην συνέχεια επί τρεις ολόκληρες ώρες έκανε σεξ με τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στην Ινδία, που λέγεται Νασιρουντίν, έχει χαρακτηριστεί ως "σεξομανής" και "νεκρόφιλος". Λίγες μέρες μετά το έγκλημα που μας είχε συγκλονίσει και έκανε το γύρο του διαδικτύου της απαγωγής ενός ασθενή και ο διαμελισμός του.

Λίγες μέρες μετά το έγκλημα που μας είχε συγκλονίσει και έκανε το γύρο του διαδικτύου της απαγωγής ενός ασθενή και το διαμελισμό του, σύμφωνα με τη Dailymail o δολοφόνος ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του λέγοντας ότι εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας, σκότωσε χτυπώντας με μια μεγάλη πέτρα στο κεφάλι τον πατέρα και έσφαξε τη μητέρα με το πτώμα της οποίας έκανε σεξ επί τρεις ώρες.

Η δράση του όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού στη συνέχεια τραυμάτισε την 10χρονη κόρη και τον 4χρονο γιο του ζευγαριού και βίασε το κορίτσι.

Φρίκη! Άνδρας έσφαξε 6μελη οικογένεια!

Έξι άνθρωποι — τρεις γυναίκες, δύο άνδρες κι ένα μικρό παιδί — που εκτιμάται ότι ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας δολοφονήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης μέσα σε σπίτι στο Ζάγκρεμπ, την πρωτεύουσα της Κροατίας, από άνδρα ο οποίος αναζητείται, ανακοίνωσε η αστυνομία. Φρικτή οικογενειακή τραγωδία στην Καρδίτσα: Έσφαξε την γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους!

Κατά πληροφορίες που δημοσιεύουν ιστότοποι κροατικών εφημερίδων, ο δράστης άνοιξε πυρ εναντίον μελών της οικογένειας της πρώην συζύγου του.

«Η αστυνομία ειδοποιήθηκε περί τις 21:30 [22:30 ώρα Ελλάδας] από κατοίκους, που άκουσαν πυροβολισμούς. Επιτόπου βρέθηκαν τα πτώματα έξι ανθρώπων», αναφέρει ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε από την αστυνομική διεύθυνση του Ζάγκρεμπ.

Τα πτώματα κείτονταν μέσα σε σπίτι στη συνοικία Κάιζεριτσα, στο νότιο τμήμα της κροατικής πρωτεύουσας. Η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, διαπίστωσε φωτοειδησεογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Τα θύματα ήταν «δύο άνδρες, τρεις γυναίκες κι ένα παιδί δέκα ετών», δήλωσε στον Τύπο, σε μικρή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος, ο επικεφαλής της αστυνομίας του Ζάγκρεμπ, ο Μάρκο Ράσιτς.

Πρόσθεσε ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν επίσης ένα βρέφος, το οποίο είναι σώο.

«Κατά τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, επρόκειτο για μια οικογένεια», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματικός της αστυνομίας που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Αρχικά, κροατικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει πως ανάμεσα στα θύματα ήταν τέσσερα παιδιά.

«Ένα πρόσωπο που βαρύνουν υποψίες ότι συνδέεται με το έγκλημα αυτό αναζητείται εντατικά. Όλη η δύναμη της αστυνομίας συμμετέχει σε αυτό το ανθρωποκυνηγητό καθ’ άπασα την επικράτεια της Κροατίας», ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας Ράσιτς, ο οποίος σημείωσε εξάλλου πως το κίνητρο του δράστη του μακελειού είναι ακόμη άγνωστο.

Φρίκη: Έσφαξε τη γυναίκα του με τσεκούρι και κρεμάστηκε δίπλα στο 2χρονο παιδί τους!

Συγκλονισμένη είναι η Ουκρανία αλλά και η διεθνής κοινή γνώμη από ένα άγριο έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη βρετανική εφημερίδα "The Sun", ένας άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του με τσεκούρι και κατόπιν αυτοκτόνησε. Το πλέον τραγικό είναι ότι είχε φτιάξει θηλιά για να κρεμάσει και το μόλις δύο ετών αγοράκι τους, όμως ήταν μεγαλύτερη από το κεφάλι του, με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει στο πάτωμα και να μείνει δύο ολόκληρες μέρες δίπλα στους νεκρούς γονείς του, μέχρι που το βρήκε η αστυνομία.

Δράστης του φονικού ήταν ο 33χρονος μηχανικός αυτοκινήτων Andriy Demyanchuk, ο οποίος τυφλωμένος από τη ζήλια για τη σύζυγό του εισέβαλε στο διαμέρισμα όπου νοίκιαζαν στην πόλη Ζαπορίζια της Ουκρανίας. Ο δράστης είχε πειστεί ότι η 26χρονη σύζυγός του Olena Demyanchuk διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και αυτό τον είχε κάνει έξαλλο.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πήρε ένα τσεκούρι και κατακρεούργησε την άτυχη γυναίκα μπροστά στα μάτια του μόλις δύο ετών γιου του. Στη συνέχεια έφτιαξε δύο θηλιές, μία για τον ίδιο και μία για το παιδί. Πέρασε τις θηλιές στο λαιμό του και στον λαιμό του γιου του, ανέβηκε σε μια καρέκλα με τον γιο του αγκαλιά, κλώτσησε την καρέκλα και κρεμάστηκε στο σαλόνι του σπιτιού.

Ευτυχώς το μικρό αγοράκι κατάφερε να σωθεί καθώς η θηλιά ήταν μεγαλύτερη από τον λαιμό του, με αποτέλεσμα ο 2χρονος να πέσει στο πάτωμα. Για δύο ολόκληρες μέρες το παιδί έμεινε ολομόναχο δίπλα στους νεκρούς γονείς του, ώσπου συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού που ανησυχούσαν καθώς δεν είχαν μπορέσει να επικοινωνήσουν μαζί τους, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αυτό που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί μπαίνοντας στο διαμέρισμα τους συγκλόνισε. Το παιδί βρισκόταν σε καθεστώς απόλυτου τρόμου, δεν μπορούσε να κλάψει ή να μιλήσει από το σοκ και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου το βοηθούν πλέον ειδικοί ψυχολόγοι.

Ο ιατροδικαστής που το εξέτασε είδε τα σημάδια από τη θηλιά στον λαιμό του. Η φυσική του κατάσταση είναι πολύ καλή, όμως θα χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη και ειδική αγωγή, αφού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από όσα αντίκρισε με τα αθώα ματάκια τους. Ήδη βρίσκεται υπό τη φροντίδα των παππούδων και των γιαγιάδων του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share